CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Services Offered (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Kontraktor Renovation Rumah (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=226397)

swbina 02-08-2011 09:51 AM

Salam warga CG dan selamat berpuasa.. Buat masa nie kami takde keja sgt.. Boring2 nie jom tgk gambar projek2 kami. :D


Renovation Apartment Setapak
http://i743.photobucket.com/albums/x...a/DSCN3218.jpg

http://i743.photobucket.com/albums/x...a/DSCN3242.jpg

http://i743.photobucket.com/albums/x...a/DSCN3231.jpg

http://i743.photobucket.com/albums/x...a/DSCN3204.jpg

http://i743.photobucket.com/albums/x...a/DSCN3246.jpg

world 02-08-2011 09:56 AM

pasang syiling kapur berapa sekaki bang ?

swbina 02-08-2011 10:46 AM

Quote:

Originally Posted by world (Post 10283620)
pasang syiling kapur berapa sekaki bang ?

Harga pasang plaster ceiling kami leh bagi harga RM5 sekaki persegi. Nanti kena letak skim coat ngan cat utk bagi kemas dan cantik harga lain plak. Berminat kontek kami je.
:)cgrock

world 02-08-2011 11:03 PM

Quote:

Originally Posted by swbina (Post 10283988)
Harga pasang plaster ceiling kami leh bagi harga RM5 sekaki persegi. Nanti kena letak skim coat ngan cat utk bagi kemas dan cantik harga lain plak. Berminat kontek kami je.
:)cgrock

orait .. TQ ..

swbina 07-08-2011 09:39 AM

Kami adalah kontraktor pakar dalam pengubahsuaian rumah luaran dan dalaman untuk rumah banglo, semi-D, teres, flat, apartment, kondo, rumah kedai, ofis dan lain-lain. Juga berpengalaman dalam kerja-kerja pembaikan rumah dari segi struktur, perpaipan, bumbung, mengecat dan elektrik. Servis kami di kawasan Selayang, Gombak, Ampang, Setapak, P.J, Shah Alam dan lain-lain sekitar KL/Selangor. Kualiti kerja bagus dengan harga patut!
Berminat sila hubungi kami atau email ke swbina10@gmail.com untuk dapatkan quotation percuma.
Terima kasih. :D

kawecool 07-08-2011 10:06 AM

harga psg plaster siling mcm gambar atas 2 bape? ambil bape rm per kaki persegi termasuk wiring dan semua kos?

swbina 07-08-2011 03:06 PM

Quote:

Originally Posted by kawecool (Post 10336119)
harga psg plaster siling mcm gambar atas 2 bape? ambil bape rm per kaki persegi termasuk wiring dan semua kos?

Harga plaster ceiling double layer ngan light trough ngan downlight cam gambar di atas kami charge 3.5k complete. Saiz living hall tu 30kaki x 20kaki. So, kalo saiz living hall tu besar lagi, harga pon lebih lagi la.

swbina 08-08-2011 03:54 PM

Quote:

Originally Posted by swbina (Post 10336007)
Kami adalah kontraktor pakar dalam pengubahsuaian rumah luaran dan dalaman untuk rumah banglo, semi-D, teres, flat, apartment, kondo, rumah kedai, ofis dan lain-lain. Juga berpengalaman dalam kerja-kerja pembaikan rumah dari segi struktur, perpaipan, bumbung, mengecat dan elektrik. Servis kami di kawasan Selayang, Gombak, Ampang, Setapak, P.J, Shah Alam dan lain-lain sekitar KL/Selangor. Kualiti kerja bagus dengan harga patut!
Berminat sila hubungi kami atau email ke swbina10@gmail.com untuk dapatkan quotation percuma.
Terima kasih. :D

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

mosan1866 08-08-2011 06:43 PM

salam tuan tt. sy nk tanya harga buat carpost saiz 20x30.siap title .bumbung paten ada bim agak2 brp bajetya.

swbina 09-08-2011 10:00 AM

Quote:

Originally Posted by mosan1866 (Post 10350946)
salam tuan tt. sy nk tanya harga buat carpost saiz 20x30.siap title .bumbung paten ada bim agak2 brp bajetya.

Boleh aja buat.. Selalu buat porch cam encik nak tu kami leh bagi dalam harga lingkungan 20k ke 30k ikut patent mana yg encik nak. Apa2 pon kami kena gi tgk dulu dan buat ukuran sebenar sebelum kami letak quotation. Thanks


All times are GMT +8. The time now is 02:54 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.