Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,451
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,313
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,774
More...

comelcomot comelcomot is offline

Active Plus

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 84
  1. prinCeszz LaDy
    30-07-2011 04:06 PM
    prinCeszz LaDy
  2. comelcomot
    11-06-2011 03:09 AM
    comelcomot
    1 PEK ‘CrystalClearHairRemover’ Mengandungi:
    1 Pad Menggosok Bersaiz Besar
    1 Pad Menggosok Bersaiz Kecil
    3 Pad Gantian Mikro-Kristal Bersaiz Besar
    3 Pad Gantian Mikro-Kristal Bersaiz Kecil
    1 Bekas Kembara
    Harga: RM70 SAHAJA

    Kaedah Pembayaran
    Untuk pesanan ‘CrystalClearHairRemover’ anda boleh menggunakan Maybank2u, CIMB Clicks
    Sila hubungi untuk pertayaan stok


    Comel Hartini Azhar
    Tel: 012 - 2641517
    Email: [email protected]
    [email protected]
    YM: comot_cancer

    Untuk penghantaran secara pos:
    Tambahan RM6-RM10
    (bergantung pada berat)

    Pembayaran boleh dibuat melalui:

    1. Maybank2u
    Account no: 1521161677662.
    CIMBClicks
    Account no:06100065821527

    PERHATIAN:


    Selepas membuat pembayaran,sila maklumkan produk yang anda beli dan jumlah pembayaran. SMS atau email nama dan alamat penuh anda dengan segera. Pemberitahuan pembayaran melalui email hendaklah dikepilkan sekali dengan bukti pembayaran. Produk akan dipos setelah pembayaran dibuat.
  3. -RIZUAN-
    26-04-2011 04:45 PM
    -RIZUAN-
    org umah abg janggut kan?
  4. the best seller
    21-03-2011 12:28 PM
    the best seller
    ingin dapat kan topup maxis hot ticket murah?...saya ade jual

    http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=218180
  5. chooboonsheng
  6. Dod
    24-02-2011 02:55 PM
    Dod
    thanks comel !
  7. marlen
    24-02-2011 02:03 PM
    marlen
    GARCINIA CAMBOGIA 10X POWER DARI BIASA ni kan dia ada brapa biji 1 botol tu? tu yg nak tny..hehe
  8. marlen
    24-02-2011 01:42 PM
    marlen
    ini la vm..hehe..
  9. marlen
    24-02-2011 09:45 AM
    marlen
    sis..klau online tlg drop vm kat profile..ada benda nak tny sis
  10. pipieAliff
    18-02-2011 08:30 PM
    pipieAliff
    org mne ni??

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 24-06-2015 11:08 AM
  • Join Date: 29-01-2009
  • Referrals: 2

Post Thanks / Like

No results to show...

Blog

Latest Blog Entry

Posted 14-12-2009 at 01:06 PM by comelcomot Comments 0
Posted in Uncategorized
ok lah kali nih aku nak refresh la korang gambar pets aku nih si PINTOM la..aku amik petang tadi.
Dah balik keje awl sampai umah pun awal tadi so aku luangkan masa aku bersihkan si pintom nih selain bersihkan tempat die aku mandikan die..eh ..jgn xtau pintom nih bukan boleh mandi cam kucing,,stakat lap guna wipe tissue jerw.Last skali bagi makan lah..wah!wah!pintom skang selera sungguh makan pallet..alfafa die makan tapi xslalu la..


tengok la PINTOMtgh makan pallet...

Posted 09-11-2009 at 08:22 PM by comelcomot Comments 0
Posted in Uncategorized
Hidup berpasangan bukan mudah untuk mencapai keserasian ada yang terpaksa korbankan kawan minat n juga impian semata-untuk mencapai ape yang di idamkan bagi setiap pasangan.Kekal bersama itu semestinye sape2 pun atas muka bumi nih inginkan perkara yang sama.
Boleh ke setiap hubungan mencapai kepuasan maksimum dimana segala impian dan juga rancangan masa depan berjalan dgn lancar.akan sampai ke jinjang pelamin??belum tentu..kenapa??pasangan itu sendiri jer yang akan tau.
Aku ada sorang
...

All times are GMT +8. The time now is 09:59 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you