CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Prepaids, Dealers, Agents (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=114)
-   -   Dapatkan HandPhone Percuma di Sini!!. (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=106248)

paklong3g 07-11-2009 11:03 AM

Latest Affiliates :-h

* 11/6/2009 9:57:07 PM
Ramli Bin Osman, ,
* 11/6/2009 3:28:20 PM
SITI NOREHAN BINTI ABAS, Shah Alam, Selangor
* 11/6/2009 3:08:43 PM
mohd zaid bin idris, JOHOR BAHRU 3, JOHOR
* 11/5/2009 11:07:23 PM
Zainol Bin Mat, ,

paklong3g 08-11-2009 01:12 AM

Mari Mari Mari!! :D



Pakej celcom


1) Pangilan suara dan bergambar PERCUMA sesama komuniti ( 50jam
setiap bulan untuk setiap nombor).

2) Caj SMS serendah 0.02sen.

3) Caj pangilan serendah 0.10sen.

4) Pelan 3G yang tersedia PERCUMA.

5) Telefon bimbit PERCUMA.

6) Caj pangilan serendah 0.15sen ke nombor operator yang lain
Maxis, Digi & ke talian tetap Telekom.

7) Komitmen bulanan serendah RM55.65 sebulan termasuk cukai.

Anda juga boleh kekalkan nombor anda dari "TERTAKLUK KEPADA
SYARAT & PERATURAN".



Kini ada Kebebasan aliran ringgit anda

dalam penggunaan komunikasi telefon

bimbit.


Berdaftarlah sekarang ,dan pastikan anda ke Insentif syarikat untuk, dapatkan,

6 Bulan pembayaran bil dasar secara PERCUMA cuma di .......


PRIMABlue Marketing





Banner

Mulakan program plan perniagaan

ANDA dengan cara kami



Harga Iklan Banner / blog:

Harga pakej RM80.00


1) 53 hari (lowercase)


2) 32 hari (full loaded)


Untuk pakej banner,sila pilih banner di ruangan pendaftaran anda dan emel admin@primablue.com .

Lengkapkan ;


1. Nama penuh


2. Alamat email


3. Attachment banner

4. Perniagaan


5. Jumlah hari pengiklanan.

paklong3g 09-11-2009 09:48 AM

Salam Sejahtera, :D

Kepada kawan2 yang nak register line telefon dan broadband, Celcom, boleh hubungi saya.
PERCUMA Handphone Nokia 1680 dan Modem USB Stick.
Pakej/tawaran menarik menanti anda, antaranya:

1. Panggilan Suara dan Video PERCUMA sesama *KOMUNITI sejumlah 50jam SETIAP bulan!! ( =RM300/bulan).
2. Caj SMS serendah 2sen/sms (Komuniti).
3. Caj Panggilan serendah 10sen/minit siang atau malam,dalam atau luar kawasan!!
( Kelebihan, dikira 5sen utk setiap blok 30 saat.Jika anda bercakap <30 saat, hanya 5sen caj dikenakan. )
4. Pelan 3G yang tersedia PERCUMA ( Panggilan video dsb ).
5. Telefon Bimbit PERCUMA ( Tertakluk kepada Celcom/Stok.Cth : Nokia 1680,i-Mobile 202, LG KG130 dll.Rujuk attachment )
6. Caj Panggilan serendah 15sen/minit ke lain2 operator ( 012,014,017,016 dan talian tetap TELEKOM )
7. Komitmen bulanan serendah RM55.65 sebulan,termasuk cukai.

( Yuran Asas RM48 + Pakej SMS RM2 + Bil Terperinci RM3 + Cukai RM2.65 @5% = RM55.65 )

Kelebihan pakej ini berbandaing lain2 pakej adalah anda dapat berkomunikasi secara percuma sesama komuniti/rakan/saudara dan membuat
panggilan ke bukan komuniti dengan caj serendah 10sen seminit.Lebih menjimatkan bukan??. Jika anda menggunakan Plan 1+5, plan 1+5 hanya dapat panggilan percuma sesama 1+5 sahaja, dan caj panggilan oleh subline pula adalah tinggi, 30sen/minit, hanya main line sahaja rendah iaitu 15sen/minit, sama juga Executive Plan, 15sen/minit.Sila lihat contoh bil saya ketika menggunakan Plan 1+5, dan bil untuk pakej ini.Penjimatan lebih 66% berbanding caj 30sen/minit yang dikenakan, malah masih menjimatkan sebanyak lebih 33% berbanding main line pada kadar 15sen/minit!!
Saya bagi contoh, jika anda suami isteri menggunakan pakej ini, dengan bayaran min bil bulanan RM111.30 ( Rm55.65 x 2), anda sudah boleh menjimatkan panggilan keluar dgn caj 10sen seminit, dan juga boleh berbual percuma sebanyak RM300 sesama suami isteri dan juga komuniti lain yg berdaftar dengan PrimaBlue.

Walaubagaimanapun, bukanlah bermakna pakej yang anda gunakan sekarang tidak bagus,ini adalah pakej yang baik untuk anda berjimat memandangkan perbelanjaan bil telefon setiap bulan sentiasa tinggi bahkan komunikasi melalui telefon menjadi medium utama kita setiap hari.Bagi individu pengunaan mereka tidak sampai RM50 sebulan,saya tidak galakkan anda mengambil pakej ini.Kerana yuran asas adalah RM55.65 lebih tinggi dari penggunaan anda. Jika penggunaan anda kurang dari yuran asas,anda tetap membayar amaun yuran asas tersebut.Tetapi jika penggunaan anda lebih dari yuran asas, anda hanya bayar amaun yang anda gunakan sahaja.Contoh, jika bil anda RM35, anda bayar RM55.65. Jika bil anda RM 70, anda bayar RM70 sahaja.

Lebih menguntungkan bagi mereka yang terlibat dengan perniagaan dan yang banyak membuat panggilan terutama networking/MLM kerana pakej ini mampu menghubungkan sesama rakaniaga dengan pecuma sejumlah 50jam SETIAP BULAN !!. Tambahan lagi, bagi yang ingin menambah pendapatan, anda hanya perlu perkenalkan pakej ini kepada rakan2 dan tidak perlu menjual apa2 barangan pun.Semua urusan pendaftraran akan dibuat oleh PrimaBlue Marketing, sebuah syarikat yang berdaftar dengan Celcom, yang menjalankan perniagaan E-Pengiklanan sebagai medium perniagaan.

*KOMUNITI : Setiap org yang register pakej ni dengan kami di PrimaBlue Marketing dipanggil Komuniti.
Contoh : SAYA dan ANDA/Org Lain guna pakej ini yg didaftarkan melalui PrimaBlue. Jadi, SAYA dan ANDA /Org Lain adalah Komuniti dan
boleh bercakap dengan percuma selama 50 jam sesama Komuniti,setiap bulan.



Pendaftaran:
Sediakan 2 keping salinan kad pengenalan, dan Yuran pendaftaran sebanyak RM80 + RM10 (Caj Penghantaran Telefon + Kad Sim).

**Perhatian:
Blacklist dengan Celcom tidak boleh mendaftar.
Kontrak 2 tahun oleh CELCOM dikenakan untuk pakej ini, sekiranya anda mahu tamatkan perkhidmatan/potong line sebelum cukup tempoh 2 tahun,
perlu membayar penalti lebih kurang RM150 kepada Celcom.


Bagi kakitangan kerajaan, Pakej Broadband ( Internet ) istimewa menanti anda.
1. Yuran bulanan hanya RM50 sebulan, penggunaan tanpa had.
2. Kelajuan, 384kbps ( pakej RM68/bln ).
3. Modem USB Stick PERCUMA.

Cara Pendaftaran:
Sediakan 2 keping salinan kad pengenalan, dan 1 keping salinan slip gaji, 1 bulan (sebagai pengesahan kakitangan kerajaan).


Bagi yang berminat untuk jadi ejen di kawasan anda, cepat hubungi saya.
Peluang penjimatan panggilan dan juga menambah pendapatan jangka panjang menanti anda!!

Setiap ahli yang anda perkenalkan akan dibayar seperti berikut, matrix 6 X 6 :

LEVEL 1 ( RM15 + RM3 x 6 akaun/ahli) TOTAL = RM108 (Insentif RM18 untuk setiap Tajaan terus dari anda,Min 6 orang)
LEVEL 2 ( RM3 x 36 akaun ) TOTAL= RM108 (Insentif RM3 untuk setiap ahli dibawah tajaan rangkaian anda)
LEVEL 3 ( RM3 x 216 akaun ) TOTAL= RM648 (Insentif RM3 untuk setiap ahli dibawah tajaan rangkaian anda)
LEVEL 4 ( RM3 x 1296 akun ) TOTAL= RM3,888 (Insentif RM3 untuk setiap ahli dibawah tajaan rangkaian anda)
LEVEL 5 ( RM3 x 7776 akun ) TOTAL= RM23,328 (Insentif RM3 untuk setiap ahli dibawah tajaan rangkaian anda)
LEVEL 6 ( RM3 x 46656 akun ) TOTAL= RM139,968 (Insentif RM3 untuk setiap ahli dibawah tajaan rangkaian anda)


Dan seterusnya jika anda melepasi minimum tajaan 6 orang/akaun,anda akan layak ke Insentif Plan kedua (P2).
Di sini sistem autoplacement akan menyusun secara automatik ahli di bawah anda (dalam rangkaian P2) sehingga melayakkan anda mendapat insentif2 berikut secara berperingkat-peringkat:-
1. Percuma pembayaran Bil Asas selama 6 Bulan
2. Sebuah Komputer Riba
3. Sebuah Motosikal YAMAHA 135LC
4. Sebuah Proton Exora

Selain rangkaian telekomunikasi dan Broadband Celcom, PrimaBlue Marketing juga menawarkan Pakej Pengiklanan Online (E-Banner),dalam laman web syarikat.Bagi yang berminat, anda boleh mendaftar satu akaun RM80 dan dapat mengiklankan perniagaan anda didalam website dan juga kominuti PrimaBlue, disamping menjadi ejen untuk pendaftaran talian Celcom ini.Apa yang kami tekankan di sini ialah penjimatan kos komunikasi & e-pengiklanan bagi mana-mana individu atau syarikat dan di samping penjimatan kos,kita dapat menjana kewangan berkonsepkan "cakap telefon atau iklankan dapat duit".


Hubungi saya Mohd Izwan di 019-5908779 untuk pendaftaran/keterangan atau Wakil wakil kawasan di bawah:

Sungai Petani : Hazriza 019-5000977
Siti Aishah 019-4752340
Alor Setar : Izham3g 019-5000538

Perlis : Syorki 019-5000391

Wakil kawasan2 lain masih diperlukan,seluruh Malaysia.
Saya akan updatekan nama anda sebagai wakil kawasan di sini,
supaya kita sama2 dapat membina rangkain dan menjana pendapatan sampingan untuk jangka panjang...

paklong3g 10-11-2009 09:55 AM

Dapatkan HandPhone Percuma dengan pendaftaran pakej talian Celcom murah dengan kami!!! :D
Hanya 10sen/minit panggilan ke seluruh negara siang dan malam!!
Kredit panggilan sehingga RM500 sebulan!!!
Percuma RM300 panggilan setiap bulan!!:)cgrock

Latest Affiliates

* 11/9/2009 6:01:56 PM
Atirah Kaisarah Bte.Ishak, Arau, Perlis
* 11/9/2009 11:18:26 AM
Fazli B.Yaakop, Bayan Baru, P.Pinang
* 11/8/2009 1:00:30 PM
Mohd Sobri B.Kamarudin, Ipoh, Perak
* 11/6/2009 9:57:07 PM
Ramli Bin Osman, ,
* 11/6/2009 3:08:43 PM
mohd zaid bin idris, JOHOR BAHRU 3, JOHOR

paklong3g 11-11-2009 06:24 PM

Kepada kawan2 yang nak register line telefon dan broadband, Celcom, boleh hubungi saya.
PERCUMA Handphone Nokia 1680 untuk talian telefon dan Modem USB Stick untuk Celcom Broadband.
Pakej/tawaran menarik menanti anda,

Bagi kakitangan kerajaan,Pelajar IPT Pakej Broadband ( Internet ) istimewa menanti anda.
1. Yuran bulanan hanya RM50 sebulan, penggunaan tanpa had.
2. Kelajuan, 384kbps ( pakej RM68/bln ).
3. Modem USB Stick PERCUMA.


Bagaimana Mendaftar

Talian Tetap Celcom :
Sediakan 1 keping salinan kad pengenalan, dan Yuran pendaftaran sebanyak RM80 + RM10 (Caj Penghantaran Telefon + Kad Sim).


Broadband Celcom :
Sediakan 1 keping salinan kad pengenalan, dan 1 keping salinan slip gaji/kad matrik, 1 bulan (sebagai pengesahan kakitangan kerajaan/pelajar).
Yuran pendaftaran sebanyak RM90 + RM10 (Caj Penghantaran Telefon + Kad Sim) ditambah RM200 (RM50 X 4 ) deposit untuk 4 bulan pertama bil.
Total RM300.

Bank In kepada:

AKAUN CIMB
PRIMA BLUE Marketing

Acc No : 02050021013052

atau 3rd party akaun

Maybank (Admin)

Jamaludin Bin Jaafar

Acc No: 1520 9565 5904

Sahkan resit deposit melalui Fax 04-9190587,scan(email to admin@primablue.com)

**Perhatian:
Blacklist dengan Celcom tidak boleh mendaftar.
Kontrak 2 tahun oleh CELCOM dikenakan untuk pakej ini, sekiranya anda mahu tamatkan perkhidmatan/potong line sebelum cukup tempoh 2 tahun,
perlu membayar penalti lebih kurang RM150 kepada Celcom.


Hubungi saya Mohd Izwan di 019-5908779 untuk pendaftaran/keterangan atau Wakil wakil kawasan di bawah:

Sungai Petani : Hazriza 019-5000977
Siti Aishah 019-4752340
Alor Setar : Izham3g 019-5000538
Perlis : Syorki 019-5000391

Wakil kawasan2 lain masih diperlukan,seluruh Malaysia.
Saya akan updatekan nama anda sebagai wakil kawasan di sini,
supaya kita sama2 dapat membina rangkain dan menjana pendapatan sampingan untuk jangka panjang...
Lain2 kawasan/negeri, wakil diperlukan!! :

Pulau Pinang
Perak
Kelantan
Terengganu
Pahang
Negeri Sembilan
Melaka
Johor
Sabah
Sarawak

paklong3g 13-11-2009 12:39 AM

Mari2!!
Saya dah upload borang untuk menjadi ahli PrimaBlue Marketing di 1st page.#:-S

Banyak kelebihan menanti anda termasuk Handphone Nokia PERCUMA!!

Buat Pra Pendaftaran dahulu DI SINI !!!! :D
Saya akan bantu anda kemudian :)cgrock

paklong3g 18-11-2009 12:55 AM

Saya ada sebuah HandPhone model Nokia 1680 BARU untuk dijual.Hp ni sy dapat percuma selepas register dgn pakej primablue....
Saya nak jual sebab dah ada dua tiga bijik HP!! :))
Hubungi saya jika berminat, harga pasaran RM210++, sy nak jual RM180 sahaja termasuk penghantaran!!! Waranty Zitron!!!
Cth gambar boleh rujuk page terdahulu k....:D

phv2787 18-11-2009 01:38 AM

salam bro..aku br je daftar td..:D

aidiryatim 18-11-2009 01:50 AM

50jam free ka? :-?aishhh...
tgh fikir2 nih nk cancelkn power tool yg ade..:))
ni amik untung atas yuran pendaftaran je kn? betul kn klu sy salah cakap:D

paklong3g 18-11-2009 10:36 PM

Quote:

Originally Posted by kca8657 (Post 5221943)
salam bro..aku br je daftar td..:D

Salam,
Thanks Bro kerna sudi mendaftar,:)
Anyway ada apa2 yg bro tak paham tentang pakej ni tak...
Kita ada 3 produk buat masa ni iaitu Pakej P48 Talian Tetap Celcom,
Pakej Celcom Broadband untuk Gov. Staff atau Student IPTA/IPTS dgn hanya RM50 sebulan, dan juga pakej pengiklanan(E-Banner) dalam website PrimaBlue....
Anyway,bro dok kawasan mana....kita masih perlukan ramai ejen jika berminat...:D


All times are GMT +8. The time now is 03:06 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.