Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 14,776
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,330
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 36,795
More...

lopez_80 lopez_80 is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
  1. adioz88
    23-11-2013 03:20 PM
    adioz88
    salam bro, saya baru bawak masuk stok baru. Luangkan masa lawat thread saya. Stok terkini, Adidas Long Pants.
    Ni threadnya http://www.carigold.com/portal/forum...ad.php?t=63026
  2. puyuk
    13-11-2013 10:00 AM
    puyuk
    salam bro...pekabo..semoga sihat la hendaknye...
  3. tvkaler
    15-07-2013 08:49 AM
    tvkaler
    salam.
    saudara, saya ada 2 keping tiket RM88 chelsea vs malaysia untuk dijual. kalau berminat boleh bgtaw. saya nak letgo harga RM80 je sekeping. kalau encik amek dua2 skali kira RM160 la. tiket yang harga RM88 ni da sold out da kat kaunter kalau saya xsilap.
  4. pnlina
    17-03-2013 10:48 PM
    pnlina
    Akak akui silap akak sebab cepat sangat percaya dengan budak aida tu.
    akak teruja sebenarnya sebab dia ada contact dengan org dalam kilang dan budak kilang tu pula janji boleh supply stok (no limited dan apa jua brand sebab selain dari jenama anmum, dia ada kenalan di lain2 kilang susu yang lain juga)

    apabila beberapa transaksi dah berlaku (rm10 ribu lebih juga akak dah deposit dlm akaun dia), dia pun hantar susu pada aida utk diserahkan pada akak.

    mulanya nampak mcm semuanya berjalan lancar, sehinggalah aida msg akak, aida kata budak yang tak buat byran tu datang rumah dia dan offer diri utk hantar semua susu2 tu pada akak. budak tu namanya LINDA. linda ni offer diri sebab dia nak tunjukkan pada akak bukti bayaran yang dia dah buat. menurut kata aida, disebabkan linda beria2 nak hantar dia pun percaya dengan linda dan serahkan semua susu2 tu pada linda.

    sambung ye, pjng sgt, system x allowed..
  5. ciksnow
    21-01-2013 05:16 PM
    ciksnow
    hai encik
  6. ProfesorForex
    24-11-2012 11:49 PM
    ProfesorForex
    Dapatkan libertyreserve disini www.geegold.com
  7. usop03
    24-11-2012 08:10 PM
    usop03
    cmne nk buat order utk ip5 ni?? pastu barang sampai ble??
  8. ProfesorForex
    24-11-2012 06:44 PM
    ProfesorForex
    Dapatkan libertyreserve disini www.geegold.com
  9. rionesta
    18-11-2012 02:30 AM
    rionesta
    bro..nmpak Mcm nk amik tab tu,tp nk tau free gift apa yg dpt nnti bro..bkenan dgn hrga bro bg..kasi no fon bro,nk deal sng sket..

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 29-06-2016 05:06 PM
  • Join Date: 13-10-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 19

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 11:27 PM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you