Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 1,822
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,679
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,665
More...

tenteraangin tenteraangin is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 19
  1. newrule
    19-04-2014 12:54 PM
    newrule
    Sy pembeli ebook Iqbal, sy nak tanya utk posting yg ni

    http://berkatrezeki.com/blog/2013/03...melalui-mimpi/

    solat sunat 6 rakaat tu di buat 2 rakaat satu salam kan sehingga cukup jumlahnya 6 rakaat?
  2. asdasdasd
    16-01-2014 03:21 AM
    asdasdasd
    Salam bro, nak join wassup bincang2 pasal market eu tak??
    Ambe dah dua kali bukak thread pasal wassup nie, dua kali jugak mod sniper kasi delete.. kalu nak join, roger2 ambe no phone bro kat PM….

    Psstt..: tak kena bayar apa2, cuma JUAL BELI DILARANG, HAL POLITIK JUGA DILARANG…kelebihan wassup adalah respon yg lebih cepat daripada trader2 CG, berbanding dengan reply post di CG…
  3. redd
    14-01-2014 12:47 PM
    redd
    Salam tuan.minta add skali dlm group wassap tiger eye. 0134214363
  4. Pipkeeper
    13-01-2014 09:17 PM
    Pipkeeper
    Salam Masta. Minta join skali wassap Eagle Eye. 0126596440.
  5. azanney
  6. azanney
  7. geesya
    13-08-2012 01:54 PM
    geesya
  8. azlanhussain
    30-07-2012 03:04 PM
    azlanhussain
    saya dah email. dapat tak
  9. mrboon89
    25-01-2012 11:42 AM
    mrboon89
    salam..bolehtolong watkan sy blog..utk promote aneka2 produk??? sy masih 5 terawal ke??
  10. tenteraangin
    13-12-2011 05:31 PM
    tenteraangin
    tweak tu cam art2 dia la

About Me

  • Signature
    SAYA BERBISIK PADA DIRI SAYA

    "BIAR STRATEGI FOREX KALI INI MERUPAKAN STRATEGI TERAKHIR AKU"

    www.forexzero.net

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: Yesterday 08:48 PM
  • Join Date: 23-08-2009
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 8 of 8

Post Thanks / Like

07-05-2017
07:39 PM - Dann clicked Likes for this post: Trade Journal IqbalFx (tenteraangin) by tenteraangin
https://charts.mql5.com/1...
02-05-2017
08:31 AM - Dann clicked Likes for this post: Trade Journal IqbalFx (tenteraangin) by tenteraangin
Bismillahirrahmanirrahim...
08:30 AM - Dann clicked Likes for this post: Trade Journal IqbalFx (tenteraangin) by tenteraangin
EUR/AUD pun hit BE+2....
08:30 AM - Dann clicked Likes for this post: Trade Journal IqbalFx (tenteraangin) by tenteraangin
TIMEFRAME ========= ...
01-05-2017
08:49 AM - Sniper clicked Likes for this post: Trade Journal IqbalFx (tenteraangin) by tenteraangin
https://lh6.googleusercon...
08:49 AM - Sniper clicked Likes for this post: Trade Journal IqbalFx (tenteraangin) by tenteraangin
MONEY MANAGEMENT...
08:49 AM - Sniper clicked Likes for this post: Trade Journal IqbalFx (tenteraangin) by tenteraangin
PAIR ANALYSIS...
08:49 AM - Sniper clicked Likes for this post: Trade Journal IqbalFx (tenteraangin) by tenteraangin
STRATEGY ANALYSIS...
30-04-2017
09:58 PM - Dann clicked Likes for this post: Trade Journal IqbalFx (tenteraangin) by tenteraangin
Bismillahirrahmanirrahim...

Blog

Latest Blog Entry

Posted 06-12-2012 at 06:51 PM by tenteraangin Comments 0
Posted in Uncategorized
Cara Daftar Says.my

Memula sekali, lawati laman web www.says.my
Klik di Sign in to Says.my (ada dalam bulatan merah dlm gambar kat bawah ni ha)
Pastu satu pop up putih pun muncul… korang pilih New User macam dalam bulatan biru tu ha

Pastu isi la petak kosong dalam popup putih yang muncul macam kat bawah. Memula tu pilih username. Aku pilih barutahu sebagai username aku. Korang nak pilih CikSiti pun boleh, AbangAbu pun boleh..
Dan isi la petak-petak...

Posted 05-12-2012 at 07:21 PM by tenteraangin Comments 0
Posted in Uncategorized
Boleh lihat sini bukti bayaran dari says

Ketahui cara bagaimana nak buat duit di internet tanpa perlukan modal? Sebenarnya ada banyak cara, salah satu dengan memasang iklan di blog dan sebagainya. Walaupun tak banyak tapi oklah buat beli gula-gula seposen dua posen. Mungkin ramai yang dah kena tipu dengan program-program merapu kat internet, yang menjanjikan untung lumayan tapi bohong, biasalah tu.

Hari ni gua nak kongsi dengan korang salah satu cara buat duit yang...

Posted 21-12-2011 at 09:56 PM by tenteraangin Comments 0
Posted in Uncategorized
Cara Mengurat Awek

Tanya jam pukul berapa?
1.Tu zaman jakpa tonggek dan zaman orang makan ubi kayu tanpa was-was lagi.Baik simpang je skill ni kat recycle bin atau dalam semak samun belakang umah pak kencoro.Bila-bila tukar taktik ni dengan tanya 'berapa dah balak skang?" itu baru rare.Kalau dia jawab "ada la dalam 3 guni" tu sepantas kilat anda boleh bawak dia dalam guni pergi kelab malam atau pasar malam.

Bagi bunga di taman astakona?
...

Posted 12-11-2011 at 03:09 PM by tenteraangin Comments 3
Posted in Uncategorized

Posted 07-11-2011 at 11:22 PM by tenteraangin Comments 0
Posted in Uncategorized
Jom terjah pasal gambar kemalangan maut di dalam blog kari-ngeri.net. Sekian terima kasih

gambar kemalangan maut
Recent Comments
Sesuatu yang baik, belum...
Posted 07-10-2012 at 04:07 AM by salihLG salihLG is offline
tambah cantik la
Posted 29-11-2011 at 10:17 PM by aneuktrader70 aneuktrader70 is offline
pakai tudung meme cantek....
Posted 19-11-2011 at 04:11 PM by sasuke88 sasuke88 is offline
[Image]...
Posted 13-11-2011 at 12:27 PM by Syedz Syedz is offline
serammmm neh...
Posted 08-11-2011 at 11:41 PM by Syedz Syedz is offline

All times are GMT +8. The time now is 06:05 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you