CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Services Offered (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Perkhidmatan kereta sewa di LABUAN (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=149204)

nkkenterprise 11-06-2010 11:57 PM

Perkhidmatan kereta sewa di LABUAN
 
Hi...
sesiapa yang ingin mengunjungi LABUAN
kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa di sekitar Labuan dan Sabah.

Kadar sewa dari RM80-RM480 sehari. Pelbagai jenis kenderaan disediakan.
sewa hari, mingguan atau bulanan.

**** LABUAN *************************************
Kancil, Wira, Vios, Waja.

Kami akan menghantar kenderaan ke airport, jeti feri, hotel, rumah atau ke mana jua di sekitar Labuan.


-------------------------------------------------
Maklumat lanjut KLIK DISINI

Hubungi:019-8405163 atau 010-5807587
tq

Bro_Izantie 12-06-2010 12:02 AM

heheheh...Labuan.....pusing satu pulau tak smpai 2 jam kan?kekekekek...apapun tq..kalau aku ke sana lg, aku contact no ni k..

p/s: Masih terasa tekak aku nikmatnya makan kat Anjung Ketam tu...rasa nak pegi lagi la..hehehe

ismandi76 12-06-2010 12:09 AM

Quote:

Originally Posted by izantie (Post 6652112)
heheheh...Labuan.....pusing satu pulau tak smpai 2 jam kan?kekekekek...apapun tq..kalau aku ke sana lg, aku contact no ni k..

p/s: Masih terasa tekak aku nikmatnya makan kat Anjung Ketam tu...rasa nak pegi lagi la..hehehe

klu hang pi Labuan hanya nak pusing2 better hang jgn dtg lg :mad:..kerna hang x merasa keselesaan jauh dr kesesakan..aman damai..keindahan pantainya..duduk kejap nikmati kesegaran udaranya..pasti meninggalkan kesan yg abadi:">

Bro_Izantie 12-06-2010 12:11 AM

Quote:

Originally Posted by ismandi76 (Post 6652152)
klu hang pi Labuan hanya nak pusing2 better hang jgn dtg lg :mad:..kerna hang x merasa keselesaan jauh dr kesesakan..aman damai..keindahan pantainya..duduk kejap nikmati kesegaran udaranya..pasti meninggalkan kesan yg abadi:">

Adeiii...takkan la aku nak mngabihkan duit semata2 pusing jer bro..hehehe...3H 2M la....tp kalau tak kuat iman, jgn la pergi...syurga dunia ni...Moga Dijauhkan!!!

KIOS 12-06-2010 12:17 AM

auk banar bah..
7 tahun den kek sano...

KIOS 12-06-2010 12:20 AM

Quote:

Originally Posted by ismandi76 (Post 6652152)
klu hang pi Labuan hanya nak pusing2 better hang jgn dtg lg :mad:..kerna hang x merasa keselesaan jauh dr kesesakan..aman damai..keindahan pantainya..duduk kejap nikmati kesegaran udaranya..pasti meninggalkan kesan yg abadi:">

udara segar??:eek:
aku rindu pasar labuan.. ikan segar2...semenanjung tak buleh lawan..
ketam rm5 sekilo kat jetty.. huhu...:)cgrock

Bro_Izantie 12-06-2010 12:25 AM

Quote:

Originally Posted by KIOS (Post 6652200)
auk banar bah..
7 tahun den kek sano...

7 tahun?......gomen servis la ni? heheheh

nkkenterprise 19-06-2010 08:12 PM

Quote:

Originally Posted by izantie (Post 6652112)
heheheh...Labuan.....pusing satu pulau tak smpai 2 jam kan?kekekekek...apapun tq..kalau aku ke sana lg, aku contact no ni k..

p/s: Masih terasa tekak aku nikmatnya makan kat Anjung Ketam tu...rasa nak pegi lagi la..hehehe

Jangan pusing2 ja... nanti pening kepala. :)) pergi ke 1 destinasi, rehat2, makan2, hirup2 udara segar etc. 1 tempat 1 jam...10 tempat dah 10 jam :D

Ok. tiada masalah. contact ja nombor yang tertera...tq

huuhaa 19-06-2010 08:19 PM

best2 nie... leh g jln2..

nkkenterprise 24-06-2010 12:46 AM

Quote:

Originally Posted by huuhaa (Post 6702484)
best2 nie... leh g jln2..

boleh...tak ada masalah punya ler.... yang dah sewa kereta tu... terima kasih banyak2 atas sokongan anda :-h

Muhammad_27 24-06-2010 12:53 AM

masa belajar dulu ak buat keta sewa kat labuan gak.. baru RM60 sehari..

sekarang pun rasanya masih releven lagi kadar tu...

nkkenterprise 24-06-2010 10:53 PM

Quote:

Originally Posted by qda27 (Post 6730880)
masa belajar dulu ak buat keta sewa kat labuan gak.. baru RM60 sehari..

sekarang pun rasanya masih releven lagi kadar tu...

tengok jenis kereta juga. sehari sini maksudnya 24 jam. sekiranya anda sewa hari ni pukul 12 tengahari, pukul 12 tengahari keesokan harinya anda kembalikan. tq

ProInvest 24-06-2010 10:59 PM

boleh sesat ka kat sana...

nkkenterprise 25-06-2010 07:34 PM

Quote:

Originally Posted by ProInvest (Post 6737638)
boleh sesat ka kat sana...

tidak mungkin sesat lah. bila dah puas pusing2... bertanyalah dengan orang2 kat situ...arah nak pergi ke bandar. mesti jumpa...

nkkenterprise 11-07-2010 11:30 PM

Sewa harian RM120 sehari...sewa bulanan vios auto RM1500 sebulan sahaja

egold2u 11-07-2010 11:37 PM

kalu xde lesen boleh sewa x bro? aku nk sewakan utk kegunaan bos aku nnt...dia nk dtg sini hujung bln ni...

nkkenterprise 25-07-2010 09:56 AM

Quote:

Originally Posted by egold2u (Post 6847384)
kalu xde lesen boleh sewa x bro? aku nk sewakan utk kegunaan bos aku nnt...dia nk dtg sini hujung bln ni...

Boleh sewa, tapi kena orang lain drive la :)

nkkenterprise 01-08-2010 11:49 PM

Perkhidmatan Kereta sewa available di Sabah. Pemandu turut disediakan. RM120 sehari pusing2 gi tempat2 menarik. tq

nkkenterprise 17-08-2010 07:03 PM

LAMAN WEB KERETA SEWA:

http://keretasewasabahlabuan.blogspo...adar-sewa.html

nkkenterprise 29-08-2010 08:19 PM

Terima kasih kepada mereka yang telah menyewa kereta kami di Labuan :)

nkkenterprise 24-09-2010 09:45 PM

call 019-8405163 untuk sewa kereta area Labuan & Sabah. Perkhidmatan kami berpanjangan dan memuaskan

GASTER123 24-09-2010 09:52 PM

bro,aku bulan 6 tahun dpn g sana,baru boking tiket bulan lps..nanti leh la contact ko ye..

aliQue 24-09-2010 11:38 PM

Aaaa..teringat aku kat Labuan..3 tahun dok sana..sedih siot masa nak balik semenanjung..neway dak2 UMS Labuan pun ada gak buat keta sewa..kalau bro sewakan kat diorg dengan fixed monthly rent pun ok..ada member wat mcm tu..sewa keta org luar..then sewakan kat student2 UMS..

nkkenterprise 21-10-2010 06:35 PM

Quote:

Originally Posted by GASTER123 (Post 7415100)
bro,aku bulan 6 tahun dpn g sana,baru boking tiket bulan lps..nanti leh la contact ko ye..

orait. tada masalah. thanks :)

Muhammad_27 21-10-2010 11:48 PM

Quote:

Originally Posted by aliQue (Post 7415869)
Aaaa..teringat aku kat Labuan..3 tahun dok sana..sedih siot masa nak balik semenanjung..neway dak2 UMS Labuan pun ada gak buat keta sewa..kalau bro sewakan kat diorg dengan fixed monthly rent pun ok..ada member wat mcm tu..sewa keta org luar..then sewakan kat student2 UMS..

kalo dulu budak2 UMSKAL yg buat keta sewa, aku lah tu...

lepas excident terus tak buat.. :)):))

nkkenterprise 06-01-2011 07:21 PM

Terkini, MPV Exora available... RM150 untuk 24 jam sahaja

nkkenterprise 05-05-2011 08:36 PM

Terima kasih kepada pelanggan yang menyewa kereta kami. kami berharap anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami selama ini.

nkkenterprise 09-08-2011 08:53 PM

Perkhidmatan berpanjangan... kereta sewa di LABUAN


All times are GMT +8. The time now is 06:16 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.