CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Services Offered (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=188)
-   -   ### Pakej Melancong Mengikut Bajet Anda!!! ### (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=190913)

QS Travel Services 26-11-2010 09:50 PM

Assalamualaikum wbt.

Terima kasih atas pertanyaan saudara/saudari.Saya memohon banyak maaf kerana tidak banyak kesempatan untuk melayari internet kerana agak sibuk atas urusan kerja.

QS Travel Services Sdn Bhd KKPL/5250 (327208-H)
No7, Tingkat 1, Bangunan PKNNS, Jalan Kuala Pilah, 70400, Ampangan, Seremban, Negeri Sembilan.

*CH4 - boleh saya dapatkan e-mel/hp no anda?

*vel - saya baru pulang dari Incheon,Seoul. Alhamdulillah, keadaan masih selamat di bandar Seoul. Cuma jangan menghampiri kawasan sempadan Korea Utara & Korea Selatan bagi mengelakkan sebarang kejadian yang tidak diingini. Pihak kami ada pakej Muslim Tour ke Korea Selatan yang merangkumi penginapan 6hari/5malam termasuk melawat ke tempat penggambaran drama WINTER SONATA!!! Sekarang baru sahaja masuk musim sejuk di sana. Ini adalah masa yang terbaik untuk ke Korea Selatan!!

*enjoybaik- boleh saya dapatkan e-mel/hp no anda? saya akan hantarkan anggaran harga tersebut.

*pahlawankota- sila periksa e-mel saudara.

Jika terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi kami:

En Nazrul Hazry
hp: 010-430 6340

Cik Natasya
hp: 016-394 5066

atau e-mel kepada: qstravelservices@gmail.com

Wassalam.

QS Travel Services 26-11-2010 10:02 PM

Quote:

Originally Posted by zackhiro (Post 7910115)
Ofis kat mana?

Tak dak contoh pakej ke? Tak reti la nak anggar bajet ni..:D

Assalamualaikum wbt.

Ini alamat pejabat kami:

QS Travel Services SDN BHD
KKPL/5250 (327208-H)

No 7, Tingkat 1, Bangunan PKNNS, Jalan Kuala Pilah,
70400, Ampangan, Seremban, Negeri Sembilan.

Sila e-mel kami di qstravelservices@gmail.com bagi mendapatkan maklumat lanjut.

Terima kasih.

Dobit127 26-11-2010 10:08 PM

kalau kawan nak pegi China (x kira ler, janji negara china)...

kalau seorang nak bayar pakej penuh(tiket dll) lebih kurang RM1000 sahaj ...boleh x? p wilayah mane?.. lamaa mane 4h3m boleh...

post jer jwpn kat sini... kot2 member lain nak tau jugak....

QS Travel Services 26-11-2010 10:19 PM

Assalamualaikum wbt.


Tarikh Pakej: 8-13 Mac 2011 & 13-18 Jun 2011


Butiran Pakej:-

*HARI 1 (Berangkat ke Perth)
-Berangkat ke Perth pada pukul 11:50malam dari LCCT menaiki penerbangan D7274.

*HARI 2 (Tiba di Perth)
-Tiba di Perth pada pukul 05:20pagi. Anda akan dibawa singgah ke Surau berdekatan untuk Solat Subuh.
-Selepas sarapan, anda dibawa bersiar-siar melawat sekitar bandar Perth dengan menaiki bas.
-Mendaftar masuk di hotel.
-Selepas makan tengahari, anda dibawa menaiki Cruise SWAN VALLEY (pemandangan indah), melawat ke KING PARK, LOTTERWEST FEDERATION WALKWAY, THE BELL TOWER, LAKE MONGER dan COTTLESLOE BEACH.
-Melawat ke bandar bersejarah, FREEMANTLE. (pelbagai rekabentuk bangunan yang sangat menarik dan unik disini)
-Lawatan diteruskan ke THE ESPLANADE, ROUND HOUSE & FISHERMAN's HARBOUR, CAPPUCINO STRIP & FREEMANTLE MARKET. Anda diberi kesempatan untuk membeli-belah di pasar minggu.
#Sarapan, makan tengahari & malam disediakan.

*HARI 3 (Perth)
-Selepas sarapan pagi, anda akan dibawa ke TUMBULGAM FARM (aktiviti penternakan biri-biri).
-Dibawa melawat CAVERSHAM WILDLIFE PARK untuk bertemu kangaroo.
-Seterusnya menuju ke CHOCOLATE FACTORY dan MONDO NOUGAT FACTORY.
#Sarapan, makan tengah hari & malam disediakan.

*HARI 4 (Perth-Katanning)
-Selepas sarapan pagi, anda dibawa ke GOSNELL (kawasan yang diterokai oleh orang Eropah pada tahun 1829).
-Melawat muzium dan bangunan bersejarah serta berpeluang membeli-belah di pasar belanja penduduk tempatan di GOSNELL.
-Bertolak ke KATANNING selepas makan tengahari.
-Mendaftar masuk di hotel dan berehat sehingga waktu untuk makan malam.
#Sarapan & makan tengah hari disediakan.

*HARI 5 (Melawat masyarakat Melayu di Australia)
-Selepas sarapan, berangkat menuju ke PERKAMPUNGAN MELAYU di KATANNING.
-Rombongan akan disambut oleh masyarakat Melayu tempatan dan akan menyediakan makanan tengahari bersama. (Lawatan ini bertujuan menjalinkan silaturrahim antara masyarakat Melayu yang telah lama menetap di Australia)
-Selepas Solat Zuhur di Masjid Katanning, berangkat kembali ke kota PERTH dan seterusnya acara bebas.
#Sarapan & makan tengah hari disediakan.

*HARI 6 (Pulang ke MALAYSIA)
-Berangkat menaiki pesawat D72715 pada pukul 06:35pagi.
-Dijangka tiba di LCCT pada pukul 12:15 tengah hari waktu tempatan.
#Sarapan disediakan.


HARGA PAKEJ:-

Dewasa: RM 4,290.00 (2 orang sebilik)
Kanak-kanak: RM 3,890.00 (berkatil)
Kanak-kanak: RM 3,490.00 (tanpa katil)

#Harga ini adalah semasa dan tertakluk kepada perubahan. Kami mencadangkan supaya membuat tempahan terlebih dahulu.
#Harga termasuk: Penginapan / makan / lawatan / pengangkutan / 'tipping' / 'entrance fee' / visa dan semua cukai lapangan.
#Harga tidak termasuk: Lawatan yang di luar aturcara / bil telefon / dobi / mini bar dan lain-lain.


Bank & Nombor akaun:-

QS Travel Services Sdn. Bhd.
MAYBANK - 555126101685


Bagi mendapatkan penerangan lanjut, sila hubungi:

En. Nazrul Hazry
H/phone: 010-430 6340

Cik Natasya
H/phone: 016-394 5066

e-mel: qstravelservices@gmail.com


###Pihak kami juga menyediakan pelbagai pakej-pakej pelancongan yang menarik mengikut destinasi pilihan anda. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.###

miss sya 26-11-2010 10:40 PM

TT, ke Singapore 2D1N brape?
utk 2 org..

QS Travel Services 30-11-2010 05:44 PM

Quote:

Originally Posted by QS Travel Services (Post 7924414)
Assalamualaikum wbt.


Tarikh Pakej: 8-13 Mac 2011 & 13-18 Jun 2011


Butiran Pakej:-

*HARI 1 (Berangkat ke Perth)
-Berangkat ke Perth pada pukul 11:50malam dari LCCT menaiki penerbangan D7274.

*HARI 2 (Tiba di Perth)
-Tiba di Perth pada pukul 05:20pagi. Anda akan dibawa singgah ke Surau berdekatan untuk Solat Subuh.
-Selepas sarapan, anda dibawa bersiar-siar melawat sekitar bandar Perth dengan menaiki bas.
-Mendaftar masuk di hotel.
-Selepas makan tengahari, anda dibawa menaiki Cruise SWAN VALLEY (pemandangan indah), melawat ke KING PARK, LOTTERWEST FEDERATION WALKWAY, THE BELL TOWER, LAKE MONGER dan COTTLESLOE BEACH.
-Melawat ke bandar bersejarah, FREEMANTLE. (pelbagai rekabentuk bangunan yang sangat menarik dan unik disini)
-Lawatan diteruskan ke THE ESPLANADE, ROUND HOUSE & FISHERMAN's HARBOUR, CAPPUCINO STRIP & FREEMANTLE MARKET. Anda diberi kesempatan untuk membeli-belah di pasar minggu.
#Sarapan, makan tengahari & malam disediakan.

*HARI 3 (Perth)
-Selepas sarapan pagi, anda akan dibawa ke TUMBULGAM FARM (aktiviti penternakan biri-biri).
-Dibawa melawat CAVERSHAM WILDLIFE PARK untuk bertemu kangaroo.
-Seterusnya menuju ke CHOCOLATE FACTORY dan MONDO NOUGAT FACTORY.
#Sarapan, makan tengah hari & malam disediakan.

*HARI 4 (Perth-Katanning)
-Selepas sarapan pagi, anda dibawa ke GOSNELL (kawasan yang diterokai oleh orang Eropah pada tahun 1829).
-Melawat muzium dan bangunan bersejarah serta berpeluang membeli-belah di pasar belanja penduduk tempatan di GOSNELL.
-Bertolak ke KATANNING selepas makan tengahari.
-Mendaftar masuk di hotel dan berehat sehingga waktu untuk makan malam.
#Sarapan & makan tengah hari disediakan.

*HARI 5 (Melawat masyarakat Melayu di Australia)
-Selepas sarapan, berangkat menuju ke PERKAMPUNGAN MELAYU di KATANNING.
-Rombongan akan disambut oleh masyarakat Melayu tempatan dan akan menyediakan makanan tengahari bersama. (Lawatan ini bertujuan menjalinkan silaturrahim antara masyarakat Melayu yang telah lama menetap di Australia)
-Selepas Solat Zuhur di Masjid Katanning, berangkat kembali ke kota PERTH dan seterusnya acara bebas.
#Sarapan & makan tengah hari disediakan.

*HARI 6 (Pulang ke MALAYSIA)
-Berangkat menaiki pesawat D72715 pada pukul 06:35pagi.
-Dijangka tiba di LCCT pada pukul 12:15 tengah hari waktu tempatan.
#Sarapan disediakan.


HARGA PAKEJ:-

Dewasa: RM 4,290.00 (2 orang sebilik)
Kanak-kanak: RM 3,890.00 (berkatil)
Kanak-kanak: RM 3,490.00 (tanpa katil)

#Harga ini adalah semasa dan tertakluk kepada perubahan. Kami mencadangkan supaya membuat tempahan terlebih dahulu.
#Harga termasuk: Penginapan / makan / lawatan / pengangkutan / 'tipping' / 'entrance fee' / visa dan semua cukai lapangan.
#Harga tidak termasuk: Lawatan yang di luar aturcara / bil telefon / dobi / mini bar dan lain-lain.


Bank & Nombor akaun:-

QS Travel Services Sdn. Bhd.
MAYBANK - 555126101685


Bagi mendapatkan penerangan lanjut, sila hubungi:

En. Nazrul Hazry
H/phone: 010-430 6340

Cik Natasya
H/phone: 016-394 5066

e-mel: qstravelservices@gmail.com


###Pihak kami juga menyediakan pelbagai pakej-pakej pelancongan yang menarik mengikut destinasi pilihan anda. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.###

ini adalah Pakej Muslim Tour Ke PERTH, AUSTRALIA (6hari/5malam)

QS Travel Services 30-11-2010 06:02 PM

Quote:

Originally Posted by CH4 (Post 7912945)
cth budjet ke bali ada tk

Assalamualaikum.

Budget utk ke Bali, Indonesia adalah dalam lingkungan harga RM350 dan ke atas bagi pakej 3hari/2malam (minima 4 orang). Harga termasuk:

# tiket penerbangan pergi & balik,
# hotel penginapan,
# pengangkutan,
# pemandu pelancong,
# makan & minum

harga dapat dirunding berdasarkan pilihan hotel penginapan yang bersesuaian dengan pilihan anda.

Terima kasih.

QS Travel Services 30-11-2010 06:09 PM

Quote:

Originally Posted by an1003 (Post 7912930)
betul2...bg le contoh2 sket..ne taw..sy de guest yg xdpt nak handle..leh pas ke TT..hehehe

Assalamualaikum.

Terima kasih atas reply saudara. Disini ada kami berikan beberapa pakej-pakej yang mungkin menarik minat anda sekalian.

# 4d3n Bandung & Jakarta @ RM1180/-5days RM1350/-Min4pax

# Korea Musim Sejuk Musim Bunga 1Apr-5Apr,2011 @RM3290

# 5d4n Perth2010 @RM 3390/5d4n gold coast RM3990/- all in

# 4d3n Saigon RM1490/-, Beijing Musim Bunga - 6d5n RM 2190/-all in

# Pakej Peluang Perniagaan ke Bali (Spa & Wellness Expo 10-13Feb,2011)

# Pakej Peluang Perniagaan Inacraft 20-24Apr,2011


** Harga tertakluk perubahan

Sila hubungi kami bagi mendapatkan maklumat lanjut:

En Nazrul Hazry
hp: 010-430 6340

Cik Natasya
hp: 016-394 5066

atau e-mel kepada: qstravelservices@gmail.com

QS Travel Services Sdn Bhd
KKPL/5250 (327208)

Wassalam.

QS Travel Services 30-11-2010 06:28 PM

Quote:

Originally Posted by primefiqone (Post 7913723)
bgos TT
gud luck!!

Terima kasih. Semoga kita sama-sama mendapat manfaat dari CG ini. Insya'Allah..

QS Travel Services 30-11-2010 06:48 PM

Quote:

Originally Posted by Dobit127 (Post 7924336)
kalau kawan nak pegi China (x kira ler, janji negara china)...

kalau seorang nak bayar pakej penuh(tiket dll) lebih kurang RM1000 sahaj ...boleh x? p wilayah mane?.. lamaa mane 4h3m boleh...

post jer jwpn kat sini... kot2 member lain nak tau jugak....

Assalamualaikum.

Terima kasih atas pertanyaan anda.

Untuk pakej ke China, RM1000 memang mencukupi untuk sampai ke sana. Anggaran harga tiket penerbangan pergi & balik adalah dari RM300-RM400 dan ke atas. Itupun bagi tiket yang ditempah lebih awal secara melalui AirAsia.

Walaubagaimanapun, harus diingat tentang kos penginapan, makan & minum berserta dengan tempat lawatan sepanjang berada di destinasi. Terutama sekali kos keseluruhan bagi 4hari/3malam memanglah tidak mencukupi dengan harga RM1000 tersebut. Melainkan anda membuat group/rombongan secara beramai-ramai untuk ke sana. Ini akan dapat mengurangkan kos secara keseluruhan tetapi harga pakej tersebut akan tetap melebihi dari RM1000.

Akan tetapi, pihak kami juga mempunyai pelanggan yang pergi ke China secara berkumpulan/group tanpa sebarang lawatan sepanjang berada di sana. Tujuan mereka ke sana hanya untuk lawatan perniagaan. Ini kerana pihak kami turut menyediakan Pakej Perniagaan ke China. Mereka hanya membayar tiket penerbangan berserta dengan penginapan sahaja. Tujuan mereka ke sana hanya untuk membeli barang/produk dari sana secara pukal terus-menerus dari kilang/pembekal untuk dipasarkan ke negara ini.

Diharap penerangan ini dapat membantu anda.

Sila hubungi kami bagi sebarang kemusykilan mengenai perancangan percutian anda.

Wassalam.


All times are GMT +8. The time now is 02:47 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.