CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=54)
-   -   VIRGIN GOLD MINE CORPORATION - www.vgmc.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=137827)

izputra 12-06-2013 12:10 PM

Bump tgh hari plak..jom pi mkn dulu. Satgi masuk sini baru meroyan balik :))

azrul7238 12-06-2013 12:33 PM

Quote:

Originally Posted by izputra (Post 17455269)
Bump tgh hari plak..jom pi mkn dulu. Satgi masuk sini baru meroyan balik :))

sambil lepak, sambil layan Ui....hehe

izputra 12-06-2013 12:49 PM

Quote:

Originally Posted by azrul7238 (Post 17455465)
sambil lepak, sambil layan Ui....hehe

Harini x brp bz sgt kt ofis..sambil2 tu layan je forum ni & layan tgk trade live kt MT4 nih..alhamdulillah..mashuuk hari2 :)paid

peja6 12-06-2013 01:08 PM

Quote:

Originally Posted by abunz (Post 17448225)


pi gi da... dah terang2 scam, skim ponzi masih dok taruh harapan..

kalau mamat nih upline korang.. pandai2 lah korang buat report polis macam yg disrankan kat fbook VGMC Malaysia.. saman jer ..



bleh saman upline ke? cmne nk buat tu eh?

zayed 12-06-2013 04:52 PM

kalau tak saman upline, besok scam baru masuk..dia kepala baru..orang baru pulak kena scam....

biar bagi serik sikit upline nih... :eek::eek:

starzcreamz 13-06-2013 05:20 PM

1st masuk forum. bukan multi id pun. anyway salam kenal semua otai2 n abg2 n kakak2

the_smith 13-06-2013 05:25 PM

program yg diciptakan oleh orang Malaysia sendiri...

abunz 13-06-2013 09:56 PM



dulu2 masa aku dok bagi link panama forum pasal vgmc scam semua dok perli aku ... sumber forum sampah la .. macam2 ... pAkat gelak ramai2

sekarang hambikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kau ...

:eek::eek::eek::eek::eek::eek: sekarang aku nak gelak kan korang lak

azrul7238 14-06-2013 12:43 AM

bump tengah2 malam...

peja6 14-06-2013 12:50 AM

Quote:

Originally Posted by abunz (Post 17471845)


dulu2 masa aku dok bagi link panama forum pasal vgmc scam semua dok perli aku ... sumber forum sampah la .. macam2 ... pAkat gelak ramai2

sekarang hambikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kau ...

:eek::eek::eek::eek::eek::eek: sekarang aku nak gelak kan korang lak

aku up balik soalan, ko tau care ke bab nak saman upline ni? kalau tau aku nak buat


All times are GMT +8. The time now is 07:41 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.