Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 15,102
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,625
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 37,091
More...

Jedi Jedi is offline

CG Top Poster Club

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 86
  1. Jedi
    18-03-2017 08:14 PM
    Jedi
    ♥❤️♥


    ......
  2. qamboo
    14-03-2017 08:24 PM
    qamboo
    Assalamualaikum tuan...terbaca thread tuan...tuan kenal atau ada sesiapa tak yang nak beli tanah di daerah batang padang (kini daerah muaalim)? Boleh pm saya.Tanah pertanian dalam 2 ekar. Wassalam. Terima kasih.
  3. Waldner87
    16-11-2016 02:30 PM
    Waldner87
    wsalaam wbt
    thanks atas peringatan tuan.
    admin akan bagi berapa warning ea?
    hj paling byk provoke.
    bro tau x admin sni pro parti mane?
  4. Jedi
    01-11-2016 11:08 AM
    Jedi
    [QUOTE=Sniper;23015540]aku nak pesan sket kat dlm thread ni kat korang sume

    biarla thread ni balance x kira la aper ideologi korang

    sesaper yg nk update psl isis x kira dr berita mane bile update pastuh jgn pelekeh post tuh

    sesaper yg nak debat psl satu2 isu boleh debat DGN FAKTA bkn DGN PROVOK

    klu x stuju wat besabar sket komen2 post tuh jgn ikut emosi

    sesaper yg penah kene ban pastu dtg wat kacau blk aku akn ban blk

    sesaper yg dtg semata utk provok pelekeh komen2 kengkawan korang kat sini aku KASI AMARAN TERAKHIR TLG HENTIKAN SBLM AKU BAN

    pd yg x suke komen org lain JGN EMOO JGN SENTAP toksah lyn post tuh

    bincang jer apa yg korang nk bincang

    end up klu korang wat perangai menyentap cam bebudak korang akn jadik same je dgn org tuh


    hrp korang sumer phm k tq[QUOTE]
  5. Jedi
    27-10-2016 12:52 PM
    Jedi
    Terima kasih Tuan Jack.

    Walaupun selepas 30 Jun 2017, saya akan tetap letak banner tu.

    Selagi masih ada ruang kosong pada siggy saya.

    Tanda penghargaan saya atas jasa Tuan Jack; endorse.
  6. astrowan
    20-10-2016 09:34 PM
    astrowan
    reset password guna email yang sama masa daftar haritu ....
  7. johariaris
    08-03-2016 12:08 PM
    johariaris
    salam Modem ada lagi x
  8. kannot
    12-01-2016 07:37 AM
    kannot
    Salam tuan rm90 boleh dua dua modem dan rauter..pm no ni 0132039941..wasaap ye..
  9. alpine_star
    30-05-2015 09:36 AM
    alpine_star
    Wsalam..

    Xtau bro naper...mgkn kene sound ngan sniper aku rasa

    Huhu...
  10. ADRYAN_1
    27-01-2015 01:19 AM
    ADRYAN_1
    "Selamat berkenalan"Remember"Assalamualaikum warahmatullahiwabarookartuh"hee hee hee.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 10:42 AM
  • Join Date: 15-02-2009
  • Referrals: 3

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 15

Post Thanks / Like

28-03-2017
05:37 PM - Jedi clicked Likes for this post: Nenek lumpuh hanya bergantung pada cucu 4 tahun di Penang by tokputih
tak orang tak kita tak...
27-03-2017
09:03 PM - Jedi clicked Likes for this post: 🏍 MotoGP 17' (GP Qatar 26,27 Mac) - Moto3 (11PM), Moto2 (12.20AM), MotoGP (2AM) by pcbase
direct download...
09:03 PM - Jedi clicked Likes for this post: Link Live Streaming & Download by TXT
Live Streaming ...
08:29 PM - Jedi clicked Likes for this post: 🏍 MotoGP 17' (GP Qatar 26,27 Mac) - Moto3 (11PM), Moto2 (12.20AM), MotoGP (2AM) by mr wls
Power gak Yamaha Tech3 ...
05:04 PM - Jedi clicked Likes for this post: Gara-gara Amy Mastura melatah, Suria FM didenda RM10,000 by azarulez
seingat aku, diorg akan...
05:03 PM - Jedi clicked Likes for this post: Gara-gara Amy Mastura melatah, Suria FM didenda RM10,000 by tomie
seingat aku, diorg akan...
26-03-2017
08:18 PM - Jedi clicked Likes for this post: Pendapat anda : siapa decision maker dalam PH?? by 2618918
Tun M nakkan konsep BN ...
11:28 AM - Jedi clicked Likes for this post: Fadhilat Surah Al-Fatihah Yang Ramai Tidak Tahu by Felix23
13. Berjumpa dengan...
05:26 AM - Jedi clicked Likes for this post: Power Rangers Movie 2017 - Official Teaser Trailer Discover The Power! by Gaban Z
haha sorry tuan saya...
25-03-2017
10:35 PM - cik dila sayang clicked Thanks for this post: Fadhilat Surah Al-Fatihah Yang Ramai Tidak Tahu by Jedi
https://2.bp.blogspot.com...
06:22 PM - oldtbone clicked Likes for this post: Isteri pulang rumah temui mayat suami sudah mereput by Jedi
takziah buat keluarga...
05:24 PM - Jedi clicked Likes for this post: Kes bunuh Sosilawati: Keputusan rayuan akhir kekalkan 3 dihukum mati, 1 bebas by abang gendut
Memang ramai mangsa dia,...
01:10 PM - sansorrow clicked Likes for this post: Jawatankuasa Kampung Kalut. by Jedi
Jarang layan sitkom...
01:08 PM - Jedi clicked Likes for this post: Jawatankuasa Kampung Kalut. by sansorrow
kampung kalut ni boleh...
06:26 AM - Jedi clicked Likes for this post: 🏍 MotoGP 17' (GP Qatar 26,27 Mac) - Moto3 (11PM), Moto2 (12.20AM), MotoGP (2AM) by staticus
layan sini...
24-03-2017
10:08 PM - Jedi clicked Likes for this post: Dakwa buang najis merata, Jiran ugut bakar rumah & kucing Karl Shafek by balang
duduk kondominium atau...
09:22 PM - Jedi clicked Likes for this post: Cuba selamatkan penutup bekas hanyut, Polis lemas ketika memancing by abang gendut
yup..mmg pnah jadi..bila...
07:46 PM - Jedi clicked Likes for this post: Jin Islam paling mahal 'dibayar' untuk sihirkan orang, kata pengamal perubatan by m0mo~
Al-Quran sebut Iblis...
06:02 PM - myroadtax.com clicked Likes for this post: Lepas tengok video ni aku tak sanggup makan roti canai by Jedi
Aku saran, korang masak...
11:09 AM - Jedi clicked Likes for this post: Kulit mengelupas pada tulang pipi dan hidung - Alahan atau sinaran matahari? by mohamad71
Tanda-tanda awal excema...

All times are GMT +8. The time now is 11:13 AM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you