CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Services Offered (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=188)
-   -   KAD KAHWIN PRINTING (Penghantaran Percuma) (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=191319)

zahiruddin 10-09-2012 04:42 PM

Nak buat kad kahwin dlm 300pcs je tuan,berapa lama siap dan kos berapa?

udpc 10-09-2012 05:23 PM

Quote:

Originally Posted by zahiruddin (Post 14449394)
Nak buat kad kahwin dlm 300pcs je tuan,berapa lama siap dan kos berapa?

rm 163

design : 1-3 days
printing : 4-5 days

diniya 11-09-2012 06:02 PM

Tuan.. sy nak buat kad jemputan hari jd anak sy (perempuan)11 thn... bleh tak tolong pm sy contoh kad..

udpc 11-09-2012 10:14 PM

Quote:

Originally Posted by diniya (Post 14462779)
Tuan.. sy nak buat kad jemputan hari jd anak sy (perempuan)11 thn... bleh tak tolong pm sy contoh kad..

bagi email, nanti sy send.

diniya 12-09-2012 09:14 AM

Quote:

Originally Posted by udpc (Post 14465117)
bagi email, nanti sy send.

Tuan bleh tak email kepada sy - azmiah@maybank.com.my dan azmiah_77@yahoo.com

udpc 12-09-2012 11:09 AM

Quote:

Originally Posted by diniya (Post 14468581)
Tuan bleh tak email kepada sy - azmiah@maybank.com.my dan azmiah_77@yahoo.com

dah send. :)cgrock

karim benzema 12-09-2012 09:38 PM

Salam..

plan nk buat kad kawen dlm 1200keping
paperbeg 500, tp nk tgk dulu saiz sume.

agak2 brape ye? klu nk tgk2 kad/paperbeg tu bole ke? area shah alam seksyen 7.

udpc 12-09-2012 09:46 PM

Quote:

Originally Posted by karim benzema (Post 14476506)
Salam..

plan nk buat kad kawen dlm 1200keping
paperbeg 500, tp nk tgk dulu saiz sume.

agak2 brape ye? klu nk tgk2 kad/paperbeg tu bole ke? area shah alam seksyen 7.

1200 tak ada. kuantiti yang ada 100pcs, 200pcs, 300pcs, 500pcs, 1kpcs, 1.5kpcs dan 2kpcs

nak tgk size kena dtg Seksyen U10, Alam Budiman, Shah Alam.

paer bag pun same. kena dtg sini tgk.

udpc 12-09-2012 10:58 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

benharungkar 13-09-2012 03:32 PM

tQ tt kad dah sampai...

udpc 13-09-2012 04:05 PM

Quote:

Originally Posted by benharungkar (Post 14485029)
tQ tt kad dah sampai...

tq for the trader rating bro.

really appreciate it.

selamat pengantin baru.:)cgrock

udpc 13-09-2012 10:16 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

Supreme 17-09-2012 02:49 AM

bump skit utk tt..

udpc 17-09-2012 12:58 PM

Quote:

Originally Posted by Supreme (Post 14515903)
bump skit utk tt..

tq very much.:)cgrock

karim benzema 17-09-2012 05:03 PM

Quote:

Originally Posted by udpc (Post 14476589)
1200 tak ada. kuantiti yang ada 100pcs, 200pcs, 300pcs, 500pcs, 1kpcs, 1.5kpcs dan 2kpcs

nak tgk size kena dtg Seksyen U10, Alam Budiman, Shah Alam.

paer bag pun same. kena dtg sini tgk.


name kedai ape ye? bg full address lg bagus. TQ

udpc 17-09-2012 05:37 PM

Quote:

Originally Posted by karim benzema (Post 14520383)
name kedai ape ye? bg full address lg bagus. TQ

UDPC
No 15, Jalan Pulau Lumut U10/72,
Alam Budiman, Seksyen U10,
40170 Shah Alam, Selangor.

udpc 18-09-2012 11:51 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

zahiruddin 19-09-2012 05:52 PM

nak order 300 pcs.design 002 dlm web tuan warna purple

udpc 19-09-2012 08:20 PM

Quote:

Originally Posted by zahiruddin (Post 14543538)
nak order 300 pcs.design 002 dlm web tuan warna purple

rm 223 :)cgrock

zahiruddin 19-09-2012 08:24 PM

Quote:

Originally Posted by udpc (Post 14545067)
rm 223 :)cgrock

ok dah email detail yg nak ditulis dlm kad

udpc 19-09-2012 09:59 PM

Quote:

Originally Posted by zahiruddin (Post 14545109)
ok dah email detail yg nak ditulis dlm kad

ok, email dah reply.:)cgrock

udpc 19-09-2012 10:56 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

udpc 20-09-2012 11:32 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

udpc 21-09-2012 11:55 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

udpc 23-09-2012 12:21 AM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

diniya 24-09-2012 11:55 AM

Salam tuan, sy ada emailkan kpd tuan untuk kad jamuan harijadi anak saya, nanti minta tuan email kpd sy contoh kad tersebut, terima kasih tuan.

udpc 24-09-2012 11:56 AM

Quote:

Originally Posted by diniya (Post 14590807)
Salam tuan, sy ada emailkan kpd tuan untuk kad jamuan harijadi anak saya, nanti minta tuan email kpd sy contoh kad tersebut, terima kasih tuan.

Salam

email saudara sudah saya reply.

udpc 24-09-2012 10:58 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

udpc 26-09-2012 10:46 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

udpc 27-09-2012 09:16 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

udpc 03-10-2012 10:48 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

udpc 04-10-2012 11:05 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.

zahiruddin 05-10-2012 10:37 AM

Baru lepas ambik barang ngan TT,
ini deal kali kedua dengan TT dan servis mmg memuaskan hati...

udpc 05-10-2012 11:04 AM

Quote:

Originally Posted by zahiruddin (Post 14713832)
Baru lepas ambik barang ngan TT,
ini deal kali kedua dengan TT dan servis mmg memuaskan hati...

terima kasih bro.

nanti sy confirm nak tinted, sy roger bro.

:)cgrock

amazinggold88 05-10-2012 11:26 AM

Quote:

Originally Posted by zahiruddin (Post 14713832)
Baru lepas ambik barang ngan TT,
ini deal kali kedua dengan TT dan servis mmg memuaskan hati...

WAH,dh siap.den dlm proses :D

udpc 05-10-2012 11:37 AM

Quote:

Originally Posted by amazinggold88 (Post 14714416)
WAH,dh siap.den dlm proses :D

hari ni saya akan email artwork.

harap dapat bersabar seketika.

k3ryck 05-10-2012 11:40 AM

harga yg dipaparkan di first post masih kekal ke?

menarik!

udpc 05-10-2012 11:43 AM

Quote:

Originally Posted by k3ryck (Post 14714582)
harga yg dipaparkan di first post masih kekal ke?

menarik!

ya, masih kekal.

jika berminat nak tempah boleh email tempahan ke email saya.

amazinggold88 05-10-2012 12:08 PM

Quote:

Originally Posted by udpc (Post 14714537)
hari ni saya akan email artwork.

harap dapat bersabar seketika.

bereh bos.xde mslh:)cgrock

udpc 05-10-2012 10:44 PM

kad kahwin
kad jemputan kahwin
jemputan majlis perkahwinan
undangan raja sehari
walimatulurus
kad jemputan majlis rasmi
kad jemputan majlis hari jadi
kad raya
wedding invitation
wedding card
kad kahwin murah
cheap wedding card invitation

website : www.udpcweb.com

Emailkan maklumat tempahan terus ke email UDPC untuk respon yang pantas.


All times are GMT +8. The time now is 10:30 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.