CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Santai, Others (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Ask/Help : Mau gemuk ke gang ? (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=185224)

epicLOL! 23-12-2010 03:37 PM

aku nak kurus la...:((

harley 23-12-2010 03:46 PM

Quote:

Originally Posted by ahmaDhani (Post 8138710)
bro, pil yg kat website maugemuk tu biasa ade jual kat kedai ubat cina. nama ubat tu Ban Kah Chai Ginseng Plus Zheng Fei Capsule. harga dia RM20++ (harga beberapa tahun lepas la. harga skarang x sure) aku penah try pil ni. dia tambahkan selera makan je. kalau x makan, x naik jgk badan.

owh, aku pun tak tau yg mana betul nih.. mcm2 jenis orang berniaga nih.. :))

makan, makan, makan, makan.. aku perlukan setahun lg lah rasanya, nak dapat 65kg, ayam mas spicy dalam peti sejuk aku ni, sentiasa ada stock.. nugget la, dagig bugerla, mayonese la, mcm2.. takpe usaha tuh penting.. ekeke. ~X(:">

hisham27 23-12-2010 04:10 PM

Quote:

Originally Posted by tomie (Post 7727984)

Tadi aku gi farmasi usha suppliment nih tapi check tak ada plah logo HALAL so aku pun wos-wos, sedangkan product lain ada lak logo HALAL ..
so boleh makan ker tak ? atau dia tak bubuh logo HALAL jee

kunang 23-12-2010 09:32 PM

Quote:

Originally Posted by harley (Post 8138841)
aku workout tuh lah utk tambahkan berat badan.

ko ingat makan banyak je naikkan berat badan ? bila aku workout + dgn makananan yg aku makan, dalam badan aku berisi banyak protein. bukan lemak.. jadi makan masa lah sikit nak tambah kan berat badan....... Badan ketul2 pun kalau nmpak kurus, aku tak nak. :)):))

aku habis duit ratus2 sebulan, beli supplement lg, makanan yg banyak untuk makan harian.. body tuh mmg nampak. Cuma nampak besar tuh tak nampak lg, sbb aku ni tinggi.. longjong tau ? :)) :))

orang yg pernah kurus je, bila lalui semua nih, mmg dapat pengalaman yg PERGHHH...... :">:)):))

Aku nih ketul2 tuh mmg ada lah, yg nak skrng, berisi yg beri kesan yg cepat, cepat2.. tak larat dah. tapi kalau lambat jgk terpaksa jgk terima, lumhar hidup ~X(

kurus gak ni bro, takot kang makan banyak2, workout byk2, bile da

stop je, abes jadi tong dram
:eek::eek::eek::eek::eek:

kakianime 24-12-2010 04:47 PM

makan laaa makanan yg penuh ngn lemak dan protein :)) sure gemok nanti cam aku...lool


All times are GMT +8. The time now is 05:07 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.