Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



akecema akecema is offline

Legendary Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 72
  1. johor1976
    16-04-2017 07:25 AM
    johor1976
    Knp hipnosis diri tak kena ban??
  2. johor1976
    09-04-2017 10:56 AM
    johor1976
    kenapa thread saya Adakah anda akan undi Mat Sabu? kena delete??
    saya rasa tiada unsur provocation di situ
  3. mike_link
    15-12-2014 05:01 PM
    mike_link
    Bila mau COD tv bro?
  4. ayiem676
    17-10-2014 02:43 PM
    ayiem676
    thanks ban saya sebulan..
  5. kuhik
    07-04-2014 02:16 PM
    kuhik
    salam.
    apa masalah delete thread aku?
  6. parenda
    13-02-2014 10:38 PM
    parenda
    hello dear friend
    I am a MSc student and my dissertation topic is how to solve everyday problems with asking for help on forums.
    If you have time, can you help me and fill in my questionnaire. I'm so grateful.

    https://docs.google.com/forms/d/16hI...ho8NQ/viewform
  7. Dreamboxjb
    28-06-2013 04:01 PM
    Dreamboxjb
    Hi,
    I ada buat thread baru pasal ABN, namun i rasa mcm salah section, u bole kasi tukar kpd section yg btol x? tq
  8. CH4
    18-05-2013 12:34 PM
    CH4
    hi abam mod....kenapa ada tikus kt keyboard tu
  9. sudrianna
    14-05-2013 04:40 PM
    sudrianna
    hi awak, saye cuma nak inform, thread tue dah di delete. saye dan suami ucapkan berbanyak terima kasih ye. walaupun saye x masuk cg lg pasni, xbermakna saye lupekan awak semua. salam lebaran advance dr kami sekeluarga kepada warga cg. Salam WBT.
  10. sudrianna
    14-05-2013 04:35 PM
    sudrianna
    Thank u awak. saye kan dah lame xlog in. saye xingat dah camne nak pakai teknologi cg nih. jgn ketawa ek.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 09:59 PM
  • Join Date: 26-01-2007
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 33

Post Thanks / Like

21-08-2017
01:08 PM - myroadtax.com clicked Likes for this post: kenduri kahwin rupenya.. ingat kelab malam.. tapi memang stylooo laa by akecema
sbb tu ramai dah yg...
09:35 AM - DimanaBumiDipijak clicked Likes for this post: Viral: Desperate sangatkah? by akecema
aku xlayan video *****...
18-08-2017
10:34 AM - ibnuwafiy clicked Likes for this post: "Selangor kata tak nak 'sign', I am speechless" by akecema
http://www.youtube.com/wa...
08:02 AM - dausbiz clicked Likes for this post: "Selangor kata tak nak 'sign', I am speechless" by akecema
http://www.youtube.com/wa...
07:58 AM - shah_ae clicked Likes for this post: "Selangor kata tak nak 'sign', I am speechless" by akecema
Sign je la, ade ape...
17-08-2017
04:52 PM - cek mek molek clicked Likes for this post: "Selangor kata tak nak 'sign', I am speechless" by akecema
http://www.youtube.com/wa...
08:22 AM - shah_ae clicked Likes for this post: PKR P Pinang jarakkan diri dari Norlela by akecema
Dulu Dap @ PH malu malu...
16-08-2017
12:51 PM - d_conan clicked Likes for this post: SPRM serbu pejabat Exco Kerajaan Pulau Pinang by akecema
seseorg telah menjumpai...
08:32 AM - d_conan clicked Likes for this post: PKR P Pinang jarakkan diri dari Norlela by akecema
semua isu parti politik...
15-08-2017
12:20 PM - ikanjos79 clicked Likes for this post: Perbincangan tak rasmi HARAPAN, PAS sudah berjalan by akecema
Pas xkluakan ape2...
13-08-2017
09:31 PM - Cytokinesis clicked Likes for this post: PKR P Pinang jarakkan diri dari Norlela by akecema
Penyamun sekarang dah...
12-08-2017
07:04 PM - syamsoulcc clicked Likes for this post: Water Filter jenis Mineral,RO, Alkali mana yang terbaik by akecema
Aku baca la, ro n alkali...
31-07-2017
10:51 AM - d_conan clicked Likes for this post: Kerajaan Pulau Pinang Kena Scam Beli Anugerah Palsu Gunakan Duit Pembayar Cukai by akecema
Entahlah bro.. dia punya...
09:40 AM - Cytokinesis clicked Likes for this post: Kerajaan Pulau Pinang Kena Scam Beli Anugerah Palsu Gunakan Duit Pembayar Cukai by akecema
Entahlah bro.. dia punya...
28-07-2017
10:43 AM - Cytokinesis clicked Likes for this post: Siapa sebenar PM kalau PH menang Pilihanraya Nanti by akecema
hishammudin ckp PH...

All times are GMT +8. The time now is 07:40 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you