CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Services Offered (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Kontraktor Renovation Rumah (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=226397)

1305 09-05-2011 04:29 PM

...................

swbina 10-05-2011 10:04 AM

picture ada.. belum sempat upload.. tgh cari camna nak upload nih..
Hujung minggu ni nak masuk aprtment kat setapak pasang tiles, plaster siling, pecah dinding, ikat bata, plaster dan dll... So agak sibuk sikit minggu depan.. :D

swbina 17-05-2011 12:30 PM

Salam warga CG.. hari nie cuti tp pekerja sy kerja jugak.. Pulun utk siapkan renovation apartment kat setapak.. :D Lagi 2minggu nak hand-over kat owner.. So far on schedule.
Sesapa nak buat renovation rumah/ofis sekitar kl/selangor leh contact Anas 012-4004911.. Kerja kualiti harga patut.

akusS 17-05-2011 12:47 PM

rumah apartment, bilik air rumah atas bocor....air meleleh kat dinding bilik air sy....
camaner nak sttle tu? agak2 bape kosnye? kalu nak suruh rumah ats yg repair jwbnya bagai menunggu bulan jatuh ke riba...huhu

swbina 17-05-2011 03:14 PM

Quote:

Originally Posted by akusS (Post 9562525)
rumah apartment, bilik air rumah atas bocor....air meleleh kat dinding bilik air sy....
camaner nak sttle tu? agak2 bape kosnye? kalu nak suruh rumah ats yg repair jwbnya bagai menunggu bulan jatuh ke riba...huhu

Itula kelemahan rumah apartment nie.. Takde cara lain la kena jugak org atas yang repair.. waterproofing lantai bilik air dia dah rosak la tu. Kena bukak tile, letak water proofing dan pasang tile baru balik. Kos tak tentu kena tgk dulu baru leh bagi quotation. Apa2 leh call sy. Thanks

swbina 22-05-2011 05:13 PM

BUMP... Salam warga CG.. sesapa nak wat renovation rumah atau ofis leh conctact sy je... Semua beres. Kerja tiling, plaster ceiling, bumbung, longkang, paip air, porch, kitchen cabinet, dinding, bilik air, mengecat, memecah dinding dll.. Apa2 leh call sy je.. Kerja kualiti dengan harga patut! :D

abangbeca 22-05-2011 05:19 PM

Quote:

Originally Posted by swbina (Post 9499063)
picture ada.. belum sempat upload.. tgh cari camna nak upload nih..
Hujung minggu ni nak masuk aprtment kat setapak pasang tiles, plaster siling, pecah dinding, ikat bata, plaster dan dll... So agak sibuk sikit minggu depan.. :D

meh email kat aku....aku tlg upload.....email kat

abangbeca_82@yahoo.com.my :-? :-? :-?

swbina 22-05-2011 05:27 PM

Quote:

Originally Posted by abangbeca (Post 9611352)
meh email kat aku....aku tlg upload.....email kat

abangbeca_82@yahoo.com.my :-? :-? :-?

timakasih bro.. dah tau caranya.. nanti sy uploadkan..:D

swbina 23-05-2011 10:31 AM

http://i743.photobucket.com/albums/x.../CIMG2964a.jpg
Pecah Dinding

swbina 23-05-2011 10:32 AM

http://i743.photobucket.com/albums/x.../CIMG2990a.jpg
Dinding Bata Baru dan Plastering


All times are GMT +8. The time now is 09:36 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.