Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Forex Exchange
Recommended Brokers

CG Sponsors



mrfs1978 mrfs1978 is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 24
  1. rosfarisyaroslan
    22-08-2014 05:38 PM
    rosfarisyaroslan
    Salam,

    Maaf mengganggu. Ada tak dikalangan anda; ibubapa, keluarga, saudara mara atau kawan-kawan terdekat yang menghadapi masalah kolesterol dalam badan (eg masalah jantung tersumbat yang disebabkan oleh kolesterol)?

    Saya ada solusi yang khusus untuk masalah tersebut. Ianya:
    - Tiada kesan sampingan
    - Mempunyai status halal
    - Mempunyai kelulusan KKM

    Mohon tinggalkan contact number yang berkenaan di SMS atau Whatsapp 012-3198354 ye. Terima kasih banyak-banyak.
  2. shakir9944
    27-05-2014 05:54 PM
    shakir9944
    salam bos..menarik sy bc bos pnya comnt mngenai restoran..mmg byk pnglman ni ..sbnarnya sy planing nak bka restoran concep tomyam ngan western..harap2 bos blh kongsi pnglmn bos..sy mmg 0 dlm bab restoran ni..skrng ni bru nak survey lokasi dlu..ingat nak bka area bangi..klu blh jmpa bos borak2 psal restoran ni msti best..
  3. adlie83
    06-03-2014 10:30 PM
    adlie83
    ya..dua2 akaun..rm35 jga..beli dua rm60
  4. adlie83
    06-03-2014 12:27 PM
    adlie83
    Ya boleh..kena ada 2 akaun
  5. adlie83
    05-03-2014 10:48 PM
    adlie83
    Salam..kupon rm270 ada bro..tp kena ada 2 akaun fb..
    Whatsapp sy bro..0195828597
  6. tomie
    21-08-2013 12:11 AM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas itu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara-cara untuk VOTE:

    1- Login Facebook

    2-Klik link tersebut.
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3-Klik OKAY untuk kebenaran facebook.

    4. Like Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5-tekan VOTE untuk gambar Ahmad Naufal (macam avatar kat CG...gambar pakai pampers ja sambil posing atas bantal oren )

    Terima kasih byk2...
  7. balang
    07-02-2013 07:49 PM
    balang
    bro, patutla tak dapat notification, kat sini hang balas VM aku, wakaka..bro, sabtu ni bukak tak? aritu da pegi da lava grill, bungkus sebijik bawak balik promot kat sedara mara, sekali sanak sedara berkenan pulak da..den nak bawak dalam 4 family ke cawangan serdang sabtu ni.. ..heheheheh..bukak tak?
  8. mrfs1978
    02-02-2013 11:55 PM
    mrfs1978
    ok jer bro hang leh call aku dulu 0133823349
  9. balang
    02-02-2013 06:57 PM
    balang
    Bro, malam ni den nak datang kul 9 den order dulu boleh? Nanti terus angkat je malas nak tunggu..
  10. david.cronenberg
    31-01-2013 10:31 AM
    david.cronenberg
    assalamualaikom. tuan jual burger bakar ka? kalau saya pegi sek 7, insyaAllah saya singgah kedai tu.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 26-09-2015 01:49 PM
  • Join Date: 16-07-2006
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 14

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to mrfs1978 Using...
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=7309

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 07:51 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you