Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,767
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,976
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,008
More...

hello4u hello4u is offline

Permanently Banned

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 30
  1. Anna Mon
    22-06-2015 07:20 PM
    Anna Mon
    Kami sedang mencari pengguna forum aktif

    Hello!
    Kami sedang mencari pengguna aktif di forum ini untuk menawarkan kerjasama! Jika anda mempunyai sebarang soalan, sila, menulis mesej peribadi. Bayaran sehingga $350 sebulan! Kerja-kerja, dasar yang tetap teratur.

    --

    We are looking for active forum users

    Hello!
    We are looking for active users on this forum to offer cooperation! If you have any questions, please, write a private message. Payment up to $350 a month! Work on a regular, permanent basis.
  2. burungsayur
    03-10-2014 09:49 AM
    burungsayur
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
  3. azanney
  4. john_pablo
    02-04-2014 11:40 AM
    john_pablo
    pm pasal yslm boss..berminat
  5. greentrileaf
    23-03-2014 05:39 AM
    greentrileaf
    Salam. Tumpang promosi satu lagi peluang buat duit dari syarikat alfagenius. Produk: e-learning teknik kiraan sifir matematik dengan guna minda tanpa guna kalkulator atau sempoa. Perbezaan pakej AlfaGenius - Genius Math - Strategi Mengira Dengan Pantas

    ◇Silver RM 50 - webinar untuk 3 bulan dan had pendapatan RM250.00 sehari.

    ◇Gold RM 88 - Webinar + Video untuk 6 bulan sahaja dan had pendapatan RM500.00 sehari.

    ◇Platinum RM 150 - webinar + video, Lifetime membership, pendapatan tanpa had + 5 bonus menanti. peluang belajar mengira pantas secara online ini akan menguntungkan semua termasuk ibu,bapa,anak dan
    sesiapa sahaja disamping dapat menjana pendapatan tanpa had.. juga berpeluang merealisasi impian untuk melancong
    serta menunaikan umrah & haji..semestinya xrugi bg sesiapa yg mnyertai AlfaGenius..

    Untuk maklumat lanjut dan daftar percuma sila layari:-
    http://www.alfagenius.com/?ref=zulyusoff

    AlfaGenius - Jom Bina Minda Genius
  6. greentrileaf
    23-03-2014 05:20 AM
    greentrileaf
    Salam. Tumpang promosi satu lagi peluang buat duit dari syarikat alfagenius. Produk: e-learning teknik kiraan sifir matematik dengan guna minda tanpa guna kalkulator atau sempoa. Perbezaan pakej AlfaGenius - Genius Math - Strategi Mengira Dengan Pantas

    ◇Silver RM 50 - webinar untuk 3 bulan dan had pendapatan RM250.00 sehari.

    ◇Gold RM 88 - Webinar + Video untuk 6 bulan sahaja dan had pendapatan RM500.00 sehari.

    ◇Platinum RM 150 - webinar + video, Lifetime membership, pendapatan tanpa had + 5 bonus menanti. peluang belajar mengira pantas secara online ini akan menguntungkan semua termasuk ibu,bapa,anak dan
    sesiapa sahaja disamping dapat menjana pendapatan tanpa had.. juga berpeluang merealisasi impian untuk melancong
    serta menunaikan umrah & haji..semestinya xrugi bg sesiapa yg mnyertai AlfaGenius..

    Untuk maklumat lanjut dan daftar percuma sila layari:-
    http://www.alfagenius.com/?ref=zulyusoff

    AlfaGenius - Jom Bina Minda Genius
  7. ambreebt4t
  8. tomie
    21-08-2013 08:55 AM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas itu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara-cara untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut.
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook.

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" untuk gambar Ahmad Naufal (macam avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yang pakai pampers ja sambil posing atas bantal oren )

    6. Kalo ada apa2 masalah tak tahu camna nak "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akan ajaq cara2nya...hehe

    Terima kasih byk2...

  9. azanney
  10. ezxury
    29-10-2012 02:13 AM
    ezxury
    salam bro yer produk ader lagi...
    nk jadi reseller pown bleh je..

    rm20 je xrugi pown..
    reseller rm120 ...

    murah kan berminat
    bankin ke acc
    maybank
    idris ismail
    158060696136

    lepas bankin jgn lupe bgi nama dan emel k untuk tujuan penghantaran produk

About Me

  • Signature
    [B][SIZE="2"][COLOR="Magenta"]MINIMA [COLOR="Red"]RM300[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [B][COLOR="Purple"][SIZE="2"]SPLIT JAD[/SIZE][/COLOR][/B][B]I [/B][COLOR="Red"][SIZE="3"][B]RM76800![/B][/SIZE][/COLOR]
    [B][SIZE="2"][COLOR="Blue"]PRODUK ONLINE/OFFLINE
    JADI TERAWAL[/COLOR][/SIZE][/B]
    layari:[URL="http://www.jutawanyslm2u.com"][COLOR="Red"][SIZE="3"][B]Teamyslm2u[/B][/SIZE][/COLOR][/URL]
    [B][SIZE="2"][COLOR="Red"]016.971.3924[/COLOR][/SIZE][/B]

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 13-10-2014 11:05 AM
  • Join Date: 14-01-2010
  • Referrals: 3

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1
  • gengjawa
    • gengjawa
    • CG Top Poster Club
      XM Official
      Introducing Broker
    • gengjawa is offline
    • Send a message via Yahoo to gengjawa

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 05:07 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you