CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   General Stuffs & Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=187)
-   -   Canopy Khemah Lipat/fold 8' x 8', 10' x 10', 15' x 15', 8' x 12' (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=213769)

fbiuc24 28-02-2011 04:11 PM

Canopy Khemah Lipat/fold 8' x 8', 10' x 10', 15' x 15', 8' x 12'
 
Khemah / Canopy lipat, mudah dibawa kemana2..
untuk kegunaan PASAR MALAM atau UPTOWN..
Untuk letak depan rumah atau Parking kereta pun OK!!
Besi warna HITAM dan canopy, Lain2 colour pun ada selain biru.. just call to ask...
saiz 10' x 10'

__________________________________________________ ____________________________

UPDATE 22/06/11

a) 8' X 8'

1-Gred B : rm150
2-Gred A : rm190
3-Gred AA : rm250

b) 10' x 10'

1-Gred B : rm160
2-Gred A : rm210
3-Gred AA : rm260

c) 10' x 15'

1-Gred B : rm260
2-Gred A : rm320
3-Gred AA : rm360

d) 8' x 12'

1-Gred AA : rm310

Colour :

1) Gred A & B : Biru, Merah & Merun
2) Gred AA : Biru, Merah, Hijau, Putih & Kuning

UPDATED AT 22/06/11


__________________________________________________ _________________________________________


STOK ada BANYAK..
gambar tu kat stor.. simpan kat rumah jer.. due UNSAFE STORAGE AT STOR..

Berminat sila sms ke 012-2103707 En. Sabry..
Penghantaran boleh bincang...


REGA : RM160

http://i112.photobucket.com/albums/n...6630/can02.jpg

http://i112.photobucket.com/albums/n...6630/can01.jpg

http://i112.photobucket.com/albums/n...6630/can03.jpg


update 06 march 2011..

Lokasi centre PUNCAK ALAM..
Penghantaran rm 20- rm30 negooo..


Update 09/03/2011

Gambar khemah 10' x 15'.. kalau nak wat parking kereta.. kancil lepas KOT!!!!!!!:D:D:D:D

http://i112.photobucket.com/albums/n.../Photo0021.jpg

kijangkota 28-02-2011 04:18 PM

bepa hengget satu nie...???

lady_nite06 28-02-2011 04:22 PM

rege berapa?

procircuit 28-02-2011 04:23 PM

tt lupa letak harga. hehe

tenungskrin 28-02-2011 04:25 PM

Quote:

Originally Posted by procircuit (Post 8811633)
tt lupa letak harga. hehe

bagi free kot

girlsilver 28-02-2011 04:27 PM

nak jual tp xde plak harganya....tokey mau kasi free kaaa :)):))

Mie2010 28-02-2011 04:29 PM

tokey malu nk bgtau..
dia nk suroh kita pakat2 sms dia nie..hehehe..

slayerz 28-02-2011 04:30 PM

kasi up harge kit... :D :D

fbiuc24 28-02-2011 04:31 PM

Adoiyaiiii..... Lupa pulak letak rega.......

fbiuc24 28-02-2011 04:34 PM

heheheheheee... maaf semua yer... rega dah letak tu... silalah masuk!! jangan memalu...

fbiuc24 28-02-2011 06:02 PM

bump!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fbiuc24 01-03-2011 08:25 AM

bump!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nor4485 01-03-2011 06:32 PM

Quote:

Originally Posted by fbiuc24 (Post 8811515)
Khemah / Canopy lipat, mudah dibawa kemana2..
untuk kegunaan PASAR MALAM atau UPTOWN..
Untuk letak depan rumah atau Parking kereta pun OK!!
Besi warna HITAM dan canopy, Lain2 colour pun ada selain biru.. just call to ask...
saiz 10' x 10'

STOK ada BANYAK..
gambar tu kat stor.. simpan kat rumah jer.. due UNSAFE STORAGE AT STOR..

Berminat sila sms ke 012-2103707 En. Sabry..
Harga termasuk penghantaran, sekitar
1) MERU
2) SHAH ALAM (STADIUM)
3) SUBANG TAMBAHAN
4) SG. BULOH
5) PUNCAK PERDANA
6) PUNCAK ALAM
7) SAUJANA UTAMA
8) JERAM (PANTAI REMIS)

Kawasan LAIN pun boleh hantar + sedikit kos penghantaran...

REGA : RM160

http://i112.photobucket.com/albums/n...6630/can02.jpg

http://i112.photobucket.com/albums/n...6630/can01.jpg

http://i112.photobucket.com/albums/n...6630/can03.jpg

kalu skali post ke area gemas, negeri sembilan agak berapa ye?

REMEDY KARUNG GUNI 01-03-2011 06:42 PM

ni khemah gred apa TT? A, B, atau C?

fbiuc24 01-03-2011 07:20 PM

kalu skali post ke area gemas, negeri sembilan agak berapa ye?

tak pernah pos lagi.. esok cuba tanyakan.. tq

fbiuc24 01-03-2011 07:21 PM

Quote:

Originally Posted by remedy (Post 8823685)
ni khemah gred apa TT? A, B, atau C?


gred B.. gred A rm190..tq

taufic 01-03-2011 07:25 PM

gambar masa khemah nie nie kembang ada?

fbiuc24 01-03-2011 07:38 PM

Quote:

Originally Posted by taufic (Post 8824021)
gambar masa khemah nie nie kembang ada?

ada.. boleh dapat..tapi tak ambil lagi... nanti uploadkan...tq

adamma 01-03-2011 07:42 PM

Quote:

Originally Posted by taufic (Post 8824021)
gambar masa khemah nie nie kembang ada?

aku bru nk tanya soalan ni.. kalau boleh gmbr siap ada gmbr kereta skali.. nk tau saiz kemah tu kalau ada kereta..aku nk beli psl nk parking kereta je..

REMEDY KARUNG GUNI 01-03-2011 07:43 PM

Quote:

Originally Posted by fbiuc24 (Post 8823988)
gred B.. gred A rm190..tq

ok thank u atas penjelasan

fbiuc24 02-03-2011 01:08 AM

Quote:

Originally Posted by adamma (Post 8824183)
aku bru nk tanya soalan ni.. kalau boleh gmbr siap ada gmbr kereta skali.. nk tau saiz kemah tu kalau ada kereta..aku nk beli psl nk parking kereta je..

kalau parking kereta standart yang kat tepi jalan tu.. panjang dia 15'.. khemah ni 10'.. bolehlah cover sikit, kalau kancil boleh lah kot.... kalau nak yang 15' pun ada.. tapi kena tengok stok dululah...huhuhuu..

fbiuc24 02-03-2011 01:08 AM

Quote:

Originally Posted by remedy (Post 8824189)
ok thank u atas penjelasan

sama2.. berminat tak?

adamma 02-03-2011 08:02 AM

Quote:

Originally Posted by fbiuc24 (Post 8827480)
kalau parking kereta standart yang kat tepi jalan tu.. panjang dia 15'.. khemah ni 10'.. bolehlah cover sikit, kalau kancil boleh lah kot.... kalau nak yang 15' pun ada.. tapi kena tengok stok dululah...huhuhuu..

ada ke yg 15' punya, kalau ada brp hrga? kalau lebih dr RM250 xnk la..

fbiuc24 03-03-2011 05:46 PM

Quote:

Originally Posted by adamma (Post 8828706)
ada ke yg 15' punya, kalau ada brp hrga? kalau lebih dr RM250 xnk la..


ada... lokasi anda?

vespa biruputih 04-03-2011 12:35 PM

kalau rege cod baper..
pm sye..

fbiuc24 04-03-2011 03:44 PM

Quote:

Originally Posted by vespa biruputih (Post 8851949)
kalau rege cod baper..
pm sye..

cod di puncak alam.. rm150

fbiuc24 05-03-2011 01:49 PM

Bump!!!!!!!!!!!


gambor tak dapat nak update lagi... isnin jer...

saper yang dah ada beli.. boleh update sini tak... tq!!!!!

MyWork 05-03-2011 02:56 PM

ader yg keci ckit x? klo ade pm k

fbiuc24 06-03-2011 02:44 AM

Quote:

Originally Posted by MyWork (Post 8861652)
ader yg keci ckit x? klo ade pm k

ada 8 x 8
rega esok jer...

jaing 06-03-2011 08:16 AM

kemah ni kalo bawak ngan keta muat tak?..keta sedan :D

fbiuc24 06-03-2011 12:05 PM

Quote:

Originally Posted by jaing (Post 8866912)
kemah ni kalo bawak ngan keta muat tak?..keta sedan :D

boleh bro.. letak seat belakang... kawan saya iswara sedan pun boleh masuk.. sorang lago dia tidokan seat belah penumpang.. pastu letak kat situ...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

saya punya khemah 15' x 10'.. masuk kat kancil je.. tapi seat belakang bukalah...:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

hafiy 06-03-2011 03:55 PM

TT, kalau pos ke serdang berapa?
and saya nak tahu yg 8x8 punya berapa RM,
pm saya ya? Bump untuk TT :)cgrock

fbiuc24 06-03-2011 04:11 PM

Khemah / Canopy lipat, mudah dibawa kemana2..
untuk kegunaan PASAR MALAM atau UPTOWN..
Untuk letak depan rumah atau Parking kereta pun OK!!
Besi warna HITAM dan canopy, Lain2 colour pun ada selain biru.. just call to ask...
saiz 10' x 10'

__________________________________________________ ____________________________

UPDATE 22/06/11

a) 8' X 8'

1-Gred B : rm150
2-Gred A : rm190
3-Gred AA : rm250

b) 10' x 10'

1-Gred B : rm160
2-Gred A : rm210
3-Gred AA : rm260

c) 10' x 15'

1-Gred B : rm260
2-Gred A : rm320
3-Gred AA : rm360

d) 8' x 12'

1-Gred AA : rm310

Colour :

1) Gred A & B : Biru, Merah & Merun
2) Gred AA : Biru, Merah, Hijau, Putih & Kuning

UPDATED AT 22/06/11


__________________________________________________ _________________________________________


STOK ada BANYAK..
gambar tu kat stor.. simpan kat rumah jer.. due UNSAFE STORAGE AT STOR..

Berminat sila sms ke 012-2103707 En. Sabry..
Penghantaran boleh bincang...


REGA : RM160

http://i112.photobucket.com/albums/n...6630/can02.jpg

http://i112.photobucket.com/albums/n...6630/can01.jpg

http://i112.photobucket.com/albums/n...6630/can03.jpg


update 06 march 2011..

Lokasi centre PUNCAK ALAM..
Penghantaran rm 20- rm30 negooo..


Update 09/03/2011

Gambar khemah 10' x 15'.. kalau nak wat parking kereta.. kancil lepas KOT!!!!!!!:D:D:D:D

http://i112.photobucket.com/albums/n.../Photo0021.jpg

fbiuc24 06-03-2011 04:13 PM

Quote:

Originally Posted by hafiy (Post 8869191)
TT, kalau pos ke serdang berapa?
and saya nak tahu yg 8x8 punya berapa RM,
pm saya ya? Bump untuk TT :)cgrock


Rega dah update.. Pos Mahal rasayer bro... jadi hantar lagi senang..
ke serdang rm30 sahaja.. call no tertera diskass kos penghantaran.. tq..

fbiuc24 07-03-2011 08:28 AM

bump!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

azraman78 07-03-2011 10:44 AM

salam tuan tt..baru tgh riki nak cari kanopi wat niaga kat pasar malam..bonet gen2 muat tak?..puncak alam kat mana..kawan pon dok puncak alam gak..bole kawan pi melawat tgk kanopi tuan..

fbiuc24 08-03-2011 03:39 PM

Quote:

Originally Posted by azraman78 (Post 8875616)
salam tuan tt..baru tgh riki nak cari kanopi wat niaga kat pasar malam..bonet gen2 muat tak?..puncak alam kat mana..kawan pon dok puncak alam gak..bole kawan pi melawat tgk kanopi tuan..

boleh ajer bosss... kedai kat puncak alam fasa 3.. kedai papan kat simpang 3 tu.. yang last sekali.. meniaga pasar malam mana ni?

fbiuc24 09-03-2011 11:43 AM

Update 09/03/2011

Gambar khemah 10' x 15'.. kalau nak wat parking kereta.. kancil lepas KOT!!!!!!!:D:D:D:D

http://i112.photobucket.com/albums/n.../Photo0021.jpg

fbiuc24 10-03-2011 08:39 AM

bump!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fbiuc24 10-03-2011 08:44 AM

Terima kasih kepada buyer2..


All times are GMT +8. The time now is 02:22 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.