Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,248
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 15,973
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,798
More...

ayien ayien is offline

Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
  1. abak74
    17-12-2012 01:04 PM
    abak74
    Assamalu'alaikum

    Saya dari akhbar The Star. Akhbar Kosmo! hari ini (Isnin 17 Disember) ada melaporkan bahawa seorang rakyat Malaysia disyaki anggota militan JI yang ditembak mati di Filipina Sabtu, antara lain menjadi anggota forum carigold dengan user name Gooddjinn.

    Beliau dinamakan sebagai Mohd Noor Fikrie Abd Kahar 26.

    Kami ingin mendapatkan maklumat sama ada benar user Gooddjinn dan Mod Noor Fikrie merupakan orang yang sama.

    Foto beliau ada dipamerkan dalam laporan Kosmo! semalam

    http://www.kosmo.com.my/kosmo/conten...a&pg=ne_01.htm

    Segala pertolongan amat dihargai
    Razak Ahmad
    The Star
    [email protected]
  2. WMComm
    04-03-2012 01:44 PM
    WMComm
    Salam dan Selamat Sejahtera.
    Berminat untuk menjual Top-Up secara Online @ Offline? Join WMComm sekarang!
    Untuk detail, Sms/Call 017-6050090 atau YM wmcommbiz atau Email [email protected] sekarang!
  3. WMComm
    23-02-2012 01:05 AM
    WMComm
    salam.maaf jika kurang respon berkenaan top-up.agak bz minggu ni.jika perlukan info,YM lebih mudah dan cepat.
  4. geesya
    26-06-2011 06:09 AM
    geesya
    usha profile geesya ekk.salam kenal
  5. remisierRM
    01-07-2010 07:39 AM
    remisierRM
    Program pendidikkan PUABUMI...

    Seminar Jutawan Saham... membicarakan tentang ilmu2 pelaburan yg diiktiraf di Malaysia... praktikal menggunakan financial portal... mengajar teknikal analisis melalui japanese candlestik dgn penekanan kpd konsep Dan Zanger... fundamental analisis termasuk formula ciri2 mudah untuk menilai prestasi sesebuah syarikat... seminar 100% dalam bahasa melayu... nota2 pelaburan yg lengkap & eksklusif... speaker adalah wakil peniaga saham yang sah dilesenkan oleh suruhanjaya sekuriti dan berpengalaman melebihi 10 tahun... berusaha membimbing para peserta dari zero ke hero! dengan sesi soaljawab diteruskan melalui facebook, email dsb selepas menghadiri seminar...

    Sesuai untuk...
    1. Mereka yang baru nak belajar melabur di Bursa Malaysia
    2. Para pelabur baru kat Bursa Malaysia
    3. Dah lama bermain saham di Bursa Malaysia tapi masih mengalami kerugian dan nak belajar ilmu2 teknikal dan fundamental analisis...

    Tarikh Seminar: 3 Julai 2010
    Tempat: Hotel Midah Kuala Lumpur
    Masa: 10 pagi - 5 petang
    Hari: Sabtu
    Yuran Penyertaan: RM360 (kini PROMOSI hanya RM280 sahaja)
    Cara mendaftar: sms 'daftar SJS' ke 017-6627107
    Maklum balas bekas peserta: sila lawati http://**************************
    blog rasmi persatuan: http://puabumi.blogspot.com
  6. ihelpyou
    28-02-2009 07:34 PM
    ihelpyou
    Layari blog yang telah mengubah hidup ramai insan biasa dan mungkin juga mengubah hidup anda... http://www.4lifemalaysia.blogspot.com
  7. abgyo
    16-11-2008 12:19 AM
    abgyo
    xyah cari org pun xpe, klu nak tahu dgn lebih lanjut, meh jumpe sekali, saya explen dr A-Z, cmane nak dapat 100,200,700,1050,2100,6100 tanpa cari org pun...cakap je bile nak jumpe, insyaAllah boleh jumpe sekali ye...
  8. abgyo
    15-11-2008 09:24 PM
    abgyo
    salam boh, saya duk area k trg, klu berminat nok jupe, mlm nie pun buleh, sms saya 012-95305290/019-9511979, bereh boh..lagi pun, sape masuk bawah saya, saya bagi free starter kit...

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 16-07-2017 04:21 PM
  • Join Date: 13-12-2006
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 10:36 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you