Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 1,748
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,596
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,611
More...

azrulahmad azrulahmad is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 25
  1. tomie
    22-08-2013 11:18 AM
    tomie
    nak wat camna..tu syarwat wajib..huhu
    tak pa...byk lagi fb2 yg kita terLIKE tanpa disedari ..huhu

    apa2 pun..maccih masta!!
  2. tomie
    22-08-2013 11:01 AM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya..

    Terima kasih byk2

  3. bisnescyber
    21-02-2013 08:19 PM
    bisnescyber
    Di sini saya ingin meperkenalkan satu teknik yang mantap dan berkesan.Ebook TFS
    cukup mantap,sejak dipekenalkan versi 1 hingga versi 3... versi terkini cukup padat dan
    merangkumi semua aspek dan jika dikira nilai ebook ni memang tak terkira nilainya.Di sini ada
    diterangkan bagaimana cara menggunakan teknik SNR,TRENDLINE,FIBO,EMA,MONEY MANAGMENT dan
    banyak lagi.Memang cukup lengkap ,,detail satu persatu

    Tidak cukup dengan ebook pihak TFS melengkapkan lagi dengan tutorial video,,memang berbaloi
    memilikinya.



    Apa yang menariknya ialah anda cuma sekali bayar saja,tetapi teknik,ilmu,segala info terkini
    akan di update secara automatik.Anda juga secara automatik menjadi ahli Face Book,,disni ahli
    ahli boleh berbincang mengenai forex,pihak admin dan rakan-rakan TFS sedia membantu

    Jadi apa tunggu lagi dapatkan sekarang !!!!

    Miliki Ebook dan Video Tutorial TFS sekarang

    http://goo.gl/kjuNT
  4. s3ller
    17-02-2013 12:18 AM
    s3ller
    salam boss , kalau ada stock dengan rate terbaik pm saya yer , sye borong
  5. McFizz
    30-01-2013 11:19 AM
    McFizz
    salam.. masta.. masta pki broker ape ye?? sronok tol tgk popit masta.. cam nk tuka broker depo 200 usd gak la.. hehe
  6. NoraAriffin
    06-07-2012 12:37 PM
    NoraAriffin
    tt, saya nak tnye klu ade rumah 2 tingkat low cost, (tp agak usang, sbb dh lama) bleh demolish and built x dgn cost yang sama?
  7. AbeKlate
    04-06-2012 07:25 PM
    AbeKlate
    Salam. Saya berminat utk buat Banglo 1 Malaysia di Pasir puteh kelantan. Blh bro terangkan detail kpd saya. Lagi cepat lagi bagus....
  8. nuhamo
    29-03-2012 10:51 AM
    nuhamo
    tt saya minat nk wat umah tu. nti loan dgn bank mana? bulan2 brapa? brapa thn kena byar? saye keje govrmt agency. tp gaji bkn kerajaan. tapi masih ade biro angkasa la.
  9. nuhamo
    28-03-2012 10:44 AM
    nuhamo
    tt kat area johor bole tak?
  10. ea shop
    19-03-2012 04:01 AM
    ea shop
    Hello

    Forex Real Contest(no deposit required)
    With 100$ Bonus!



    For More Info and Register Please visit our website

    www.fxmim.com

    Best Regards
    FXMIM LTD

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 23-03-2015 02:32 PM
  • Join Date: 09-04-2010
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 19

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to azrulahmad Using...
Home Page
http://www.facebook.com/AmandaBeautyStore
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=75201

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 07:26 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you