CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Santai, Others (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Ask/Help : Kedai Cake di Kulim (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=220151)

REMEDY KARUNG GUNI 24-03-2011 10:27 PM

Quote:

Originally Posted by SF:Syukri (Post 9062129)
lo klw dah ada kenaper nak oder kat cg p jer terus kedai 2 senag...

nak dapatkan topi 2 susah ko bro den tak tahu la...

seumur hidup tak perna sambut beday...

pasal akau x ada dekat kulim..tu pasal aku mintak tolong...no tel kedai kek tu pun aku tak ada

revolver 24-03-2011 10:31 PM

ramai rupanya orang kulim.... :p

cipot cedot 24-03-2011 10:32 PM

aku pun duduk kulim gak...kat Taman Kenari...belambak kedai kek kat Kulim nih..klu nak minx tolong aku pun no hal..esok cuti..xdek kelas...baik x aku??..offer diri...harharhar...

yusry2007 24-03-2011 10:36 PM

tu la pasai.. rmai jgk org kulim rupanyer.. teman dulu dkt dgn setahun lebih jgk duk kulim. kira semua jalan dh bleh hafal la..
hehehee..

Musafir Bumi 24-03-2011 10:56 PM

aku dah 22 tahun duk kulim...

REMEDY KARUNG GUNI 25-03-2011 06:29 PM

Alhamdulillah dah selesai...Terima kasih yang tak terhingga pada sahabat kita S.F Syukri kerana telah membantu saya hingga sanggup menghantar ke depan rumah....

Yang kelakarnya...Pak Mertua saya tak kenal bila syukri sebut ini cake untuk Remedy....Siapa Remedy?

Tunggu aku balik Kulim bro...aku belanja makan lagi...

SF:Syukri 26-03-2011 01:52 AM

Quote:

Originally Posted by remedy (Post 9071416)
Alhamdulillah dah selesai...Terima kasih yang tak terhingga pada sahabat kita S.F Syukri kerana telah membantu saya hingga sanggup menghantar ke depan rumah....

Yang kelakarnya...Pak Mertua saya tak kenal bila syukri sebut ini cake untuk Remedy....Siapa Remedy?

Tunggu aku balik Kulim bro...aku belanja makan lagi...

2 la pasal...
last2 aku sebut jer bini dia baru bersalin baru pak mentua bro masuk tanya wife bro...

hahhaha

yeye (papa ke abah tah lupa aku) beli cake kata si anak kecil kepada datoknya...

hahhahahah :D
hahhahahha

tangtadiy 26-03-2011 02:21 AM

Taman Kota Kenari,Kulim ada satu kedai kek Melayu yang baru buka.

REMEDY KARUNG GUNI 26-03-2011 02:37 AM

Quote:

Originally Posted by tangtadiy (Post 9075161)
Taman Kota Kenari,Kulim ada satu kedai kek Melayu yang baru buka.

ha takper...bulan depan aku balik kulim kita pakat lepak dekat Giant reramai...kes cake dh settle....he he


All times are GMT +8. The time now is 05:37 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.