CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   General Stuffs & Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=187)
-   -   mesin jahit serbaguna (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=183782)

MaT JaLaN 26-10-2010 11:08 AM

mesin jahit serbaguna
 
salam...saya nak jual sebuah mesin jahit serbaguna (terpakai) jenama ringo....asalnya bli utk org umah nak jahit bju...last2 jadi....bg yg berminat saya nak jual pada harga rm1500,dlu bli dlm 3k....berminat blh call@msg sya 012-5567739

gambar sperti dibawah....utk makluman jgk mesin nie blom guna lg..

http://img253.imageshack.us/img253/6212/photo0011dj.jpg

http://img7.imageshack.us/img7/4875/photo0012oc.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/3710/photo0013pz.jpg

http://img7.imageshack.us/img7/4875/photo0012oc.jpg

http://img185.imageshack.us/img185/5512/photo0015g.jpg

http://img259.imageshack.us/img259/6898/photo0014z.jpg

http://img808.imageshack.us/img808/2319/photo0016m.jpg

girlsilver 26-10-2010 11:20 AM

Quote:

Originally Posted by MaT JaLaN (Post 7677933)
salam...saya nak jual sebuah mesin jahit serbaguna (terpakai) jenama ringo....asalnya bli utk org umah nak jahit bju...last2 jadi....bg yg berminat saya nak jual pada harga rm1500,dlu bli dlm 3k....berminat blh call@msg sya 012-5567739

(ada sapa2 blh tlg ajar sya mcm mna nak uploud gambar,try guna attach x bley,nak copy dri photobucket pon x leh..)

salam bro...

dh pakai yg ni lom? http://imageshack.us/

MaT JaLaN 26-10-2010 01:44 PM

Quote:

Originally Posted by girlsilver (Post 7678053)
salam bro...

dh pakai yg ni lom? http://imageshack.us/

ok thanks...

nwa 26-10-2010 01:46 PM

ringgo?
errr
ok ke jenama ni
aku mang nk beli mesin jahit tepi,yg ni blh wat jahit tepi ke
pic plzzzz

MaT JaLaN 26-10-2010 01:58 PM

Quote:

Originally Posted by nwa (Post 7679120)
ringgo?
errr
ok ke jenama ni
aku mang nk beli mesin jahit tepi,yg ni blh wat jahit tepi ke
pic plzzzz

x pasti la bljahit tepi..nanti sya check ok

nwa 26-10-2010 02:03 PM

mak ai...simple je mesin ni,cane hang blh beli rm3k dulu?

MaT JaLaN 26-10-2010 02:41 PM

Quote:

Originally Posted by nwa (Post 7679255)
mak ai...simple je mesin ni,cane hang blh beli rm3k dulu?

aku bli dlu pakej skali blajaq...tu yg p sampai 3k...

eboss 26-10-2010 05:12 PM

http://img253.imageshack.us/img253/6212/photo0011dj.jpg

eboss 26-10-2010 05:12 PM

http://img7.imageshack.us/img7/4875/photo0012oc.jpg

eboss 26-10-2010 05:13 PM

http://img197.imageshack.us/img197/3710/photo0013pz.jpg

eboss 26-10-2010 05:14 PM

http://img185.imageshack.us/img185/5512/photo0015g.jpg

eboss 26-10-2010 05:15 PM

http://img259.imageshack.us/img259/6898/photo0014z.jpg

azimlife 26-10-2010 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by MaT JaLaN (Post 7679609)
aku bli dlu pakej skali blajaq...tu yg p sampai 3k...

aku rasa pakej blajaq tuh yg mahal kot...!!~

eboss 26-10-2010 05:16 PM

http://img808.imageshack.us/img808/2319/photo0016m.jpg

MaT JaLaN 27-10-2010 10:15 AM

tima kasih boss tlg uploud

MaT JaLaN 27-10-2010 10:18 AM

Quote:

Originally Posted by azimlife (Post 7681128)
aku rasa pakej blajaq tuh yg mahal kot...!!~

tu la..aku rsa blajaq tu yg mahai..

Boboi 27-10-2010 10:20 AM

hurmmmmmmm, bagus gak niii

daisyaima 27-10-2010 12:55 PM

biasanya mesin jahit cenggini xde utk jahit tepi..
tapi xtau la ni..coz mahal, mane tau ade fungsi jait tepi ..:)

girlsilver 27-10-2010 01:09 PM

Quote:

Originally Posted by MaT JaLaN (Post 7677933)
salam...saya nak jual sebuah mesin jahit serbaguna (terpakai) jenama ringo....asalnya bli utk org umah nak jahit bju...last2 jadi....bg yg berminat saya nak jual pada harga rm1500,dlu bli dlm 3k....berminat blh call@msg sya 012-5567739

gambar sperti dibawah....utk makluman jgk mesin nie blom guna lg..

http://img253.imageshack.us/img253/6212/photo0011dj.jpg

http://img7.imageshack.us/img7/4875/photo0012oc.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/3710/photo0013pz.jpg

http://img7.imageshack.us/img7/4875/photo0012oc.jpg

http://img185.imageshack.us/img185/5512/photo0015g.jpg

http://img259.imageshack.us/img259/6898/photo0014z.jpg

http://img808.imageshack.us/img808/2319/photo0016m.jpg

la ptt tukar [URL="[/URL]pd ni [IMG][/IMG]
tekan gmbr yg ade gmbr gunung tu...br nmpk gmbr nya nti hehehe cm ni cthnya...
http://img7.imageshack.us/img7/4875/photo0012oc.jpg


All times are GMT +8. The time now is 06:51 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.