Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 2,002
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,875
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,802
More...

FaridZainol FaridZainol is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
  1. tomie
    22-08-2013 09:50 AM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya..

    Terima kasih byk2



  2. nytroz
    03-01-2013 11:29 PM
    nytroz
    Salam, bro sy tgk thread bro pasal dividen dalam ASB, tahniah bro berjaya dalam invest kat ASB, sy nak propose kat bro utk bro invest balik Dividen yang dapat dlm asb tu ke tempat yg sama bagus macam ASB tapi ada kelebihan tambahan, Bro boleh saving dalam UGCP, Dividen & bonus sama macam ASB tapi ada coverage insurance backup by PIDM, kalau nak lebih detail boleh saya jumpa & explain, Bro just amik info dulu kalau berminat baru proceed.....apa2 ni no contact saya 0173804000-Wan
  3. money_seeker
    22-10-2012 12:24 PM
    money_seeker
    Saudara FaridZainol, nk tanye saudara dh settle pasal loan suasana lumayan?
  4. crush
    09-03-2011 01:57 PM
    crush
    Salam.
    bro, sy ingat nk join gym.tp blur2. blh ke nak minta tnjuk ajar? blh x bg advice?btw, ad email address?can u email me kt skool.editor(at)gmail.com?since i'm new, cannot pm u yet.
    thanks.
    wasalam
  5. wajarianmetal
    14-12-2010 10:07 PM
    wajarianmetal
    bro, sy berminat gk wt ASB kat rhb easy tu.. so far bro wat ok ke?
  6. s/u PUABUMI
    05-07-2010 05:52 PM
    s/u PUABUMI
    Seminar Jutawan Saham... untuk mereka yg ingin menambah ilmu pelaburan... membicarakan tentang ilmu2 pelaburan yg diiktiraf di Malaysia... praktikal menggunakan financial portal... mengajar teknikal analisis melalui japanese candlestik dgn penekanan kpd konsep Dan Zanger... fundamental analisis termasuk formula ciri2 mudah untuk menilai prestasi sesebuah syarikat... termasuk pendedahan pelaburan X-traVaganza... seminar 100% dalam bahasa melayu... nota2 pelaburan yg lengkap & eksklusif... speaker adalah wakil peniaga saham yang sah dilesenkan oleh suruhanjaya sekuriti dan berpengalaman melebihi 10 tahun... berusaha membimbing para peserta dari zero ke hero! dengan sesi soaljawab diteruskan melalui facebook, forum, email dsb selepas menghadiri seminar...

    Sesuai untuk...
    1. Mereka yang baru nak belajar melabur di Bursa Malaysia
    2. Para pelabur baru kat Bursa Malaysia
    3. Dah lama bermain saham di Bursa Malaysia tapi masih mengalami kerugian dan nak belajar ilmu2 teknikal dan fundamental analisis...

    Tarikh Seminar: 11 Julai 2010
    Swiss Inn Sg Petani Kedah
    Masa: 10 pagi - 5 petang
    Hari: Ahad
    Yuran Penyertaan: RM360 (kini PROMOSI hanya RM280 sahaja)
    Cara mendaftar: sms 'daftar SJS' ke 017-6627107
    Maklum balas bekas peserta: sila lawati http://**************************
  7. builderballs
    12-06-2010 09:20 AM
    builderballs
    lipo 6 120 caps. rm140 free shipping..
    016 2198423
  8. FaridZainol
    29-03-2010 09:32 AM
    FaridZainol
    Dok...kawe pakei Ferrari
    Mu sape?
  9. aduka_tirana_sakhti
    26-03-2010 04:04 PM
    aduka_tirana_sakhti
    we ..
    mu dok sg buloh ?
    mu pakei scooter yo we?

About Me

  • Signature
    "The greatest discovery of mankind is that one can change his life by changing his attitude".

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 20-04-2017 12:07 PM
  • Join Date: 23-12-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 02:32 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you