CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Loans, Credit Cards (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Servis pinjaman mudah MAXIMUM RM50k-lulus 10 minit-dokumen IC sahaja! (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=178065)

IstiqamahGOLD 06-10-2010 03:10 AM

Quote:

Originally Posted by frossonice (Post 7501635)
salam. Kalau keje gomen dgn loan hampir 60% masih boleh apply ke? gaji lebih rm1500. harap respon. thanks.

Kalau pegi sendirik memang dia akan bagitau OVER COMMITMENT kalau lebih 60%.

Quote:

Originally Posted by kaberete (Post 7503251)
aku baru lepas teman membe wat PL ngn easy RHB kat kiosk easy RHB.. xsmpi 5 minit pun wet dah masuk..

Check latar belakang di komputer lepas tu dengan penyediaan debit card tu paling cepat 10 menet. Tak tau lak aku ko leh buat 5 menit... laju tol pekerja cawangan tempat ko pegi tu.. boleh dapat anugerah pekerja Mesra, cepat, dan betul macam slogan pak polisi kita... kekeke.

Quote:

Originally Posted by Long Kai (Post 7503021)
Ada yang dah selamat terima credit loan Esy ni ke?

Ramai dah merasa.

Quote:

Originally Posted by Long Kai (Post 7503392)
Bulanan punya paymant tu confirm kena kacau payslip ke? Or ada option lain? Cth depo kat kaunter ke...

Yang best nya loan ni tak kacau payslip dan tak tolak gaji.

Quote:

Originally Posted by pinjamansegera (Post 7503501)
mudah tu... boleh pergi 10k tak bro?

Max rm50k bro!

Quote:

Originally Posted by rem.billion (Post 7506376)
bior betuii...boleh buat pinjaman bela tokek ni..

Jangankan tokek.. biawak hidup pun leh bela.. kekeke.

IstiqamahGOLD 06-10-2010 03:13 AM

Quote:

Originally Posted by HaniesDamia (Post 7506415)
tt..boleh tlg ke kes aku nie?
PM no phone..

aiyak.. nak PM apa lagik. SMs aku : 0169-5555-49 (Ahmad)

matalim 06-10-2010 03:17 AM

pinjam... jangan x pinjam...

ramai yg suka meminjam dari berusaha tambah income. retoriknye nak buat modal. tapi akhirnya menanggung hutang..

sorry TT, bukan niat nak kacau daun. sekadar bagi renungan. :)

IstiqamahGOLD 06-10-2010 03:24 AM

Quote:

Originally Posted by matalim (Post 7506442)
pinjam... jangan x pinjam...

ramai yg suka meminjam dari berusaha tambah income. retoriknye nak buat modal. tapi akhirnya menanggung hutang..

sorry TT, bukan niat nak kacau daun. sekadar bagi renungan. :)

Btol tuh. Aku sokong! kalau setakat nak wat loan tak reti cari jalan bayar balik rentikan.

apiz89 06-10-2010 08:24 AM

bro..cm aku nie bleh bt ke?
aku xde payslip..juz ade bt loan asb kt easy bln lps..
cpt2..nk masuk duit dlm poket aku nie..hehehe

IstiqamahGOLD 06-10-2010 11:13 AM

Quote:

Originally Posted by apiz89 (Post 7507114)
bro..cm aku nie bleh bt ke?
aku xde payslip..juz ade bt loan asb kt easy bln lps..
cpt2..nk masuk duit dlm poket aku nie..hehehe

Boleh.... :)

akmal_tawau 06-10-2010 11:18 AM

Quote:

Originally Posted by itiqomah (Post 7506457)
Btol tuh. Aku sokong! kalau setakat nak wat loan tak reti cari jalan bayar balik rentikan.


so kpd peminjam kena fikir masak2 dan dah sedia plan duit pinjaman tuh. kawan2 yg ade idea nak settle/manage loan blh lah share kt sini:)

apiz89 06-10-2010 11:37 AM

Quote:

Originally Posted by itiqomah (Post 7508410)
Boleh.... :)

yeke?aku siyes nie..jap aku tpon japg..tq:D

IstiqamahGOLD 06-10-2010 12:26 PM

Quote:

Originally Posted by apiz89 (Post 7508632)
yeke?aku siyes nie..jap aku tpon japg..tq:D

Tepon je.. harini pun dekat 10 kes aku submit. Nak masuk sekali call.

sconsult 06-10-2010 12:27 PM

tt, pm aku detail. kalau jadi aku boleh turun sana.


All times are GMT +8. The time now is 05:39 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.