Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,526
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,291
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,964
More...

pertiwi pertiwi is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 227
  1. stennian
    27-01-2015 01:17 AM
    stennian
    Salam bro,

    GLC tu ada vacancy ke? electrical or department control/instrumentation ke yang deal dengan scada/plc?

    if dapat start mana2 pun dapat kan experience tu bagus jugak kan?
  2. stennian
    25-01-2015 10:29 PM
    stennian
    tak la strong sangat bro, tapi tu je la nak sembang pun psal fresh grad tak de experien.

    bro dari mana? engineering jugak ke?

    anyway, tq bro.
  3. stennian
    25-01-2015 07:48 PM
    stennian
    haha saya fresh grad je. experience tu tak de. tapi final year project saya deal dengan process plant. boleh la nak kait2 skit tu. subjek2 pun memang heavily relate to oil & gas punya industry. major in control & instrumentation tapi any job pun saya try.

    lama la jugak thread tu tapi saya cuba je la. nak seribu daya kan bro? haha.

    nak masuk sekarang susah lagi2 dengan harga minyak jatuh. harap bro boleh recommend mana2 tempat.

    thank you boss.
  4. stennian
    25-01-2015 03:55 PM
    stennian
    Salam bro,

    Saya fresh grad, electrical engineering UTP. ada baca thread dlu2 psal nak masuk company OnG ni.

    ada vacancy ke kat company bro?

    Thank you
  5. haddrix
    14-11-2014 03:25 PM
    haddrix
    Salam..

    Utk withdraw duit kwsp
    kena makesure act 2 ada lbh 4k.
    Maksimum withdraw rm30k sahaja,
    cash in hand 50% dr amt withdraw..(svc caj)
    cth...withdraw 20k....dpt cash 10k

    syarat2
    umor bwh 45thn
    spm mesti ada 3kredit

    berminat?

    sekiranya berminat sila emailkan ke [email protected]
    *sijil SPM
    *copy IC
    *penyata kwsp 2014

    sertakan sekali maklumat berikut
    -alamat terkini
    -no phone
    -jumlah nk keluarkan

    proses pengeluaran 4mgu

    ...tq
  6. milanista
    16-06-2014 04:48 AM
    milanista
    Assalam,

    Saya ternampak yg bro ada beli kereta dgn nasuha. camne keta tu skrg? semua ok ker?
  7. adioz88
    21-11-2013 01:25 AM
    adioz88
    salam bro, saya baru bawak masuk stok baru. Luangkan masa lawat thread saya. Stok terkini, Adidas Long Pants .
  8. manU
    20-09-2013 06:16 PM
    manU
    salam tn..nak pos sample je mahal la..so kami ader buat trial pack..10kpg lampin + pos laju = rm10..klu nak msj sy kat 0197653057..
  9. manU
    02-09-2013 03:24 AM
    manU
    nak saiz pe?
  10. Master Robocop
    15-07-2013 01:59 PM
    Master Robocop
    dulu aku keje MSE (SHELL TALISMAN bt electrical) & SPARK ENG (Shut down Loji). seme atas darat.. tp tepi laut lh.. pro cert tu Diploma Kemahiran je.. tp blh wat duit klau advance skill.. tu yg boss nk.. idea mantap cara nk slesaikn mslh.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 19-05-2016 08:51 AM
  • Join Date: 08-12-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 58

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 10:45 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you