CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Offline Business, Entrepreneur Discussion (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=177)
-   -   cara nak buka taska/nursery (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=109768)

arafatprofit 18-11-2009 09:33 PM

Untuk tatapan semua:

SEMINAR FRANCHISE TASKA & TADIKA BONDAMAMA

Berminat untuk menjalankan perniagaan TASKA / TADIKA ?
Bolehkah memulakannya dengan modal yang sangat rendah ?
Apakah program atau silibus yang sesuai ?
Bagaimana memulakannya dengan SEGERA ?
Bolehkan saya melakukan perniagaan secara SAMBILAN ?
Adakah ianya MENGUNTUNGKAN ?

DAPATKAN JAWAPANNYA DI SEMINAR INTENSIF KAMI !!

Sukacita dimaklumkan bahawa Yayasan Pembangunan Nur Hikmah (YPN) akan menganjurkan satu sesi taklimat dan kursus ringkas mengenai peluang-peluang untuk membuka TASKA dan TADIKA di bawah Skim Franchise BondaMama.

Dibawah program ini anda yang berminat untuk memiliki taska atau tadika sendiri dengan modal permulaan yang rendah serta berdaya maju dijemput untuk menghadiri taklimat dan kursus ringkat seperti dibawah ini :

TARIKH : 14 NOVEMBER 2009 (Hari Sabtu)
JAM : 10.00 hingga 12.00 tengahari
TEMPAT : Yayasan Pembangunan Nur Hikmah
16-3 , Jalan Mesra Niaga
Taman Mesra, 43000 Kajang, Selangor
No. Telefon : 03-8733 2411
(Peta Lokasi sila rujuk dilampiran)

YURAN : RM50.00 sahaja (DAFTAR DAN BAYAR SEBELUM 10 NOVEMBER 2009 DAPAT DISKAUN 50% )

CARA MENDAFTAR : Pindahan Bayaran ke Akaun Maybank KHIDMAT NURHIKMAH 564306010030 , letakkan alamat email info@bondamama.com . Kemudian SMS nama, alamat kepada nombor 019-2928001 (Puan Norlela) sebagai pengesahan kehadiran.

beeman 21-11-2009 02:27 AM

buleh try ni, tambah2 ilmu taska, tq

cemarabiru 24-11-2009 08:40 PM

berminat la...tapi dah lepas ya...
agak2 bila adalagi?

arafatprofit 25-11-2009 06:59 PM

check ler website..pastu kalau dah buka, leh saya investkan skit. hehee

sayangforex 26-11-2009 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by arafatprofit (Post 5230860)
Untuk tatapan semua:

SEMINAR FRANCHISE TASKA & TADIKA BONDAMAMA

Berminat untuk menjalankan perniagaan TASKA / TADIKA ?
Bolehkah memulakannya dengan modal yang sangat rendah ?
Apakah program atau silibus yang sesuai ?
Bagaimana memulakannya dengan SEGERA ?
Bolehkan saya melakukan perniagaan secara SAMBILAN ?
Adakah ianya MENGUNTUNGKAN ?

DAPATKAN JAWAPANNYA DI SEMINAR INTENSIF KAMI !!

Sukacita dimaklumkan bahawa Yayasan Pembangunan Nur Hikmah (YPN) akan menganjurkan satu sesi taklimat dan kursus ringkas mengenai peluang-peluang untuk membuka TASKA dan TADIKA di bawah Skim Franchise BondaMama.

Dibawah program ini anda yang berminat untuk memiliki taska atau tadika sendiri dengan modal permulaan yang rendah serta berdaya maju dijemput untuk menghadiri taklimat dan kursus ringkat seperti dibawah ini :

TARIKH : 14 NOVEMBER 2009 (Hari Sabtu)
JAM : 10.00 hingga 12.00 tengahari
TEMPAT : Yayasan Pembangunan Nur Hikmah
16-3 , Jalan Mesra Niaga
Taman Mesra, 43000 Kajang, Selangor
No. Telefon : 03-8733 2411
(Peta Lokasi sila rujuk dilampiran)

YURAN : RM50.00 sahaja (DAFTAR DAN BAYAR SEBELUM 10 NOVEMBER 2009 DAPAT DISKAUN 50% )

CARA MENDAFTAR : Pindahan Bayaran ke Akaun Maybank KHIDMAT NURHIKMAH 564306010030 , letakkan alamat email info@bondamama.com . Kemudian SMS nama, alamat kepada nombor 019-2928001 (Puan Norlela) sebagai pengesahan kehadiran.

alaaa..dah melepas plak..

dinda_umie 27-11-2009 12:17 AM

satu business idea yang cukup menarik..ada yang boleh buat untung sebulan lebih dari 10k sebulan.yang penting lokasi kena strategik

iluvsuperstore.com 29-11-2009 04:10 PM

Quote:

Originally Posted by Dianey (Post 5171460)
Sesiapa yang nak buka taska/nurseri.

Boleh call nombor ni : 013 3235596 (PN Mahnum)

Dia ni dari Jabatan Kebajikan Masyarakat Selangor. Dia ni pembimbing/penceramah kursus utk orang yg nak buka Childs Care/Centre yang akan membantu anda dari A-Z untuk buka taska/nurseri. Dia ni memang busy, so kalau korang serius better call sampai dapat sebab dia ni sendiri pun ada taska sendiri juga.



.


good information..

arafatprofit 01-12-2009 06:51 PM

Quote:

Originally Posted by sayangforex (Post 5303810)
alaaa..dah melepas plak..

Buka lagi pada lain masa, ko konteks jer no tu. mesti ada nyer...pastu kabor ler kat kawan di sini

arafatprofit 09-12-2009 09:54 PM

ni haa..maklumat baru:

Dengan modal permulaan kurang dari RM10,000.00 anda boleh memulakan taska atau tadika anda sendiri.

Sukacita dimaklumkan bahawa Yayasan Pembangunan Nur Hikmah (YPN) akan menganjurkan satu sesi taklimat mengenai peluang-peluang untuk membuka TASKA dan TADIKA dibawah Skim Franchise BondaMama.

Dibawah program ini anda yang berminat untuk memiliki taska atau tadika sendiri dengan modal permulaan yang rendah serta berdaya maju dijemput untuk menghadiri taklimat kami pada SETIAP HARI jam 3.00 petang di Yayasan Pembangunan Nur Hikmah, 16-3, Jalan Mesra Niaga, Taman Mesra, Kajang, Selangor. Sila hubungi Puan Norlela di 03-8733 2411 untuk pengesahan kehadiran anda.


tambahan:

Kami ingin mendapatkan maklumat tentang rumah untuk disewa untuk dijadikan taska dan tadika di seluruh Malaysia.

Rumah hendaklah samada corner lot atau end lot ataupun lot banglo.

Jika anda mempunyai maklumat sila email kepada info@bondamama.com atau SMS kepada 0133902109.

Maklumat lokasi dan nombor telefon untuk dihubungi adalah memadai untuk urusan selanjutnya.

azarul 01-10-2012 10:50 AM

Salam. thread ni ada lg ke ? hehe

nak tanya kalau nak bukak Taska kene register SSM ke ?


All times are GMT +8. The time now is 04:52 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.