CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Services Offered (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=188)
-   -   myie auto glass melayu tukar cermin kereta area KL (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=162906)

myie auto glass 06-08-2010 01:07 AM

myie auto glass melayu tukar cermin kereta area KL
 
MYIE AUTO GLASS,,

PAKAR MEMASANG CERMIN KERETA

SYARIKAT KAMI MEMBEKAL CERMIN KERETA,MEMASANG CERMIN KERETA,,,,

KAMI JUGA MENYEDIAKAN SERVICE,PEMASANGAN CERMIN KERETA DARI RMH KERUMAH,ATAU MANA MANA LOKASI,ANDA TK PERLU HANTAR KE WOKSHOP,KAMI MEMBERI JAMINAN,HARGA YG DI TAWARKAN LEBIH MURAH

DARI TEMPAT LAIN,JADI APA TUNGGU LAGI…
HARGA CERMIN KERETA SIAP PASANG

PRODUA KANCIL RM180.00
PRODUA KEMBARA RM320.00
PRODUA KELISA RM300.00
PRODUA KENARI RM300.00
PRODUA MYVI RM320.00
PRODUA VIVA RM300.00
PROTON SAGA RM290.00
PROTON WIRA RM300.00
PROTON WAJA RM320.00
PROTON SATRIA RM340.00
PROTON PESONA RM330.00
PROTON GEN2 RM330.00
PROTON PEDANA RM490.00

Harga yang kami tawarkan,,,labih murah jd apa tunggu lagi tel sekarang,,,,,,,,,,017 2569579/019 2914739 en zam,,,,,,stock terhad,,,,









astrowan 06-08-2010 01:09 AM

up untuk TT....

recommend by me..dok tepi aku ja ahahahahahaha

mai mai mai mai mai

jangan malu2.........

call ja.........

support melayu sama melayu...........yihaaaaaaaaaaaa

MoShed 06-08-2010 01:10 AM

up2...usahawan melayu..up2

myie auto glass 06-08-2010 01:17 AM

Quote:

Originally Posted by moshed (Post 7030543)
up2...usahawan melayu..up2

terima kasih support kami.kami menjajanjikan harga paling murah dr kedai lain

bintang4 06-08-2010 01:19 AM

Kat area mana ni..

mrbesen 06-08-2010 01:31 AM

wira 1.5. cermin tingkap penumpang blakang drebar brapa harga ?

astrowan 06-08-2010 02:11 AM

tt dah balik umah

call ja no tepon tu.....nanti dia jawab

kedai dia area2 taman sri gombak....

calling jerk atau sms pon boleh...k

24 jam dia tak tdo wakakakakakaaka

myie auto glass 12-08-2010 11:28 PM

Quote:

Originally Posted by bintang4 (Post 7030575)
Kat area mana ni..

kat area gombak,tp sy ada buat service pasang cerming kereta di rmh

Mr Giant 12-08-2010 11:33 PM

uih...bagus nie....
cermin depan kenari aku dah retak sket kena batu kelmarin.....
nie bersih rm300.00 ke atau ade upah2 lain nie....available sampai bila nie

myie auto glass 12-08-2010 11:40 PM

Quote:

Originally Posted by astrowan (Post 7030775)
tt dah balik umah

call ja no tepon tu.....nanti dia jawab

kedai dia area2 taman sri gombak....

calling jerk atau sms pon boleh...k

24 jam dia tak tdo wakakakakakaaka

hahaahaha wan support ckit aku

myie auto glass 12-08-2010 11:43 PM

Quote:

Originally Posted by mrbesen (Post 7030639)
wira 1.5. cermin tingkap penumpang blakang drebar brapa harga ?

murah je tk sampai seratus harga,,,kalau nk datail lg blh tel no di bawah

myie auto glass 13-08-2010 03:17 AM

Quote:

Originally Posted by Mr Giant (Post 7080740)
uih...bagus nie....
cermin depan kenari aku dah retak sket kena batu kelmarin.....
nie bersih rm300.00 ke atau ade upah2 lain nie....available sampai bila nie

yer bos 300 siap pasang,kalau nk pasang hello je..sy bagi cermin 2lapis siap pasang,cermin original lg..kalau tknak datang wokshop sy blh datang ke rmh pasang kat rmh,

myie auto glass 13-08-2010 03:25 AM

Quote:

Originally Posted by Mr Giant (Post 7080740)
uih...bagus nie....
cermin depan kenari aku dah retak sket kena batu kelmarin.....
nie bersih rm300.00 ke atau ade upah2 lain nie....available sampai bila nie

yer bos 300 siap pasang sy bg cermin 2 lapis original lg,,kalau nk pasang tel..sy blh pergi pasang kat rmh lg,tk perlu hantar woksop

myie auto glass 13-08-2010 03:39 AM

Quote:

Originally Posted by bintang4 (Post 7030575)
Kat area mana ni..

kat area sri gombak,,,kalau nk tukar cermin kereta tel sy,,,,,sy blh pasang cermin kereta kat rmh pon blh

dragonaga 08-05-2011 12:57 AM

masih ada lg ke servis ni...klu cermin kite provide sendiri, upah pasang caj bape?

Lygo 08-05-2011 01:27 AM

Good work...

eday84 08-05-2011 01:47 AM

up skett.. slalu cina je hehe
erm bole subscribe thread ni
mana lokasi?

Zul.H 08-05-2011 01:53 AM

TT, buka lah satu website utk promosi

website murah jerk..beli domain, pastu hosting tak yah lah..buat blog dan nnt kita link kan dengan blog tuh..update kt blog jer..

rege dalam puluh2 jer...


errr...TT masih ada ker nih?..

joe_sg88 20-07-2014 02:10 AM

Bump utk TT..Gud job...Mmg blh rekomen...harga berpatutan..


All times are GMT +8. The time now is 05:42 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.