CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Services Offered (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=188)
-   -   -Dr.Bird, Your Manhood Solution- (Pakar Rawatan Tenaga Batin) (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=123994)

kipaskertas_108 14-02-2012 12:37 PM

tlg bump utk ustaz..sy duk kjg tp kje Luor..blom sempat nk urut..

kenzo816 14-02-2012 12:40 PM

shah alam boleh ke masta? aku ni lom penah mengurut 1 badan tp rasa nk try sb dah lama x aktif, badan rasa berat..

zydy 14-02-2012 12:42 PM

Quote:

Originally Posted by master_zul (Post 12231218)
oh,itu kebiasaannya sebab urat. but kadang2, berlaku jugak disebabkan pinggang.. erm.. insya'Allah, buleh ejas tu.. wah, encik kat kedah ke? awal mac mungkin ke kedah..

dulu citernye terseliuh kat buku lali kaki ni,dua2 belah,urut biasa2 ja,awal mac ker,ok,nanti boleh usha tarikh,kedah area changlun,turun mai sini kita jumpa

rage^ 14-02-2012 12:43 PM

bile turun ke jb?

master_zul 14-02-2012 12:56 PM

Quote:

Originally Posted by kipaskertas_108 (Post 12231310)
tlg bump utk ustaz..sy duk kjg tp kje Luor..blom sempat nk urut..

encik kipaskertas kalu free, roger lah masta.. :D

master_zul 14-02-2012 12:57 PM

Quote:

Originally Posted by kenzo816 (Post 12231358)
shah alam boleh ke masta? aku ni lom penah mengurut 1 badan tp rasa nk try sb dah lama x aktif, badan rasa berat..

shah alam buleh je.. slalu gak ke sana.. anytime encik kenzo free, roger masta.. nombor masta ada kat siggy bawah masta ni..

master_zul 14-02-2012 12:59 PM

Quote:

Originally Posted by zydy (Post 12231380)
dulu citernye terseliuh kat buku lali kaki ni,dua2 belah,urut biasa2 ja,awal mac ker,ok,nanti boleh usha tarikh,kedah area changlun,turun mai sini kita jumpa

oooo.. maybe juga tu.. tapi masta kene tengok dulu.. kene diagnose dulu.. ceeewaahh.. mcam doctor plak:D
kalu masta turun kedah, kat alor setar buleh? or encik zydy mau masta turun changlun? agak jauh tu..:-?

master_zul 14-02-2012 01:01 PM

Quote:

Originally Posted by rage^ (Post 12231389)
bile turun ke jb?

masta jarang ke JB.. sebab kat sana ada cawangan masta tapi bukan masta yg urut.. orang lain yg handle.. kat area masai.. masta turun sana kalau kes2 berat.. mcam stroke, mati pucuk, etc, baru masta turun sana.. but if utk urut2 seluruh tubuh biasa2, wakil masta yg urut..

wanglobal2011 14-02-2012 01:03 PM

urut jangan tak urut :)

master_zul 14-02-2012 01:05 PM

Quote:

Originally Posted by wanglobal2011 (Post 12231631)
urut jangan tak urut :)

ngeeheee.. :">
tenkiu encik..:p

moolaswiss 14-02-2012 01:07 PM

Salam Tuan..saya ada injured lutut kanan since 1996...
dh urut, baik..then bila aktif jer sakit balik...
kalau saya nk dtg ke rumah tuan, boleh? tuan kat kajang kan? saya di seri kembangan..dekat jer...

kasmarol 14-02-2012 01:08 PM

Skill hebat mengurut pernah aku rasa kt tanjung malim..en darus,die OKU!tangan aku seliuh,2 jam je die urut besok dah sihat penuh...mungkin blh cuba dgn TT pula

master_zul 14-02-2012 01:11 PM

Quote:

Originally Posted by moolaswiss (Post 12231657)
Salam Tuan..saya ada injured lutut kanan since 1996...
dh urut, baik..then bila aktif jer sakit balik...
kalau saya nk dtg ke rumah tuan, boleh? tuan kat kajang kan? saya di seri kembangan..dekat jer...

masta kat gombak lah encik.. tapi kajang insya'Allah masta buleh pergi.. masta tak buat kat rumah.. masta buat door to door..
errrmmm:-? sakit balik bila aktif? if lutut, masta kene periksa gak dulu.. tapi insya'Allah.. kita ikhtiarkan biar sembuh..

zydy 14-02-2012 01:12 PM

Quote:

Originally Posted by master_zul (Post 12231600)
oooo.. maybe juga tu.. tapi masta kene tengok dulu.. kene diagnose dulu.. ceeewaahh.. mcam doctor plak:D
kalu masta turun kedah, kat alor setar buleh? or encik zydy mau masta turun changlun? agak jauh tu..:-?

no problem,saya mai alor staq....kita jmpa

master_zul 14-02-2012 01:14 PM

Quote:

Originally Posted by zydy (Post 12231712)
no problem,saya mai alor staq....kita jmpa

okey.. insya'Allah.. 2-3 hari sebelum masta pi aloq setaq, masta PM encik zydy dulu.. tenkiu~~:)cgrock

gombakman 14-02-2012 01:15 PM

Dekat aje ngan rumah aku nih...aku Sri Gombak jer...

Dah ramai tukang urut aku pergi termasuk Tabib Cina yg cakap urat leher aku bengkak. So bila urat leher ni bengkak, sudah block perjalanan darah ke kepala aku. Oksigen ke kepala jadi kurang. Itu yg jadi bila berjalan tu kadang2 rasa tinggi rendah, bila rukuk atau sujud tu rasa cam nak jatuh pun ada...

Kes macam ni Masta pernah buat ke? 5 tahun dah aku cam ni...huhu

FXSUM 14-02-2012 01:17 PM

area melaka cover skali x? :D

master_zul 14-02-2012 01:17 PM

Quote:

Originally Posted by kasmarol (Post 12231667)
Skill hebat mengurut pernah aku rasa kt tanjung malim..en darus,die OKU!tangan aku seliuh,2 jam je die urut besok dah sihat penuh...mungkin blh cuba dgn TT pula

:) pada yang terseliuh2, nak try urut dgn en darus yang di rekemenkan oleh tuan kasmarol, buleh PM tuan kasmarol utk contact number..
:)cgrock
:)cgrock

master_zul 14-02-2012 01:21 PM

Quote:

Originally Posted by FXSUM (Post 12231756)
area melaka cover skali x? :D

melaka pun masta pegi kalau booking dari melaka ramai..:)

master_zul 14-02-2012 01:25 PM

Quote:

Originally Posted by gombakman (Post 12231734)
Dekat aje ngan rumah aku nih...aku Sri Gombak jer...

Dah ramai tukang urut aku pergi termasuk Tabib Cina yg cakap urat leher aku bengkak. So bila urat leher ni bengkak, sudah block perjalanan darah ke kepala aku. Oksigen ke kepala jadi kurang. Itu yg jadi bila berjalan tu kadang2 rasa tinggi rendah, bila rukuk atau sujud tu rasa cam nak jatuh pun ada...

Kes macam ni Masta pernah buat ke? 5 tahun dah aku cam ni...huhu

encik gombakman dok fasa brapa?
ooo.. encik gombakman ada masalah urat leher bengkak eh? errmm..:-?:-? .... apa2 pun masta kene periksa dulu encik gombakman.. trace apa yg menyebabkan bengkak tu.. insya'Allah.. kita ikhtiar.. jgn khuatir.. errrmm.. pernah juga buat.. tapi x tau lah betul2 sama atau tak masalah tu..

FXSUM 14-02-2012 01:25 PM

Quote:

Originally Posted by master_zul (Post 12231789)
melaka pun masta pegi kalau booking dari melaka ramai..:)

kalo masta dtg melaka bole pm kwm.

moolaswiss 14-02-2012 01:27 PM

Quote:

Originally Posted by master_zul (Post 12231704)
masta kat gombak lah encik.. tapi kajang insya'Allah masta buleh pergi.. masta tak buat kat rumah.. masta buat door to door..
errrmmm:-? sakit balik bila aktif? if lutut, masta kene periksa gak dulu.. tapi insya'Allah.. kita ikhtiarkan biar sembuh..

saya duduk seri kembangan...ok door to door..kalau mcm tu nnti saya call set appointment...
yup sakit tu on off on off..start sakit balik bila aktif p gym... :D

master_zul 14-02-2012 01:28 PM

Quote:

Originally Posted by FXSUM (Post 12231843)
kalo masta dtg melaka bole pm kwm.

okey bro FXSUM.. insya'Allah.. nantikan PM masta.. jeng jeng jeng..:D

master_zul 14-02-2012 01:30 PM

Quote:

Originally Posted by moolaswiss (Post 12231866)
saya duduk seri kembangan...ok door to door..kalau mcm tu nnti saya call set appointment...
yup sakit tu on off on off..start sakit balik bila aktif p gym... :D

wokeh.. nanti encik moolaswiss jangan lupa call untuk appointment ya..
errmmm.. oh,start pi gym mula rasa sakit balik eh.. ermm.. nanti kita ikhtiar kan.. insya'Allah.. jgn risau.. pasti ada jalan.. :)

penjejak 14-02-2012 01:31 PM

masta..selain dari mengurut..ade buat kelas mengajar urut ke?

:)cgrock

master_zul 14-02-2012 01:37 PM

Quote:

Originally Posted by penjejak (Post 12231913)
masta..selain dari mengurut..ade buat kelas mengajar urut ke?

:)cgrock

ada.. masta mengajar pada mereka yg berminat.. tapi cara masta mengajar, bukan mcam kelas2 seminar tu.. tapi 1 on 1 training.. bak kata mat saleh "one on one coaching" gitu.. ngeehee.. encik penjejak berminat nak belajar mengurut?

jacksparow 14-02-2012 01:48 PM

Boleh try ni....

master_zul 14-02-2012 01:50 PM

Quote:

Originally Posted by jacksparow (Post 12232083)
Boleh try ni....

marilah encik jacksparow.. try berurut kampung.. waahhh.. encik juai produk seksual ka? huhu..:">:">

penjejak 14-02-2012 01:51 PM

Quote:

Originally Posted by master_zul (Post 12231968)
ada.. masta mengajar pada mereka yg berminat.. tapi cara masta mengajar, bukan mcam kelas2 seminar tu.. tapi 1 on 1 training.. bak kata mat saleh "one on one coaching" gitu.. ngeehee.. encik penjejak berminat nak belajar mengurut?

berape ongkos nye masta?:D

master_zul 14-02-2012 01:55 PM

Quote:

Originally Posted by penjejak (Post 12232130)
berape ongkos nye masta?:D

ongkos nya, lihat pada silibus yg encik belajar.. if belajar sikit, tipis lah ongkos nye.. kalu blajar banyak, ngeehee.. agak banyak juga ongkosnya.. tapi apa pun, takde lah mahal sgat.. encik penjejak boleh sms saya untuk maklumat lanjut pasal ongkos yuran belajar mengurut ni..

gombakman 14-02-2012 02:44 PM

Quote:

Originally Posted by master_zul (Post 12231840)
encik gombakman dok fasa brapa?
ooo.. encik gombakman ada masalah urat leher bengkak eh? errmm..:-?:-? .... apa2 pun masta kene periksa dulu encik gombakman.. trace apa yg menyebabkan bengkak tu.. insya'Allah.. kita ikhtiar.. jgn khuatir.. errrmm.. pernah juga buat.. tapi x tau lah betul2 sama atau tak masalah tu..

Jalan SG 9/8, Kristal Heights, dekat Surau Jabal Nur.

master_zul 14-02-2012 07:39 PM

Quote:

Originally Posted by gombakman (Post 12232706)
Jalan SG 9/8, Kristal Heights, dekat Surau Jabal Nur.

oh.. masta tau tu.. masta membesar kat situ.. masta dulu dok SG 8/3... :D bila encik gombakman nak try urutan masta?:)cgrock

Dato Apai 14-02-2012 07:47 PM

As salam tuan tanah. Klu nak urut sebab saya nak nikah 24hb nie. Boleh ker?

AZ98 14-02-2012 08:17 PM

minggu depan sy nak urut dgn master..gombak dgn tempat sy 10 minit jer

Apai80 14-02-2012 09:43 PM

Shah Alam leh turun tak master

master_zul 15-02-2012 02:42 AM

Quote:

Originally Posted by Dato Apai (Post 12235656)
As salam tuan tanah. Klu nak urut sebab saya nak nikah 24hb nie. Boleh ker?

sangat2 buleh Dato.. sangat2 digalakkan :)cgrock:)cgrock
bila nak mengurut? sila hubungi masta dan kenalkan diri warga CG, pastu kita set temujanji.. :)

master_zul 15-02-2012 02:43 AM

Quote:

Originally Posted by AZ98 (Post 12235929)
minggu depan sy nak urut dgn master..gombak dgn tempat sy 10 minit jer

baik! encik AZ98 hubungi masta dan jgan lupa mention encik warga CG.. then kita set temujanji.. buleh? ngeehee:D

master_zul 15-02-2012 02:44 AM

Quote:

Originally Posted by Apai80 (Post 12236929)
Shah Alam leh turun tak master

buleh! hubungi masta dan kita set temujanji..

DanielAriffin 15-02-2012 03:18 AM

Quote:

Originally Posted by master_zul (Post 12239965)
buleh! hubungi masta dan kita set temujanji..

Salam...
wah... ada service tukang urut kat cg ni yerk.. tak pa.. aku turun office klang buleh try ni... :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Dato Apai 15-02-2012 03:23 AM

Quote:

Originally Posted by master_zul (Post 12239960)
sangat2 buleh Dato.. sangat2 digalakkan :)cgrock:)cgrock
bila nak mengurut? sila hubungi masta dan kenalkan diri warga CG, pastu kita set temujanji.. :)

Ingat dalam minggu depan. Saya ada dengar org servis sebelum kawin nie. Ada yang kene datang 3 kali lar, kene datang 5 kali lar, macam2x lar. Pastu saya ingat nak datang tempat tuan la pasal nak suh tuan datang umah saya kang mak n bapak saya pelik lak. Hehehehehehe..... Duk ngan family lagi la katakan. Boleh ke tuan?


All times are GMT +8. The time now is 12:51 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.