Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,424
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,199
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,907
More...

shadowknightking1 shadowknightking1 is offline

Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 23
  1. RubixCube
    12-10-2013 05:25 AM
    RubixCube
    Salam tuan, saya baru nak join forum ni,moga dipermudahkan...
  2. bgt1640
    22-12-2012 12:56 PM
    bgt1640
    salam bro, arini tekan internet utk mencari forum naza ria/kia carnival. jumps forum ni, dri pembacaan saya, says lihat bro antara forumer yg lama utk kes modify kia/naza ni. mgkin boleh jd sifu saya drpd segi teknikal utk kereta saya. says pemilik kia carnival tahun 2000 klu xsilap. ada direct email saya boleh dpt drpd bro. ini email saya : [email protected]. terima kasih.
  3. nor_imal80
    13-04-2011 12:01 AM
    nor_imal80
    salam bang,sy harap abg dpt tolong yer, saya tgh berbelah bagi nak buat pilihan jd mintak tolong dgn abang yang pakar, saya nak beli kereta dan pilihan saya adalah, naza ria 2007 dgn kia carnival 2000 yg dah convert enjin nissan cefiro 2.5 v6(yg dia tulis dlm iklanlah....jd yang mana yg terbaik dan sekiranya saya pergi tengok kereta tu, satu di kl(naza ria) dan johor (kia carnival), apa yang perlu saya periksa, tolong bagi detail ye sbb saya mmg buta pasal kereta ni....harap abang dapat hubungi saya dengan segera melalui email [email protected] atau sms ke no saya 017-9576559 sbb saya plan nak beli dalam minggu ni sebelum melepas, terima kasih banyak yer...
  4. monday
    22-02-2011 09:57 AM
    monday
    salam yuzeri, saya monday...nak buat overhaul pegilah kat az conti kat serdang....orang kita n price labour pun ok...
    lepas buat ari 2 alhamdullilah xada masalah just jaga maintenance...insyallah...
  5. Syazle
    10-06-2010 09:38 AM
    Syazle
    thanks bro nanti wa g lawat bengkel2 tu... appreciate much...
  6. madnusy
    31-03-2010 02:16 PM
    madnusy
    Asmlkm Bang Shadowknightking1. Apa kbr? Saya baru beli kia Carnival dan dah convert injin VQ24 Neo DI. Apa komen Abg psl injin ini? Saya juga sedang mencari bodypart Naza Ria, nk convert body part plak? lampu dpn, fender, bonet, grill, bumper, bonet blakang, lampu belakang, bumper belakang, side skirt bwh dan yang dekat pintu.Berapa harganya? Abg blh bagi jalan tak? Blh saya dptkan no contact abang tak? kalau blh tlg msjkn kpd no. saya 013-4929867 atau emailkan kpd [email protected] - Sanusi, Penang. Pertolongan Abang amaatlah sy hargai. Terima kasih Bang.
  7. kelembai
    27-10-2009 09:35 PM
    kelembai
    salam..

    bro.. enjin carnival lama tu ada lagi tak.. aku nak la bro kalau ada lagi.. azlanteu nak amik head tak pe la kasi dia amik.. parts yg lain aku nak la bro.. tu pon kalau ada lagi.. rege kita discus le.. enjin aku barai.. crank shaft, cam shaft seme abis calar, head aku dua2 dah skim abis.. so kena tukau.. oil pump perlu tukar.. blok pon mungkin perlu tukau gak..

    kasi no phone bro.. senang kita helo -helo..

    tq bro..
  8. shadowknightking1
    18-09-2009 08:47 AM
    shadowknightking1
    Workshop Ah Leong - LSH Dynamic Enterprise - Jalan Datuk Hj Ahmad Badawi.
    Kalau dari Bazaar Datuk Khailan menuju ke arah Kg Lahar.. bengkel tersebut sebelum simpang tiga Kubur.. di sebelah kri jalan dan bersebelahan dengan Kedai Hardware

    No tel 04-575 1303
  9. pak_tam
    18-09-2009 07:24 AM
    pak_tam
    need your help regarding nazaria...workshop mana kat kepala batas you buat dulu? urgently need yr help...
  10. shadowknightking1
    15-09-2009 07:42 PM
    shadowknightking1
    RM 5k begantung kepada kerosakan parts dalaman..

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 21-11-2016 11:33 PM
  • Join Date: 31-07-2009
  • Referrals: 3

Friends

Showing Friends 1 to 7 of 7

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 04:48 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you