CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   General Stuffs & Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=187)
-   -   Tart Nenas yg Menggoda, Menggiurkan, Sedap, Unik & Menarik - Lain Dari Yg Lain.... (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=164921)

Apai80 12-08-2010 01:18 AM

Tart Nenas yg Menggoda, Menggiurkan, Sedap, Unik & Menarik - Lain Dari Yg Lain....
 
Salam buat semua....

Di sini aku nak tolong promote kuih raya yg wife aku jual secara offline/online, sapa2 yg berminat leh order untuk raya ni :D

Pertama kali tengok Tart Nenas unik bentuk buahan & sayuran ini, dalam hati berkata.."Aduh, cantik bentuknya..rasa sayang sak makan." Bila makan 1 biji, rasa tak cukup...Makan lagi 1 biji, 1 biji demi 1 biji sambil mata mencari bentuk buah pilihan. Sungguh tak sangka rasa Tart Nenas ini AMAT sedap. Jangan percaya cakap saya tau. You all kena order & rasa sendiri dulu..Baru tahu nikmat sedapnya yang tak terkata-kata!

Betullah kata orang..Tak kenal maka tak cinta! Tak rasa maka tak dapatlah rasa. Nak rasa kenalah order.

Tart Nenas unik bentuk buahan & sayuran ini adalah merupakan produk ‘homemade’ di mana ia menggunakan bahan mentah yang halal dan pewarna yang dibenarkan. Ia amat sedap untuk dijadikan snek seperti biskut-biskut yang lain. Di dalam tart tersebut, ia diisi dengan jem nenas yang sangat berkualiti dalam sukatan yang amat mencukupi untuk membuatkan ia betul-betul dirasai sebagai tart nenas dan bukan seperti kebanyakan tart atau biskut berinti yang hanya mempunyai inti yang sedikit yang tidak dapat dinikmati sepenuhnya.

Tart Nenas Unik ini amat sesuai dijadikan sebagai hantaran perkahwinan, hantaran pertunangan, hamper untuk semua jenis perayaan, hadiah, cenderahati atau pun sebagai door-gift untuk diberikan kepada para tetamu sebagai tanda terima kasih yang pastinya amat UNIK & memberi satu KELAINAN.

Ia boleh didapati dalam pelbagai bentuk yang menarik seperti Tart Nenas Unik Bentuk Baby Carrot , Jagung , Manggis , Strawberi , Mangga, Orange, Jambu Air dan Nenas


Ni gambarnya :

http://3.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...arak+Dekat.JPG
Close Up...erm sedapnye

http://1.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...0/All+Stok.JPG
Tart Nenas dlm packing cantik & istimewa...

http://2.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+biji_RM35.JPG
Dalam bekas berbentuk hati - 50 biji - RM35 sahaja

http://2.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+Biji_RM28.JPG
Dalam bekas bulat - 30 biji - RM28 sahaja

http://3.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+Biji_rm15.JPG
Dalam bekas bulat2 - 14 biji - RM15 sahaja

http://4.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...4+Biji_rm5.jpg
Eksklusif 4 biji - RM5 - Min Order, 5 bekas

Bagi yg berminat boleh buat tempahan untuk hari raya ni, kena bank in dulu & COD di Seksyen 7 Shah Alam. Kami tidak menggalakkan untuk pos kerana takut rosak. Dijamin sedap & pasti puas hati. Boleh contact wife aku di talian 017-6391491 @ PM aku

Boleh layari blog my wife utk tengok : Tart Nenas yg Ekslusif

Apai80 12-08-2010 01:32 AM

Blueberry Cheese Tart
 
Ok ni satu lagi tart yg sedap, anda semua mesti cuba :D

Cheese Tart istimewa ini adalah lain dari yang lain :

1. Berperisa Blueberry
2. Cup yang lembut dan tidak keras, buatan sendiri
3. Cheese yang tahan lama
4. Tidak lemau
5. Tahan sehingga 3 bulan dalam freezer (sejuk beku)
6. Tahan sehingga 1 bulan dalam peti sejuk biasa
7. Sesuai untuk dihidangkan kepada tetamu
8. Rasanya sangat sedap dan tidak memuakkan


http://1.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...0/DSC00458.JPG

http://img843.imageshack.us/img843/8...cheesetart.jpg

* 1 bekas, ada 50 biji, harganya cuma RM35 sahaja

* Call/sms wife saya, NINIE di talian 017-6391491


Boleh layari di sini : Blueberry Cheese Tart

Apai80 12-08-2010 07:34 AM

UP sikit sempena pagi ni

mai order sapa yg berminat

call my wife 017-6391491 @ PM je kt sini

Apai80 12-08-2010 07:35 AM

atau layari :

http://paradigmaresources.blogspot.com/

misscordelia 12-08-2010 07:43 AM

mcm sayang je nak makan biskut2 tu nanti sbb cumel hehe

Apai80 12-08-2010 07:56 AM

Quote:

Originally Posted by misscordelia (Post 7074349)
mcm saya je nak makan biskut2 tu nanti sbb cumel hehe

memang comel & menggiurkan :D

try le beli satu bekas, ambik rasa konpem sedap & nak order lagi :D

Apai80 12-08-2010 09:14 AM

mai pakat masuk singgah sini jap

apa lagi, jom order la, gerenti tak menyesal kalau beli

Apai80 12-08-2010 09:40 AM

Harga RM35 untuk 50 biji/bekas

Apai80 12-08-2010 11:09 AM

mai le pakat try

bossprepaid 12-08-2010 11:12 AM

aiseh.. teman mmg gemor tat neneh nie....
cod je yea...

Apai80 12-08-2010 11:18 AM

Quote:

Originally Posted by bossprepaid (Post 7075672)
aiseh.. teman mmg gemor tat neneh nie....
cod je yea...

COD je setakat ni

nak pos takut rosak pulak, sayang woooo, barang baik nih :D

Apai80 12-08-2010 03:04 PM

Jom masuk sini mai pakat2 tengok

kot2 ada yg berkenan, leh order dulu :D

Apai80 12-08-2010 04:09 PM

Salam buat semua....

Di sini aku nak tolong promote kuih raya yg wife aku jual secara offline/online, sapa2 yg berminat leh order untuk raya ni :D

Pertama kali tengok Tart Nenas unik bentuk buahan & sayuran ini, dalam hati berkata.."Aduh, cantik bentuknya..rasa sayang sak makan." Bila makan 1 biji, rasa tak cukup...Makan lagi 1 biji, 1 biji demi 1 biji sambil mata mencari bentuk buah pilihan. Sungguh tak sangka rasa Tart Nenas ini AMAT sedap. Jangan percaya cakap saya tau. You all kena order & rasa sendiri dulu..Baru tahu nikmat sedapnya yang tak terkata-kata!

Betullah kata orang..Tak kenal maka tak cinta! Tak rasa maka tak dapatlah rasa. Nak rasa kenalah order.

Tart Nenas unik bentuk buahan & sayuran ini adalah merupakan produk ‘homemade’ di mana ia menggunakan bahan mentah yang halal dan pewarna yang dibenarkan. Ia amat sedap untuk dijadikan snek seperti biskut-biskut yang lain. Di dalam tart tersebut, ia diisi dengan jem nenas yang sangat berkualiti dalam sukatan yang amat mencukupi untuk membuatkan ia betul-betul dirasai sebagai tart nenas dan bukan seperti kebanyakan tart atau biskut berinti yang hanya mempunyai inti yang sedikit yang tidak dapat dinikmati sepenuhnya.

Tart Nenas Unik ini amat sesuai dijadikan sebagai hantaran perkahwinan, hantaran pertunangan, hamper untuk semua jenis perayaan, hadiah, cenderahati atau pun sebagai door-gift untuk diberikan kepada para tetamu sebagai tanda terima kasih yang pastinya amat UNIK & memberi satu KELAINAN.

Ia boleh didapati dalam pelbagai bentuk yang menarik seperti Tart Nenas Unik Bentuk Baby Carrot , Jagung , Manggis , Strawberi , Mangga, Orange, Jambu Air dan Nenas


Ni gambarnya :

http://3.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...arak+Dekat.JPG
Close Up...erm sedapnye

http://1.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...0/All+Stok.JPG
Tart Nenas dlm packing cantik & istimewa...

http://2.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+biji_RM35.JPG
Dalam bekas berbentuk hati - 50 biji - RM35 sahaja

http://2.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+Biji_RM28.JPG
Dalam bekas bulat - 30 biji - RM28 sahaja

http://3.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+Biji_rm15.JPG
Dalam bekas bulat2 - 14 biji - RM15 sahaja

http://4.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...4+Biji_rm5.jpg
Eksklusif 4 biji - RM5 - Min Order, 5 bekas

Bagi yg berminat boleh buat tempahan untuk hari raya ni, kena bank in dulu & COD di Seksyen 7 Shah Alam. Kami tidak menggalakkan untuk pos kerana takut rosak. Dijamin sedap & pasti puas hati. Boleh contact wife aku di talian 017-6391491 @ PM aku

Boleh layari blog my wife utk tengok : Tart Nenas yg Ekslusif

Apai80 12-08-2010 04:10 PM

Ok ni satu lagi tart yg sedap, anda semua mesti cuba :D

Cheese Tart istimewa ini adalah lain dari yang lain :

1. Berperisa Blueberry
2. Cup yang lembut dan tidak keras, buatan sendiri
3. Cheese yang tahan lama
4. Tidak lemau
5. Tahan sehingga 3 bulan dalam freezer (sejuk beku)
6. Tahan sehingga 1 bulan dalam peti sejuk biasa
7. Sesuai untuk dihidangkan kepada tetamu
8. Rasanya sangat sedap dan tidak memuakkan


http://1.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...0/DSC00458.JPG

http://img843.imageshack.us/img843/8...cheesetart.jpg

* 1 bekas, ada 50 biji, harganya cuma RM35 sahaja

* Call/sms wife saya, NINIE di talian 017-6391491


Boleh layari di sini : Blueberry Cheese Tart

Apai80 12-08-2010 06:50 PM

jom order tart nenas

Apai80 12-08-2010 08:29 PM

UP sikit sebelum pergi terawih

RuthlessFairy 12-08-2010 08:44 PM

boleh tak nak request bentuk?

Apai80 13-08-2010 07:31 AM

Quote:

Originally Posted by RuthlessFairy (Post 7079742)
boleh tak nak request bentuk?

nak request bentuk boleh je tapi syaratnya bentuk yg sedia ada je la, kalau selain bentuk yg ada ni tak sempat sebab ni pon nak siapkan temphan raya je. Contoh kalau nak bentuk strawberry jek boleh gak

Apai80 13-08-2010 02:09 PM

Up sikit lepas solat jumaat nih

Apai80 13-08-2010 03:58 PM

ok dah ada 3 bekas org order, member from CG ni

yg jual offline, dah 250++ bekas yg org confirm order

Apai80 13-08-2010 08:48 PM

Kasi BUMP naik ke atas utk malam ni

RuthlessFairy 13-08-2010 08:57 PM

Quote:

Originally Posted by Apai80 (Post 7082489)
nak request bentuk boleh je tapi syaratnya bentuk yg sedia ada je la, kalau selain bentuk yg ada ni tak sempat sebab ni pon nak siapkan temphan raya je. Contoh kalau nak bentuk strawberry jek boleh gak

nak jugak la....
tapi bukan nak hidang..

tak tau nak buat apa ngan kuih ni..
makan sendiri@ hiasan@ simpan. sbb sayang nak makan. comel bebenor..
buat main jela..

ada berapa bntuk? bentuk apa yg ada?

insyi© 13-08-2010 09:15 PM

bro......wife bro tu...ada cousin nama azi hafiza tak ek? :)

RuthlessFairy 13-08-2010 09:21 PM

aku dah kene marah ngan adek aku aku :((...

"ko ni.. start la tu! nampak benda pelik je, nak beli. benda comel je, beli.."

ahh aku nak jugak!

adil2604 13-08-2010 09:25 PM

alamak dekat dgn umah aku nie....bump untuk tt sebab tgk sedap jer...

insyi© 13-08-2010 09:32 PM

Quote:

Originally Posted by RuthlessFairy (Post 7087502)
aku dah kene marah ngan adek aku aku :((...

"ko ni.. start la tu! nampak benda pelik je, nak beli. benda comel je, beli.."

ahh aku nak jugak!

akak pun order satu bekas...tp order ngan kwn...cousin dia wat...

tu yg rasa ntah2 TT ni ada hubungan ngan kwn akak tu sbb dok s.alam gak...

mggu lps cousin dia masuk RTM lagi pomot tart comel ni.....

Apai80 14-08-2010 02:58 AM

Quote:

Originally Posted by RuthlessFairy (Post 7087425)
nak jugak la....
tapi bukan nak hidang..

tak tau nak buat apa ngan kuih ni..
makan sendiri@ hiasan@ simpan. sbb sayang nak makan. comel bebenor..
buat main jela..

ada berapa bntuk? bentuk apa yg ada?

brntuk yg ada :

1) strawberry
2) mangga
3) Oren
4) Nenas
5) manggis
6) jambu air
7) carrot
8) jagung

Apai80 14-08-2010 02:59 AM

Quote:

Originally Posted by insyi© (Post 7087478)
bro......wife bro tu...ada cousin nama azi hafiza tak ek? :)

bukan sepupu wife saya tu :D

Apai80 14-08-2010 03:01 AM

Quote:

Originally Posted by RuthlessFairy (Post 7087502)
aku dah kene marah ngan adek aku aku :((...

"ko ni.. start la tu! nampak benda pelik je, nak beli. benda comel je, beli.."

ahh aku nak jugak!

bila nak beli ni :D

apa kata cuba try dulu satu, genrenti sedap mcm bentuk dia gak cantik menarik sememangnya da bomb

ni kalau nak buat hantaran khwin @ hadiah boleh gak, ada sorang customer wife saya tu dia order 250 bekas untuk buat hamper

Apai80 14-08-2010 03:02 AM

Quote:

Originally Posted by adil2604 (Post 7087520)
alamak dekat dgn umah aku nie....bump untuk tt sebab tgk sedap jer...

mai la beli, datang kedai saya la kt Pusat Komersial Seksyen 7 tu

tokmat™ 14-08-2010 03:02 AM

comelnya... :D

Apai80 14-08-2010 03:02 AM

Quote:

Originally Posted by insyi© (Post 7087542)
akak pun order satu bekas...tp order ngan kwn...cousin dia wat...

tu yg rasa ntah2 TT ni ada hubungan ngan kwn akak tu sbb dok s.alam gak...

mggu lps cousin dia masuk RTM lagi pomot tart comel ni.....

oooo... saya rasa wife saya kenal tu, memang ada masuk dlm rancangan kt RTM gak, lupa dh rancangan apa :D

Apai80 14-08-2010 05:50 PM

UP sikit ptg ni

jom pakat2 order, terbaik dr ladang :D

Apai80 15-08-2010 09:58 AM

Jom order sebelum terlambat :D

Apai80 16-08-2010 02:00 AM

Up sikit :

Salam buat semua....

Di sini aku nak tolong promote kuih raya yg wife aku jual secara offline/online, sapa2 yg berminat leh order untuk raya ni :D

Pertama kali tengok Tart Nenas unik bentuk buahan & sayuran ini, dalam hati berkata.."Aduh, cantik bentuknya..rasa sayang sak makan." Bila makan 1 biji, rasa tak cukup...Makan lagi 1 biji, 1 biji demi 1 biji sambil mata mencari bentuk buah pilihan. Sungguh tak sangka rasa Tart Nenas ini AMAT sedap. Jangan percaya cakap saya tau. You all kena order & rasa sendiri dulu..Baru tahu nikmat sedapnya yang tak terkata-kata!

Betullah kata orang..Tak kenal maka tak cinta! Tak rasa maka tak dapatlah rasa. Nak rasa kenalah order.

Tart Nenas unik bentuk buahan & sayuran ini adalah merupakan produk ‘homemade’ di mana ia menggunakan bahan mentah yang halal dan pewarna yang dibenarkan. Ia amat sedap untuk dijadikan snek seperti biskut-biskut yang lain. Di dalam tart tersebut, ia diisi dengan jem nenas yang sangat berkualiti dalam sukatan yang amat mencukupi untuk membuatkan ia betul-betul dirasai sebagai tart nenas dan bukan seperti kebanyakan tart atau biskut berinti yang hanya mempunyai inti yang sedikit yang tidak dapat dinikmati sepenuhnya.

Tart Nenas Unik ini amat sesuai dijadikan sebagai hantaran perkahwinan, hantaran pertunangan, hamper untuk semua jenis perayaan, hadiah, cenderahati atau pun sebagai door-gift untuk diberikan kepada para tetamu sebagai tanda terima kasih yang pastinya amat UNIK & memberi satu KELAINAN.

Ia boleh didapati dalam pelbagai bentuk yang menarik seperti Tart Nenas Unik Bentuk Baby Carrot , Jagung , Manggis , Strawberi , Mangga, Orange, Jambu Air dan Nenas


Ni gambarnya :

http://3.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...arak+Dekat.JPG
Close Up...erm sedapnye

http://1.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...0/All+Stok.JPG
Tart Nenas dlm packing cantik & istimewa...

http://2.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+biji_RM35.JPG
Dalam bekas berbentuk hati - 50 biji - RM35 sahaja

http://2.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+Biji_RM28.JPG
Dalam bekas bulat - 30 biji - RM28 sahaja

http://3.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+Biji_rm15.JPG
Dalam bekas bulat2 - 14 biji - RM15 sahaja

http://4.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...4+Biji_rm5.jpg
Eksklusif 4 biji - RM5 - Min Order, 5 bekas

Bagi yg berminat boleh buat tempahan untuk hari raya ni, kena bank in dulu & COD di Seksyen 7 Shah Alam. Kami tidak menggalakkan untuk pos kerana takut rosak. Dijamin sedap & pasti puas hati. Boleh contact wife aku di talian 017-6391491 @ PM aku

Boleh layari blog my wife utk tengok : Tart Nenas yg Ekslusif

Apai80 16-08-2010 02:01 AM

Ok ni satu lagi tart yg sedap, anda semua mesti cuba :D

Cheese Tart istimewa ini adalah lain dari yang lain :

1. Berperisa Blueberry
2. Cup yang lembut dan tidak keras, buatan sendiri
3. Cheese yang tahan lama
4. Tidak lemau
5. Tahan sehingga 3 bulan dalam freezer (sejuk beku)
6. Tahan sehingga 1 bulan dalam peti sejuk biasa
7. Sesuai untuk dihidangkan kepada tetamu
8. Rasanya sangat sedap dan tidak memuakkan


http://1.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...0/DSC00458.JPG

http://img843.imageshack.us/img843/8...cheesetart.jpg

* 1 bekas, ada 50 biji, harganya cuma RM35 sahaja

* Call/sms wife saya, NINIE di talian 017-6391491


Boleh layari di sini : Blueberry Cheese Tart

Apai80 16-08-2010 10:29 AM

kasi up utk pagi nih :D

Apai80 17-08-2010 07:23 PM

Up sikit

Mai la order :D

Apai80 19-08-2010 01:49 AM

Up sikit :

Salam buat semua....

Di sini aku nak tolong promote kuih raya yg wife aku jual secara offline/online, sapa2 yg berminat leh order untuk raya ni :D

Pertama kali tengok Tart Nenas unik bentuk buahan & sayuran ini, dalam hati berkata.."Aduh, cantik bentuknya..rasa sayang sak makan." Bila makan 1 biji, rasa tak cukup...Makan lagi 1 biji, 1 biji demi 1 biji sambil mata mencari bentuk buah pilihan. Sungguh tak sangka rasa Tart Nenas ini AMAT sedap. Jangan percaya cakap saya tau. You all kena order & rasa sendiri dulu..Baru tahu nikmat sedapnya yang tak terkata-kata!

Betullah kata orang..Tak kenal maka tak cinta! Tak rasa maka tak dapatlah rasa. Nak rasa kenalah order.

Tart Nenas unik bentuk buahan & sayuran ini adalah merupakan produk ‘homemade’ di mana ia menggunakan bahan mentah yang halal dan pewarna yang dibenarkan. Ia amat sedap untuk dijadikan snek seperti biskut-biskut yang lain. Di dalam tart tersebut, ia diisi dengan jem nenas yang sangat berkualiti dalam sukatan yang amat mencukupi untuk membuatkan ia betul-betul dirasai sebagai tart nenas dan bukan seperti kebanyakan tart atau biskut berinti yang hanya mempunyai inti yang sedikit yang tidak dapat dinikmati sepenuhnya.

Tart Nenas Unik ini amat sesuai dijadikan sebagai hantaran perkahwinan, hantaran pertunangan, hamper untuk semua jenis perayaan, hadiah, cenderahati atau pun sebagai door-gift untuk diberikan kepada para tetamu sebagai tanda terima kasih yang pastinya amat UNIK & memberi satu KELAINAN.

Ia boleh didapati dalam pelbagai bentuk yang menarik seperti Tart Nenas Unik Bentuk Baby Carrot , Jagung , Manggis , Strawberi , Mangga, Orange, Jambu Air dan Nenas


Ni gambarnya :

http://3.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...arak+Dekat.JPG
Close Up...erm sedapnye

http://1.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...0/All+Stok.JPG
Tart Nenas dlm packing cantik & istimewa...

http://2.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+biji_RM35.JPG
Dalam bekas berbentuk hati - 50 biji - RM35 sahaja

http://2.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+Biji_RM28.JPG
Dalam bekas bulat - 30 biji - RM28 sahaja

http://3.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...+Biji_rm15.JPG
Dalam bekas bulat2 - 14 biji - RM15 sahaja

http://4.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...4+Biji_rm5.jpg
Eksklusif 4 biji - RM5 - Min Order, 5 bekas

Bagi yg berminat boleh buat tempahan untuk hari raya ni, kena bank in dulu & COD di Seksyen 7 Shah Alam. Kami tidak menggalakkan untuk pos kerana takut rosak. Dijamin sedap & pasti puas hati. Boleh contact wife aku di talian 017-6391491 @ PM aku

Boleh layari blog my wife utk tengok : Tart Nenas yg Ekslusif

Apai80 19-08-2010 01:51 AM

Ok ni satu lagi tart yg sedap, anda semua mesti cuba :D

Cheese Tart istimewa ini adalah lain dari yang lain :

1. Berperisa Blueberry
2. Cup yang lembut dan tidak keras, buatan sendiri
3. Cheese yang tahan lama
4. Tidak lemau
5. Tahan sehingga 3 bulan dalam freezer (sejuk beku)
6. Tahan sehingga 1 bulan dalam peti sejuk biasa
7. Sesuai untuk dihidangkan kepada tetamu
8. Rasanya sangat sedap dan tidak memuakkan


http://1.bp.blogspot.com/_EW9QI-p-V5...0/DSC00458.JPG

http://img843.imageshack.us/img843/8...cheesetart.jpg

* 1 bekas, ada 50 biji, harganya cuma RM35 sahaja

* Call/sms wife saya, NINIE di talian 017-6391491


Boleh layari di sini : Blueberry Cheese Tart


All times are GMT +8. The time now is 12:17 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.