CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=99)
-   -   Hotel2 yang berhantu dimalaysia (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=101519)

captain.ridhwan 01-02-2011 12:37 AM

slalu nye kat resort2 mmg bnyk kene kco huhu

KLVIPER 01-02-2011 01:45 AM

SeeZ
Active Member

malas nk menaip sebenarnya. aku da satu cite ni. aku dlu slalu jugak outstation ke merata tmpt dlm mesia ni, slalu jugakla tido hotel.. so, nk kata kena ganggu selalu tu, tak da. cuma selama outstation tu, ada la 2 kali kalau xsilap aku.. huhuhu..

kisah ni berlaku kt hotel kt melaka.. seram siot nak citer.... .ni meremang dh bulu roma aku.. aku biasa outstation berdua, ngan 'bos besar' syarikat ni. maklumlah,keje buat marketing.. so bila dah sampai melaka,check in la kat satu hotel ni, hotelnye dekat je ngn uitm kampus tgh bandar melaka tu.. bila check in smua smpi ke 2-3pg, tak apa gangguan pn.. aku pn tido la, maklumlah, aku ni kira mcm driver jelah, walaupun harta benda aku pun jadi harta syarikat, waima kete aku kena lenjan 1 semenanjung... huhu..

so nk jadikan ceritanya , waktu aku tgh tido, tetb aku terjaga.. aku bru je terlelap dlm 30minit, aku mcm terdengar bunyi suara kat sebelah aku. pergh, dlm gelap beb, cuak giler.. suara lain mcm, nk kata suara bos aku, lain skit.. mcm bunyi org mengerang.. aku pn, memberanikan diri, cari hp nokia yg ada torch light tu, model 1200 tu,ada ats meja (berguna, make sure kena ada 1)hehehe, aku pun suluh la kat bunyi tu.. pergh!!! berderau darah aku bila aku cahaya lampu tadi menampakkan aku.... ada makhluk Allah tengah onani sambil berimaginasi, bantal atas muka, tu yg dia xpasan aku suluh.... Hahahahaha... aku bertambah cuak sebab dia mcm nk klimaks dh tu, aku pun trus la menarik selimut sampai, tido sambil loya2 tekak.. hahahahaha... jangan marah ye... mmg betul2 menakutkan... hehehehe..


Wow.... Nasib baik hantu tu tak panjat katil hang!! Lol

firdaus90 01-02-2011 01:57 AM

xpernah g hotel..

SeeZ 01-02-2011 08:45 AM

Quote:

Originally Posted by KLVIPER (Post 8551120)
SeeZ
Active Member

malas nk menaip sebenarnya. aku da satu cite ni. aku dlu slalu jugak outstation ke merata tmpt dlm mesia ni, slalu jugakla tido hotel.. so, nk kata kena ganggu selalu tu, tak da. cuma selama outstation tu, ada la 2 kali kalau xsilap aku.. huhuhu..

kisah ni berlaku kt hotel kt melaka.. seram siot nak citer.... .ni meremang dh bulu roma aku.. aku biasa outstation berdua, ngan 'bos besar' syarikat ni. maklumlah,keje buat marketing.. so bila dah sampai melaka,check in la kat satu hotel ni, hotelnye dekat je ngn uitm kampus tgh bandar melaka tu.. bila check in smua smpi ke 2-3pg, tak apa gangguan pn.. aku pn tido la, maklumlah, aku ni kira mcm driver jelah, walaupun harta benda aku pun jadi harta syarikat, waima kete aku kena lenjan 1 semenanjung... huhu..

so nk jadikan ceritanya , waktu aku tgh tido, tetb aku terjaga.. aku bru je terlelap dlm 30minit, aku mcm terdengar bunyi suara kat sebelah aku. pergh, dlm gelap beb, cuak giler.. suara lain mcm, nk kata suara bos aku, lain skit.. mcm bunyi org mengerang.. aku pn, memberanikan diri, cari hp nokia yg ada torch light tu, model 1200 tu,ada ats meja (berguna, make sure kena ada 1)hehehe, aku pun suluh la kat bunyi tu.. pergh!!! berderau darah aku bila aku cahaya lampu tadi menampakkan aku.... ada makhluk Allah tengah onani sambil berimaginasi, bantal atas muka, tu yg dia xpasan aku suluh.... Hahahahaha... aku bertambah cuak sebab dia mcm nk klimaks dh tu, aku pun trus la menarik selimut sampai, tido sambil loya2 tekak.. hahahahaha... jangan marah ye... mmg betul2 menakutkan... hehehehe..


Wow.... Nasib baik hantu tu tak panjat katil hang!! Lol

kalau naik, memang makan kaki la hantu tu...:D

NixLee 01-02-2011 08:55 AM

Santubong beach resort.... aku kena..:D

Skedi 01-02-2011 01:31 PM

Quote:

Originally Posted by KLVIPER (Post 8551120)
SeeZ
Active Member

malas nk menaip sebenarnya. aku da satu cite ni. aku dlu slalu jugak outstation ke merata tmpt dlm mesia ni, slalu jugakla tido hotel.. so, nk kata kena ganggu selalu tu, tak da. cuma selama outstation tu, ada la 2 kali kalau xsilap aku.. huhuhu..

kisah ni berlaku kt hotel kt melaka.. seram siot nak citer.... .ni meremang dh bulu roma aku.. aku biasa outstation berdua, ngan 'bos besar' syarikat ni. maklumlah,keje buat marketing.. so bila dah sampai melaka,check in la kat satu hotel ni, hotelnye dekat je ngn uitm kampus tgh bandar melaka tu.. bila check in smua smpi ke 2-3pg, tak apa gangguan pn.. aku pn tido la, maklumlah, aku ni kira mcm driver jelah, walaupun harta benda aku pun jadi harta syarikat, waima kete aku kena lenjan 1 semenanjung... huhu..

so nk jadikan ceritanya , waktu aku tgh tido, tetb aku terjaga.. aku bru je terlelap dlm 30minit, aku mcm terdengar bunyi suara kat sebelah aku. pergh, dlm gelap beb, cuak giler.. suara lain mcm, nk kata suara bos aku, lain skit.. mcm bunyi org mengerang.. aku pn, memberanikan diri, cari hp nokia yg ada torch light tu, model 1200 tu,ada ats meja (berguna, make sure kena ada 1)hehehe, aku pun suluh la kat bunyi tu.. pergh!!! berderau darah aku bila aku cahaya lampu tadi menampakkan aku.... ada makhluk Allah tengah onani sambil berimaginasi, bantal atas muka, tu yg dia xpasan aku suluh.... Hahahahaha... aku bertambah cuak sebab dia mcm nk klimaks dh tu, aku pun trus la menarik selimut sampai, tido sambil loya2 tekak.. hahahahaha... jangan marah ye... mmg betul2 menakutkan... hehehehe..


Wow.... Nasib baik hantu tu tak panjat katil hang!! Lol

wakakakaa........ seram giler :eek:

najibmisbah 01-02-2011 01:39 PM

Tapi memang sekrang hotel menjadi tempat berhantu (tak caya tengok bulan februari ni).Check le hotel-hotel murah dalam bulan ni.

munchkinpie 01-02-2011 08:32 PM

chalet ada lah ...
chalet dekat PD ..
yang jalan beberapa tapak terus sampai ke laut tu ..


last day masa nak check out ..
duduk lah dekat bawah lepas kemas2 beg ..
lepas tu tersedar tertinggal barang dalam bilik atas ..
naik2 ...
pintu tu dah berlock
pelik lah kan ..tetiba pintu tu boleh lock ..
sebab sebelum ni takde pulak gatal2 tangan nak lock pintu tu. ..sebab bukan ada sapa sangat pun dalam rumah tu ..
family sendiri je ..
last2 ...
pergi call minta tolong dekat orang yg bertugas tu lah ...bukak kan ....
tertinggal satu bag baju ...macam mana boleh tinggal tak tau lah ..
kalau baju selai boleh tahan lagi ..

cerita kelam kabut sikit ..sebab tengah duduk soghe2 ..ahaha

akukurt 01-02-2011 08:45 PM

Quote:

Originally Posted by SeeZ (Post 8539804)
malas nk menaip sebenarnya. aku da satu cite ni. aku dlu slalu jugak outstation ke merata tmpt dlm mesia ni, slalu jugakla tido hotel.. so, nk kata kena ganggu selalu tu, tak da. cuma selama outstation tu, ada la 2 kali kalau xsilap aku.. huhuhu..#:-S

kisah ni berlaku kt hotel kt melaka.. seram siot nak citer.... .ni meremang dh bulu roma aku.. aku biasa outstation berdua, ngan 'bos besar' syarikat ni. maklumlah,keje buat marketing.. so bila dah sampai melaka,check in la kat satu hotel ni, hotelnye dekat je ngn uitm kampus tgh bandar melaka tu.. bila check in smua smpi ke 2-3pg, tak apa gangguan pn.. aku pn tido la, maklumlah, aku ni kira mcm driver jelah, walaupun harta benda aku pun jadi harta syarikat, waima kete aku kena lenjan 1 semenanjung... huhu..:)paid

so nk jadikan ceritanya , waktu aku tgh tido, tetb aku terjaga.. aku bru je terlelap dlm 30minit, aku mcm terdengar bunyi suara kat sebelah aku. pergh, dlm gelap beb, cuak giler.. suara lain mcm, nk kata suara bos aku, lain skit.. mcm bunyi org mengerang.. aku pn, memberanikan diri, cari hp nokia yg ada torch light tu, model 1200 tu,ada ats meja (berguna, make sure kena ada 1)hehehe, aku pun suluh la kat bunyi tu.. pergh!!! berderau darah aku bila aku cahaya lampu tadi menampakkan aku.... ada makhluk Allah tengah onani sambil berimaginasi, bantal atas muka, tu yg dia xpasan aku suluh.... :o:o Hahahahaha... aku bertambah cuak sebab dia mcm nk klimaks dh tu, aku pun trus la menarik selimut sampai, tido sambil loya2 tekak..:)):eek: hahahahaha... jangan marah ye... mmg betul2 menakutkan...:p:p hehehehe..:)cgrock

wakakaka.. ini bahaya ni.. :)paid:)cgrock:eek::eek::eek::D

mimie813 02-02-2011 09:45 PM

huhuhu..walaupun selalu gak tdo hotel,tp x pernah ada pengalaman hantu2 kat bilik hotel nie

akubudakgetah86 03-02-2011 06:05 PM

jin n syaitan kt mna2 pn ada...kt sblah pc/laptop ampa semua pn ada gk tu...y duk suh ampa ikut nafsu...tu la hantu xyah xcari kt hotel mna2 pn

a b c d e f 03-02-2011 06:18 PM

sedara aku citekan tahun lepas dia tinggal kat hotel kl ni dengan isteri dan anak2.
lupa pulak nama tapi tak silap dekat2 gombak.
malam tu dia terjaga dari tidur rasa kurang sedap. masa tu anak2 dan isteri tidur di sebelah.
dia perasan ada kehadiran sesuatu di tengah2 bilik (macam 6th sense gitu lah). dia bukak mata pelan2, pusingkan kepala ke arah tengah bilik, dan nampak ada lembaga pakai telekung tengah duduk (macam duduk tahyat akhir) di tengah2 bilik. dia nampak lembaga tu dari tepi, tapi boleh nampak muka cket. Lembaga punya muka serba hitam dan leper takda ciri2 hidung bibir dsb. dia tegur lembaga tu cakap aku tak kacau kau, korang jangan kacau aku dan fembly. dia cuba sambung tidur, lepas pejam celik pejam celik lama2 hilang jugak makhluk tu.

panglima_ayam 03-02-2011 06:23 PM

Quote:

Originally Posted by a b c d e f (Post 8577258)
sedara aku citekan tahun lepas dia tinggal kat hotel kl ni dengan isteri dan anak2.
lupa pulak nama tapi tak silap dekat2 gombak.
malam tu dia terjaga dari tidur rasa kurang sedap. masa tu anak2 dan isteri tidur di sebelah.
dia perasan ada kehadiran sesuatu di tengah2 bilik (macam 6th sense gitu lah). dia bukak mata pelan2, pusingkan kepala ke arah tengah bilik, dan nampak ada lembaga pakai telekung tengah duduk (macam duduk tahyat akhir) di tengah2 bilik. dia nampak lembaga tu dari tepi, tapi boleh nampak muka cket. Lembaga punya muka serba hitam dan leper takda ciri2 hidung bibir dsb. dia tegur lembaga tu cakap aku tak kacau kau, korang jangan kacau aku dan fembly. dia cuba sambung tidur, lepas pejam celik pejam celik lama2 hilang jugak makhluk tu.


aku dgr ustaz cakap hantu ni kalau kita jumpa jangan takut ,macam ko cakap tu,aku tak kacau engko hantu ko nak buat tahayat akhir ke apa ke ko buat la ,jangan kacau keluarga aku sudah,lepas tu hantu tu akan belah ,ustaz kazim cakap mcm tu ,kalau kita takut lagi dia kacau ,macam budak kecik kalau kita usik kasi dia nanganis ,kita lagi nak usikkan ,mcm tu la hantu pun...

kerunai 04-02-2011 12:15 AM

kalo dah meremang bulu tengkuk tanak takut camana weh ?? apo la

fine net 04-02-2011 12:19 AM

nie klu baca kul 2-3pagi mule la rase mcm ade org kt sblah tgh membaca jgak...huhu...

Cynical_Cakcibor 04-02-2011 12:25 AM

Quote:

Originally Posted by jutawanzaman (Post 4848818)
ada..hantu kepala hitam...kekadang rambut perang,merah....ketuk pintu tgh malam...dan cakap..'bang...nak servis tak?'.....

:)):)) Aku pernah beberapa kena kaco ngan hantu spesis ni ( tapi yang ori punya la ) kat 1 hotel beso kat Ipoh ... tepat jam 11 malam je ... hantu2 ni akan contact bilik aku :)):))

Speaking about hotel berhantu ni ... kat Ipoh ada 2 hotel beso yang ada gangguan nih ..hehe :D

kat Kola Kangsar rest house yang terletak sebelah jirat kristian tu memang famous la :D

zerkz 04-02-2011 01:04 AM

aku lagi best.. tido hotel kat melaka.. dekat ngn perigi hang lipo.. lepas chek in masuk bilik.. jengah kat tingkap.. amik kau.. sebelah je ngn kubur melayu lama... pergh.. berderau darah.. bilik aku tingkat 5 k 6 tak ingt.. tapi nasib baik takder kejadian paranormal sbb satu bili ada 5 orang famly dewasa.. harga hotel agak murah...

blrayban 04-02-2011 03:34 PM

CHALET rasa sayang kat kedah...huuhuhu
aku nmpak sndri pocong...bini aku lak kne kacauu masa aku kuar g swimming pool..pintu kene ketuk, tv mati sendri, masa aku tidur sebelah bini aku, bini aku tak tido, dia dengar orang bedengkur kuat, sedangkan aku xpnah bedengkur..anak aku plak xhenti henti nangis pukul 11-12mlm, kol 1 anak aku dah penat nangis baru die tido..

Naza NXL 04-02-2011 03:36 PM

macam xda jeeee....

huuhaa 04-02-2011 03:40 PM

rumah berhantu ade la.. haha

pokja74 04-02-2011 03:46 PM

Hantu ada kat mana ma.

kenzo_808 04-02-2011 06:17 PM

Quote:

Originally Posted by NixLee (Post 8552625)
Santubong beach resort.... aku kena..:D

ak penah pi resort ni bro.. kt tepi pantai kn.. mmg dkt dgn area gunong santubong tu kn.. mmg seram le tmpt ni.. mase ak pegi tu, singgah kt swak cultural village (dekat gak dgn santubong beach resort tu).. tempat tu mmg 'keras'.. siap ade tengkorak manusia.. real punye!!!

KLVIPER 05-02-2011 05:32 PM

Adalagi?......

moxmeng 05-02-2011 05:35 PM

Quote:

Originally Posted by jaih (Post 4848942)
hotel mana tuh kat kuantan..leh aku survey heheh...jgn tong nam ah hotel dah lerr wahaah

hahahhah...pnah tdo hotel tu..:)paid:)paid

mimie813 05-02-2011 09:53 PM

Quote:

Originally Posted by kenzo_808 (Post 8585384)
ak penah pi resort ni bro.. kt tepi pantai kn.. mmg dkt dgn area gunong santubong tu kn.. mmg seram le tmpt ni.. mase ak pegi tu, singgah kt swak cultural village (dekat gak dgn santubong beach resort tu).. tempat tu mmg 'keras'.. siap ade tengkorak manusia.. real punye!!!

huhuhu.....klu la satu hari nt smp ke santubung..kompem2 x g hotel tue#:-S

malique 06-02-2011 11:10 PM

mengarut la korang ni

redsun 06-02-2011 11:12 PM

hotel hantu mak limah jongang ada kaa?? hehehe

allz5059 07-02-2011 12:11 PM

Quote:

Originally Posted by hairul181 (Post 4861074)
ada satu resort/hotel..tak sure tp kat kukup pontian...bila maghrib bau kemenyan..pastu.dah tgh malam...pintu bilik kena ketuk...

uit...x brape jaoh ngan tmpat aku tu... :o :o

bebird 07-02-2011 02:51 PM

Asenia Resort kt langkawi seram jgk.. bini aku dgn kawan dia pernah kene ganggu.. main paip air kt dlm bilik mandi..

HakuLar 07-02-2011 04:40 PM

x pernah nmpk hantu la.. hantu nmpk aku slalu la..

KLVIPER 26-11-2011 01:18 AM

Ada lagi tak hotel berhantu?

cheagil 26-11-2011 01:22 AM

Quote:

Originally Posted by KLVIPER (Post 11447575)
Ada lagi tak hotel berhantu?

ada kat bukit bintang..
aku selalu kena usik..


siap tanya aku...
lu mau amoi ka?
hantu betul hantu tu
:(scam:(scam:(scam:(scam

MyEfanZ 26-11-2011 01:27 AM

TT compile la nama hotel2 berhantu dan update 1st pages.senang cgrian nak refer

d_conan 26-11-2011 02:05 AM

Quote:

Originally Posted by MyEfanZ (Post 11447630)
TT compile la nama hotel2 berhantu dan update 1st pages.senang cgrian nak refer


Refer page 12 bro..

Nazz68 17-12-2011 01:44 PM

kalau hotel kat msia ni tak penah aku ade pengalaman kena ganggu hantu. Tapi aku ade kena kat jakarta...duduk 4 malam....selama 4 malam dia kacau aku.
Tiap malam bila tido aku nampak sepasang mata merah asyik renung aku...siap tu pulak selama 4 malam tengah2 malam aku terjaga pasal tergigit lidah.
Staff hotel checkin offer tukar bilik...tapi aku taknak.

hayani-wakasiluPoPit 17-12-2011 02:39 PM

Quote:

Originally Posted by panglima_ayam (Post 4892335)
Kat sini aku updatekan "database" hotel yg berpenghuni mengikut popularity cerita yang di post. Posting ni aku copy n paste dr posting forumer terdahulu supaya kita x tercari2 senarai hotel. Kalau ada yg baru..tolong2 lah update ye


JOHOR
(Johor Bahru)
M-Suite

(Desaru)
Sebana


KEDAH
(Alor Star)
Hotel Grand Continental

(Sungai Petani)
Swiss Inn
SP INN
Hotel Cinta Sayang

(Langkawi)
Marina Cove Resort
KONDO ISTANA
Resort Kampung Tok Senik
Aseania Hotel


KELANTAN
(KotaBaharu)
Hotel Perdana


KUALA LUMPUR
Hotel Crystal Crown
Maya Hotel
Hotel Grand
Mandarin Oriental hotel, KLCC
Istana Hotel
Hotel corus


MELAKA
Ancasa Hotel (tingkat 5)
Shah's Beach Resort
Mahkota Hotel (Tingkat 11)
Riviera Bay Resort (no. 219)
A Famosa Resort (238)


NEGERI SEMBILAN
(Port Dickson)
Ancasa
Ilham Beach Resort
Guoman resot
Palm Spring resort
Le Paris Costa Rica (bilik no 517)


PAHANG
(Kuantan)
Hotel Swiss Garden
Impiana Hotel, Cherating

(Cameron Highland)
Heritage Hotel tngkat 4
Equatorial ,Cameron Highland(no.809)

(Genting Highlands)
First World Hotel (tgkt 13)


PENANG
Sheraton
Hotel Copthorne
Rasa Sayang
The Northam
E&O Hotel
Crown Prince
Sunway Hotel Georgetown


PERAK
(Lumut)
Damai swiss garden
Marina Cove Resort, Lumut
Bkt Merah Laketown Resort


SABAH
Datai n Andaman
Sibu Island Resort
Renaissance Hotel (no.107)


SARAWAK
(Kuching)
Hilton Kuching
Resort Damai Beach
Holiday Inn
Crown Riverside Kuching


TERENGGANU
(Kijal)
Awana Kijal



****sumber dari forum cari


suway hotel tuh,paling seram ceq pernah jumpa...rsenyer dekat 6kali kena kacau masa ceq kerja...first skali masa hari pertama masuk kerja,pernah terjumpa sorang budak pompuan bertinggung kat atas tangga....

kedua,masa nak tutup lampu,kire masa event semua dah abes....ade pompuan rambut panjang berjalan dalam gelap tu...yg tu 3kali saya nampak....

ketiga...ade skali tu ceq tertinggal barang kat atas stage SCC (sunway convention centre),time tu preparation untuk wedding untuk esok punye event dah siap...time nak kelua tuh,saya terpandang ade sorang pompuan duduk kat kerusi meja makan...

keempat....bilik stor artis (decorater hotel) bilik tu mmg semak gila,pernah sekali saya masuk cari barang,tangan saya kena pegang...menjerit x ingat dunia time tuh... then esok saya MC sampai la sekarang....xnak lagi kerja kat situ...#:-S#:-S#:-S#:-S

Wizurai 17-12-2011 02:45 PM

Quote:

Originally Posted by hayani-wakasiluPoPit (Post 11668966)
suway hotel tuh,paling seram ceq pernah jumpa...rsenyer dekat 6kali kena kacau masa ceq kerja...first skali masa hari pertama masuk kerja,pernah terjumpa sorang budak pompuan bertinggung kat atas tangga....

kedua,masa nak tutup lampu,kire masa event semua dah abes....ade pompuan rambut panjang berjalan dalam gelap tu...yg tu 3kali saya nampak....

ketiga...ade skali tu ceq tertinggal barang kat atas stage SCC (sunway convention centre),time tu preparation untuk wedding untuk esok punye event dah siap...time nak kelua tuh,saya terpandang ade sorang pompuan duduk kat kerusi meja makan...

keempat....bilik stor artis (decorater hotel) bilik tu mmg semak gila,pernah sekali saya masuk cari barang,tangan saya kena pegang...menjerit x ingat dunia time tuh... then esok saya MC sampai la sekarang....xnak lagi kerja kat situ...#:-S#:-S#:-S#:-S

Menarik pengalaman drpd diri sendiri nih..........

GT 17-12-2011 02:45 PM

Maya Hotel biasa dengar

Wizurai 17-12-2011 02:46 PM

Quote:

Originally Posted by hayani-wakasiluPoPit (Post 11668966)
suway hotel tuh,paling seram ceq pernah jumpa...rsenyer dekat 6kali kena kacau masa ceq kerja...first skali masa hari pertama masuk kerja,pernah terjumpa sorang budak pompuan bertinggung kat atas tangga....

kedua,masa nak tutup lampu,kire masa event semua dah abes....ade pompuan rambut panjang berjalan dalam gelap tu...yg tu 3kali saya nampak....

ketiga...ade skali tu ceq tertinggal barang kat atas stage SCC (sunway convention centre),time tu preparation untuk wedding untuk esok punye event dah siap...time nak kelua tuh,saya terpandang ade sorang pompuan duduk kat kerusi meja makan...

keempat....bilik stor artis (decorater hotel) bilik tu mmg semak gila,pernah sekali saya masuk cari barang,tangan saya kena pegang...menjerit x ingat dunia time tuh... then esok saya MC sampai la sekarang....xnak lagi kerja kat situ...#:-S#:-S#:-S#:-S

Ni yg paling ganas nih.......tak terbayangkan...ekekeke..

hayani-wakasiluPoPit 17-12-2011 02:54 PM

Quote:

Originally Posted by Wizurai (Post 11669023)
Ni yg paling ganas nih.......tak terbayangkan...ekekeke..

yer bro....xsanggup dah nak kerja...kalo takat kena kaco2 n nampak hantu tuh dah bnyak kali dah....sampaikan pernah face2face dengan benda tuh....tapi yg kena pegang tuh paling ceq takot...ngan tangan wane biru2,kuku panjang....mmg terkejut abes...menyesal dapat mata yg leh tgk benda2 karut nie... orang kata gift,tapi ceq xsuka...:mad::mad::mad::mad:


All times are GMT +8. The time now is 11:01 PM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.