Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,650
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,726
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,907
More...

japoniser japoniser is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 48
  1. adaceae
  2. Loan2012
    12-07-2013 03:08 AM
    Loan2012
    hutang aku masa kau kawin dulu bila nak bayar ? dah beranak bini kau kan, hutang aku masih kau tak bayar

    aku tolong kau , kau tipu aku ye....makanlah bini dan anak kau duit haram yang aku tolong masa kau kawin dulu tu

    aku tak halalkan dan kita jumpa kat akhirat nanti
  3. lwashere
    26-04-2013 09:32 PM
    lwashere
    salam bos.. kalao saya nk sewa kereta untuk sebulan ada tak? berapa caj tq
  4. shamputra
    20-11-2012 12:06 PM
    shamputra
    salam bro. ade number amir (sangap27) x. call dia x dpt lar...
  5. AdsMsia
    15-08-2012 11:45 PM
    AdsMsia
    Salam tuan,
    tenatng 'Regular Saving Plan' tu tuan boleh baca details kat 1st page thread saya tu, mana2 tak faham boleh tanya kat pm atau reply je thread tu...
    Ia sebenarnya Unit Trust di bwh CIMB WA , kita buat investment/saving berjadual monthly cara autodebit ataupun manual(banker cheque).
    dgn regular saving ni kita buat Dollar Cost Averaging(DCA).
    Boleh tgk projection return kat thread saya tu.
    Ia di bawah CWA dipantau oleh FIMM,SC dan BNM. so tak risau la, memang approved dan 100% syariah compliance.
    Unit trust ni salah satu invesment vehicle yg berikan return yg tinggi dgn risiko yg rendah.
    ada2 apa2 soalan boleh tanya saya.
    thanks.
  6. japoniser
    25-07-2012 07:55 PM
    japoniser
    wassalam maikel, viva auto ari sabtu br free bro...
  7. maikel
    25-07-2012 01:42 PM
    maikel
    salam bro...kalo nak sewa viva auto hari jumaat malam sampai ahad malam ada kosong ?
  8. japoniser
    14-07-2012 11:26 PM
    japoniser
    wassalam,kalau berkhidmat bawah 2tahun or kurg 2 kali smbg kena ada penjamin
  9. westgate_blowoff
    14-07-2012 02:20 PM
    westgate_blowoff
    salam tt.. kalo bdn bkanun kontrak nk apply loan ni prlu pnjamin x?
  10. japoniser
    18-06-2012 08:57 PM
    japoniser
    wassalam..ko nak overlap ke??

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 07-12-2016 10:35 PM
  • Join Date: 12-08-2010
  • Referrals: 4

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to japoniser Using...
Home Page
http://www.facebook.com/sundayclothes
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=84952

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 01:20 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you