CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Other Classifieds (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=191)
-   -   Anda Pembekal? Anda supplier? Mari kumpulkan supplier di sini (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=188338)

matalim 24-12-2010 12:48 PM

Quote:

Originally Posted by rampai (Post 8143234)
nak tanya pada pembekal

kalau pembekal dapat kan seseorang untuk jadi stockist, macam mana biasa nya deal antara mereka?

peruncit ambik barang dulu dan bayar kemudian atau buat permulaan bayar dulu lumpsum dan lain kali bayar separuh2?

atau dapat harga discount?

atau ada macam2 cara lagi?

macam2 cara buleh

asal selamat dan adil :)

stride 24-12-2010 12:59 PM

pembekal kuih2 melayu boleh contact aku..0196582786 ....

untuk tempahan kawin dan sebagainya..:-
a.kuih bakar
b.aneka talam
c. dan lain2 lagi

chilll.....untuk semua forumer

datuk harimau 29-12-2010 03:01 AM

Testing 1, 2, 3...

datuk harimau 29-12-2010 03:04 AM

Saje nak test... Selamat ke tidak...

Sesape yang ada sebarnag pertanyaan berkenaan Safety Equipment, boleh ajukan pada saya...

Mana yang boleh saya bantu, saya bantu...

datuk harimau 29-12-2010 03:05 AM

Quote:

Originally Posted by matalim (Post 8148164)
macam2 cara buleh

asal selamat dan adil :)

Betul tu... Setuju... Upon Agreement...

saiful_bee2906 30-12-2010 02:54 PM

Salam Semua,

Saya pembekal ikan keli dan ada ikan keli matang untuk dijual buat masa ni.
Kolam di Johor Bahru. Harga RM4.50/kg tetapi bergantung kepada kawasan dan jumlah tempahan (kene consider transportation cost).
Bole pm saya kalau berminat atau email saiful_bee2906@yahoo.co.uk

tq...

zainul9 30-12-2010 03:03 PM

http://i295.photobucket.com/albums/m...ggalah2010.jpg

:)cgrock:)paid..
hubungi:

h/p: 019-574 9954
ofis: 05-891 4134
fax: 05-891 6267
email: zainal@spptsb.com

arieys 30-12-2010 05:36 PM

saya pembekal t-shirt

azaz 17-01-2011 10:47 AM

tudung hanger 28 lubang
 
Saya adalah pengedar tudung hanger 28 lubang. Kepada yang berminat utk mendapatkan tudung hanger dengan harga borong, sila bawa keratan di bawah ke kedai kami di Setapak. Anda akan mendapat harga promosi - RM10 utk satu unit. Sesiapa yg tinggal di sekitar Lembah Klang , bolehlah datang sendiri ke kedai utk mendapatkannya. Bagi yg tinggal di luar Lembah Klang, boleh juga mendapatkan stok dengan cara pos. :)

http://img138.imageshack.us/img138/2...mosihanger.jpg

MyEfanZ 18-01-2011 01:49 AM

saper2 nak berniaga kerepek sedap parit raja, batu pahat
PM ler kawan :)

izack1981 18-01-2011 02:24 PM

Quote:

Originally Posted by adil2604 (Post 7859039)
nak beli ps3 atau xbox secara borong pm aku...

Modal berape ni? Best gak kalo leh bukak bisnes game ni...:p:p

arjunawan 18-01-2011 03:52 PM

Perlukan Produk2 MOSHA keluaran bumiputera? Sila klik pada siggy di bawah.

Produk MOSHA boleh didapati di KOHALAL, Medan Gopeng, Ipoh.

nisuh 18-01-2011 04:03 PM

ada pembekal pasir sungai x kat sini..?
area Melaka, diperlukan agak segera..:">

riz_network 18-01-2011 04:18 PM

salam semua,
aku pula jual gelang hand made yg tak ada magnet dan tak ada kuasa hehehehe
hanya untuk kelihatan bergaya je hehehe
harga rm5
klu berminat pm saya ok

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

hurairah01 18-01-2011 05:22 PM

Saya pembekal kerepek. Sapa - sapa yang order kerepek ngn saya...leh pm saya kay.

kakianime 18-01-2011 05:32 PM

Supplier Anime
 
SUPPLY ANIME


Saya seorng Kaki anime dan telah mengumpul DVD anime sejak 5tahun ...pelbagai cerita anime boleh saya supply kepada anda... anda juga boleh menjadi agen2 007 saya :) komisen boleh dirunding..hanya perlu carir customer...hantar order kpd sy..ACCEPT:)paid:)paid


p/s : skng dah keje..malas plak nak kumpul anime :) tu zaman bujang dulu..huk2

kakianime 18-01-2011 05:34 PM

Harap2 xde Supplier MLM kat sini erk... xD

Dagang2u 19-01-2011 04:04 PM

Salam TT, kami pembekal dan pemborong untuk pelbagai barangan daripada China...Kemeja berjenama,Pakaian Wanita & Kanak2, Kain Sutera, Cadar, Lampu hiasan dan lain-lain. Hubungi kami untuk maklumat lanjut.

faizk 19-01-2011 04:17 PM

klu ade sesape suplier brg it (toner) area selangor/kl leh la tglkn contact dlm inbox aku. nti opis aku nk beli toner leh aku roger2

SUKIMI_LUBE 21-01-2011 11:35 AM

salam...
Kami dari syarikat Sukimi Lube (M) Sdn. Bhd. adalah pembekal minyak pelincir, gris dan macam - macam minyak lagi... (minyak hitam dll...)
Syarikat kami adalah syarikat 100% bumiputera (bumiputera sepenuhnya)...

http://carigold.com/portal/forums/sh...ghlight=sukimi

roslinda 21-01-2011 12:28 PM

As salam,

saya pembekal produk microsoft/ atau pelbagai software, cloth diapers, kuih siput, dan ubat kampung resdung dan wanita .

ilhamic 21-01-2011 07:29 PM

saya pembekal jaket korporat jenama BOSS, yang berkualiti...

Harga murah sahaja ditawarkan.!

lawati saya diweb jualan:

http://jaketkorporat.webs.com

ilhamic 21-01-2011 08:02 PM

saya pembekal jaket korporat jenama BOSS, yang berkualiti...

Harga murah sahaja ditawarkan.!

lawati saya diweb jualan:

http://jaketkorporat.webs.com

digitalproduk 21-01-2011 09:48 PM

SESIAPA BERMINAT DENGAN PRODUK CERGAS MINDA

HARGA MURAH


LIHAT

http://cpintrass.com

http://cpintrass.com/imej/cpintrass10.jpg

agen klik sini

http://cpintrass.com/agen.html

digitalproduk 21-01-2011 09:51 PM

download katalog

http://cpintrass.com/katalog1.zip
http://cpintrass.com/katalog1.zip

terima kasih

slayer7815 21-01-2011 10:00 PM

saya pembekal kopi susu kambing (MEDIC GOAT) akan berada dipasaran pada bulan 2 ini ... kepada sesiapa yg ingin menjadi pengedar boleh PM saya heheheheh

golden_user2006 21-01-2011 10:21 PM

Quote:

Originally Posted by ilhamic (Post 8445174)
saya pembekal jaket korporat jenama BOSS, yang berkualiti...

Harga murah sahaja ditawarkan.!

lawati saya diweb jualan:

http://jaketkorporat.webs.com

dah menjd trend krang ni.......ber'jaket'....
baguz2, ado option memilih

firdausah 27-01-2011 10:38 PM

salam cg semua,

kami merupakan salah sebuah sykt pembekal bg toner n catridge,chemicals for experiment or research n lab equipments..sila kontek sy:-
email : inotechservices@gmail.com
hp: 019-9805459
tel/fax: 03-9200 8600 (attn firdaus)
nme: firdaus bin abdullah hashim

klu ade sape2 yg ingin dptkn list harga sila email or fax. kami akan memberikan harga terbaik dan servis yg mantap...terima kasih

hairul181 28-01-2011 12:09 AM

salam

saya adalah pembekal pakaian kanak-kanak direct dari china

baby gap pyjamas RM13@pairs T&C apply

paling murah di pasaran

sesuai utk mereka yg ingin berniaga online secara kecil-kecilan

utk katalog/pertanyaan emailkan kepada thekiddyworld@gmail.com

looking fwd to do business with you.

thekiddyworld.blogspot.com

pyan.software 28-01-2011 12:22 AM

Salam kepad seluruh warga CG :)cgrock:)cgrock.

Kami dari INVENTION ENT. mempunyai pengalaman luas dan boleh supply barangan ITC, sama ada pelbagai jenis printer, monitor, desktop dan laptop yang terdiri dari pelbagai jenama seperti Apple, Acer, Lenovo,ASUS, Samsung, Canon, HP, Buffalo. Belkin dan mcm2 lg.

Selain itu juga kami juga boleh supply pelbagai jenis software. Antaranya Adobe/CS5, Autodesk/CAD, Apple Final Cut/Logic Studio, Sony Vegas, Microsoft Office/Windos/Mac:Office 2011, Roxio Toast 10 dan pelbagai jenis software antivirus serta mcm2 lg sofware.

Kami juga terlibat dlm bidang multimedia design, advertising, publishing dan printing.

Jika nak beli atau nk khidmat nasihat atau saja2 nk tanya harga, just e-mail ke;
invention@gmx.com atau pyan.software@gmail.com

atau lebih mudah lg sms terus ke no. 019.611.8047

mystiqueen 30-01-2011 11:11 PM

Saya boleh membekalkan buku2 baru fiction dan non fiction berbahasa inggeris dengan harga diskaun serendah 15% dr harga pasaran. Untuk diskaun yg lebih tinggi,minimum belian 10 title boleh campur2.
Untuk list buku, sila lawati blog saya http://books-2u.blogspot.com

elmotron 30-01-2011 11:47 PM

saya membekal semua yang ada di siggy tu :)

ahib0205 31-01-2011 01:19 AM

Saya pembekal Air Zam-Zam 10 Liter

Hubungi 013-2785 103 :)

elmotron 31-01-2011 01:27 AM

membekal customize keychain/hp strap...

modal pon murah je... x mahal... untung alhamdulillah masyuk... tgk market price kat tempat korg la...

ekmal 31-01-2011 12:28 PM

Kami sedang mencari Pengedar BGnetwork™. Pakej bagi stokis negeri RM5,000 dan bagi pengedar daerah RM1,000 . BGnetwork™ menampilkan 100% produk makanan segera terbaru di pasaran hasil kerjasama dengan syarikat FaS Delicious Foods. Antara produk terbaru kami Patty Burger, Bologna, Sosej Cili Padi, Nugget dan beberapa produk citarasa baru yang akan menyusul dalam tempoh 3 bulan akan datang.

Berminat? Dapatkan borang permohonan daripada Ekmal (019-5650516), oblong.perak@gmail.com . Pihak kami akan menilai setiap permohonan, buat permulaan kami menumpukan kepada kawasan berdekatan Seri Kembangan, Selangor.

http://sempoioblong.blogspot.com/201...bgnetwork.html

Hatizal 28-02-2011 02:38 AM

Pembekal Kasut Rasmi /Taktikal / Safety / Ladies Shoes for Custom Made Order
 
Saya dari Cekal Niaga membekal pelbagai jenis kasut untuk kegunaan rasmi, keselamatan dan taktikal, kasut wanita dan lelaki dan lain-lain untuk agensi kerajaan dan swasta.

MOQ: 30 pasang ke atas.
Mempunyai Lesen Kewangan Berdaftar Dengan MOF bagi Sub Bidang berkenaan

Hatizal Ab llah
019-6645735
Cekal Niaga
Taman Perindustrian Bukit Serdang

http://i130.photobucket.com/albums/p...ty-shoes-1.jpg
http://i130.photobucket.com/albums/p...litaryshoe.jpg
http://i130.photobucket.com/albums/p...SafetyShoe.jpg
http://i130.photobucket.com/albums/p.../nurseshoe.jpg

Hatizal 28-02-2011 02:42 AM

Hard Cover Book Binding Services
 
Cekal Niaga merupakan pembekal dan perkhidmatan menjilid buku untuk agensi kerajaan dan swasta dengan kadar yang sangat berpatutan. Berminat sila hubungi saya Hatizal 019-6645735 / hatizal@fotomomo.com bagi quotation.

ryuuko 28-02-2011 09:59 AM

saya ada bekalkan liquid detergen, softener, bleech (20 ltr/10 ltr/ 5 ltr), comercial washer, dryer (wiring + piping installation), coin operated washer/dryer atau apa2 berkenaan dobi tapi dalam sabah aje... terutama sandakan...pm jer kalau nak tau lebih lanjut..

hurairah01 28-02-2011 10:05 AM

Wak Yah kerepek ada menjual kerepek pisang sedap.

Setengah kilo = RM5.00.

KilangCetak 28-02-2011 10:09 AM

AZCM (AZ CREATIVE MANAGEMENT), kami membekal peralatan pentas/acara termasuk khemah, booth, sound system dsb. juga membekal pakaian dan kelengkapan sukan.serta khidmat percetakan BUMIPUTERA.

berdaftar MOF...:)


All times are GMT +8. The time now is 08:07 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.