CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Loans, Credit Cards (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Kad kredit visa untuk blacklist (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=102259)

gengjawa 29-10-2009 01:56 PM

Quote:

Originally Posted by greatjuice (Post 5044628)
diorg ada produk wak.. produk eneng.. :)
makanan kesihatan..

tu la, kena la tukar tajuk tu.. bukan kredit kad, tp debit kad..

hmm.. if macam tu, baik beli je yg kat 7-11 tu..

patut kena lebih tekan kan produk dahulu
baru le xnampak cam sekim :D

*klu beli kat 7E tu sape yg nak bubuh duit dlm tu yer:-?
kat sini klu rajin dah menuai hasil:)paid

gengjawa 29-10-2009 01:57 PM

Quote:

Originally Posted by Pak Leman (Post 5044782)
assalamulaikum tok mat.
begitu la gamaknya.
pak leman un tak sangka.
rugi tak join the group
pak leman
0192202468

pak leman nie jajah kawasan mana yer?
wak nak wat survey dulu<:-P

Pak Leman 30-10-2009 06:36 AM

Quote:

Originally Posted by gengjawa (Post 5046260)
pak leman nie jajah kawasan mana yer?
wak nak wat survey dulu<:-P

assalamualaikum wak
kawasan pak leman tak luas cuma satu malaya aje
pak leman ada group kat penang terengganu,johor,pahang.n9,melaka,selangor,kl,
sabtu pak leman di ipoh utk jumpa org ipoh yg nak join group pak lena.
hari ahad pak lenam di kulai dan jb
hari nie hari jumaat pak leman hanya on line aje.
sebab nak gi sembahyang jumaat dan ambik nafas sikit.
rezeki memang kena cari tanpa melupakan allah yang esa.
naru berkat
:D
wassalam:)cgrock

mdsyah 30-10-2009 06:43 AM

Quote:

Originally Posted by Pak Leman (Post 5053062)
assalamualaikum wak
kawasan pak leman tak luas cuma satu malaya aje
pak leman ada group kat penang terengganu,johor,pahang.n9,melaka,selangor,kl,
sabtu pak leman di ipoh utk jumpa org ipoh yg nak join group pak lena.
hari ahad pak lenam di kulai dan jb
hari nie hari jumaat pak leman hanya on line aje.
sebab nak gi sembahyang jumaat dan ambik nafas sikit.
rezeki memang kena cari tanpa melupakan allah yang esa.
naru berkat
:D
wassalam:)cgrock

banyak nye network pak leman.... tentu byk pengalaman bila
kuat mengembara kan pak leman...
camner pak leman dpt networker besar ni ea?
kongsi sket... :) :)

Pak Leman 30-10-2009 06:52 AM

Quote:

Originally Posted by gengjawa (Post 5043401)
klu gitu tt kena update tajuk utama
klu xramai yg keliru nnt:-?

sassalamualaikum...
biar pak leman buat penjelasan.
sykt menawarkan kad kredit utk semua
jadi ini peluang besar untuk orang yang blacklisted dan muflis untuk mendapatkan kad kredit disamping menjalankan satu perniagaan yg mana selama dia blacklisted dan muflis tak dapat utk membuat apa2 pinjaman dr BANK DI MALAYSIA. produk yg di jual adalah kad diskaun sehungga 70&. disamping itu ada insuran kemalangan sehingga RM70k, ada khairat kematian dan belanja hospital.
bg mereka2 yang blacklisted dan muflis inilah peluang utk mereka keluar dr senari hitan dan muflis dan menjalani kehidupan yg normal tanpa tekanan dr bank lagi.
klu tak faham call pak leman
insyallah pak leman akan beri penjelasan sebaik mungkin.
019 2202468
wassalam

Nars 30-10-2009 06:53 AM

ermm.. tanya sikit dah ade yang dapat ke kad tu?

Pak Leman 30-10-2009 06:59 AM

Quote:

Originally Posted by mdsyah (Post 5053069)
banyak nye network pak leman.... tentu byk pengalaman bila
kuat mengembara kan pak leman...
camner pak leman dpt networker besar ni ea?
kongsi sket... :) :)

alhamdulillah
semua nya dari allah taalah.
kepada NYA kita panjatkan kesyukuran
ini kira nak berguru dgn pak leman la niii..
nak berguru kena bawak pulut kuning dgn ayam golek.
kekekkekeke...
macam nie la
pak leman tak cari orang tapi orang yang cari pak leman
dan yg mencari pak leman tu datang dari selurh malaya
join aje group pak leman
semua ilmu yg pak leman ada akan pak leman perturunkan tanpa bayaran.
ilmu nie datang dari allah
jd kongsi lah bersama2
syarat nya kena join group pak leman la..
adil kan?
019 2202468
wassalam

RMteam 30-10-2009 07:02 AM

bunyi macam sindiket jer ...

Pak Leman 30-10-2009 07:52 AM

Quote:

Originally Posted by Nars (Post 5053082)
ermm.. tanya sikit dah ade yang dapat ke kad tu?

klu tuan2 nak tahu, matalaim dah complete 10 kiri dan 10 kanan.
sekarang dia tgh tunggu kad. dlam masa 2 ke 3 minggu kad akan sampai. klu bank kat malaysia pun begitu tempuh nya.
pak leman dan matalim bekongsi dalam biz nie.
hasrat kami utk mengujudkan satu komuniti yg mana smart global adalah satu plateform permulaan. bila komuniti kita dah ada kad kredit, ini akan memudahkan kita utk menjalan aps jua perniagaan.
dgn permulaan modal rm250 , secara berjemaah kita berusah utk dapatkan. bila dapat kad bermakna perniagaan kita ini telah berkembang dan kita beroleh keuntungan. sekirannya ada perniagaan baru yg boleh kita kongsi bersama dalam komunita kita,
maka kita akan gunakan kad kredit tersebut utk keluarkan modal.
hanya bermula dgn rm250 dan kita bergerak secara berjemaah, dgn izin allah kumuniti kita akan sama2 berjaya. klu sembahyang berjemaah dapat 27 kelebihan maka begitu juga aabila kita lakukanj sesuatu secara berjemaah.
wassalam
PAK LEMAN 019 2202468

Pak Leman 30-10-2009 07:56 AM

Quote:

Originally Posted by RMteam (Post 5053097)
bunyi macam sindiket jer ...

Sindiket ape pulak nie......
pak leman cuma nak sharing
itu aje


All times are GMT +8. The time now is 01:47 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.