CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=54)
-   -   VIRGIN GOLD MINE CORPORATION - www.vgmc.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=137827)

NEMO 05-12-2011 09:06 AM

selamat pagi..kedit boleh jual kat saya..

CeramicTerengganu 05-12-2011 09:22 AM

Ada cradit USD348 untuk di jual. Rate 3.1 je

AzMiLLioNaiRe 05-12-2011 09:27 AM

ada lg ni 182crdit hehe real tu lalat cayok

SayaZul 05-12-2011 09:38 AM

Quote:

Originally Posted by AzMiLLioNaiRe (Post 11542221)
ada lg ni 182crdit hehe real tu lalat cayok

jual sama den meh.

seganu 05-12-2011 09:48 AM

Amaran Suruhanjaya Sekuriti
 
1 Attachment(s)
Salam, saja share dengan cg members sebelum cg members yang terlibat terlajak jauh lagi. TQ:mad:

Boleh rujuk mengenai VGMC kat link suruhanjaya sekuriti ni:

http://www.sc.com.my/main.asp?pageid...&linkid&type#v

Jangan tertipu mcm Asia Ceramic dan modus operandi yang sebagainya dahla.....yang masuk awal takpa...kira dah sempat balik modal, yang batch newbie yang baru2 ni...nasib la...

Ikhlas sekadar pesanan...

Hobin 05-12-2011 10:02 AM

geng VGMC dah alert sebelum join......selaghi VGMC bayar.....sebat ajer.....

last months dah keluar paper kan ?? hj rahim singapore selamba ajer menerangkan modus operandi ni pada pihak media....

ajis_kg 05-12-2011 10:04 AM

Quote:

Originally Posted by seganu (Post 11542384)
Salam, saja share dengan cg members sebelum cg members yang terlibat terlajak jauh lagi. TQ:mad:

Boleh rujuk mengenai VGMC kat link suruhanjaya sekuriti ni:

http://www.sc.com.my/main.asp?pageid...&linkid&type#v

Jangan tertipu mcm Asia Ceramic dan modus operandi yang sebagainya dahla.....yang masuk awal takpa...kira dah sempat balik modal, yang batch newbie yang baru2 ni...nasib la...

Ikhlas sekadar pesanan...



aku nak tanye.. sekiranya ade yg melabur dgn sykt daftar dgn semua tu dan akhirnya saham jatuh dan rugi.. adekah SSM, SC dan BNM akan menbayar kembali duit2 pelabur tuh.. sekadar bertanye:D

azrul7238 05-12-2011 10:06 AM

Quote:

Originally Posted by ajis_kg (Post 11542549)
aku nak tanye.. sekiranya ade yg melabur dgn sykt daftar dgn semua tu dan akhirnya saham jatuh dan rugi.. adekah SSM, SC dan BNM akan menbayar kembali duit2 pelabur tuh.. sekadar bertanye:D

lesen/berdaftar sekadar untuk cover line je....dan bila dah berdaftar dan berlesen, WAJIB BAYAR CUKAI kepada kerajaan....itu aje....hehe

mcm main forex le....berdaftar, berlesen....tp rugi tanggung sendiri....untung tanggung sendiri....hehe

azrul7238 05-12-2011 10:09 AM

Quote:

Originally Posted by seganu (Post 11542384)
Salam, saja share dengan cg members sebelum cg members yang terlibat terlajak jauh lagi. TQ:mad:

Boleh rujuk mengenai VGMC kat link suruhanjaya sekuriti ni:

http://www.sc.com.my/main.asp?pageid...&linkid&type#v

Jangan tertipu mcm Asia Ceramic dan modus operandi yang sebagainya dahla.....yang masuk awal takpa...kira dah sempat balik modal, yang batch newbie yang baru2 ni...nasib la...

Ikhlas sekadar pesanan...

pesanan yang bagus, cumanya dulu aku x layan pun networking....layan trading n trade aje...alhamdulillah untung aje...

kita pun x bleh ramal tahun 2012 ape akan jadi....so, sape nak join itu kena faham risiko kerugian dari pelbagai aspek....

kalu x cari downline pun, TETAP MASYUK juga.....itu semua atas kerajinan seseorang....

hehe

ajis_kg 05-12-2011 10:21 AM

Quote:

Originally Posted by azrul7238 (Post 11542573)
lesen/berdaftar sekadar untuk cover line je....dan bila dah berdaftar dan berlesen, WAJIB BAYAR CUKAI kepada kerajaan....itu aje....hehe

mcm main forex le....berdaftar, berlesen....tp rugi tanggung sendiri....untung tanggung sendiri....hehe

pastuh ape bezanya melabur ngan syarikat berdaftar ngan x berdaftar.. benefit pd pelabur?:-?


All times are GMT +8. The time now is 10:52 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.