Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 14,881
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,422
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 36,893
More...

dejari dejari is offline

Junior

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. jay_starz
    17-08-2011 12:28 PM
    jay_starz
    Tuan.

    Di sini sy ada stok ubat,losyen,pil,gel,spray,krim dan tablet. Fungsinya khas untuk tahan lama di ranjang dan menjadikan zakar betul2 power dan tegang. Kalo encik nak besarkan zakar dan panjangkan zakar juga ada. Dijamin berkesan kerana semua produk saya telah mencubanya terlebih dahulu.

    Semua produk sudah dicuba terlebih dahulu dan hasilnya memang berkesan. Tahan lama misalnya pakai losyen atau spray. Untuk tahan 30 min tu mmg x de masalah encik. Lebih lama pun boleh. Produk untuk tambahkan saiz dan ukur lilit zakar pun ada. Sy cadangkan Vigrx Plus. No1 produk in the world. Saya sendiri dah amalkan selama 8 bulan.Hasilnya amat baik.

    Produk ni akan :

    1.besar dan pjgkan zakar.(dr segi pjg dan ukur lilit zakar-mmg bertambah) Pm aku kalo nk tau berapa pjg zakar yg meningkat.

    2. Saudara punya tenaga sek* atas ranjang akan bertambah dr sebelum ni.

    3.Nafsu dan naluri sek* turut meningkat dari sebelum ni. Saya nak explain pun agak susah kt sini..saudara2 kena try br tau ape yg saya maksudkan. Sangat2 berbaloi.

    Produk vigrx plus ade promosi .Untuk kawan2 forum,saya jual harga special.
    Sila PM aku atau boleh sms/ctc saya 012 348 5690.

    Saya ade refer pada doktor pasal ubat ni..mmg tiada kesan sampingan.Produk ni mcm produk2 suplemen yg ade kt pasaran.Bezanya produk ni khusus untuk lelaki atau lebih tepatnya untuk zakar anda.

    Kesimpulannya, saya amalkan vigrx plus..mmg puas hati. Ramai customer2 minx order lagi sbb diorg sgt puas hati dengan vigrx plus..In the end mmg puas hati.

    http://powerbatin.blogspot.com/

    Di sini juga terdapat pelbagai jenis ubat,krim,tablet,gel,losyen khas untuk batin anda.
    nak tahan lama ada.
    nak tambah power ada.
    nak kurangkan rasa sensitif pada zakar ada.
    nak tambah sperm ada.
    kalo produk untuk besar dan panjangkan zakar semestinya ada.

    ubat herba 100% asli.

    Terdapat juga gadjet2 elektronik yang menarik.

    Ni no saya 012 348 5690

    Terima Kasih
  2. geesya
    10-08-2010 03:16 PM
    geesya
    SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK
    semoga tahun ini lebih baik dari yg lepas amin

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 13-03-2017 06:00 AM
  • Join Date: 10-01-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 02:47 AM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you