Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,570
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,403
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,828
More...

ghettoriot ghettoriot is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 72
  1. yinbyungheon
    24-01-2013 09:11 AM
    yinbyungheon
    salam bro? ada apa2 soalan dgn Umno Kantoi Lagi!Bible Sudah DIMELAYUKAN Sejak 31 Tahun Dulu.X Caye Tanye MAHADIR!

    jgn malu tanye ye, terima kasih
  2. yinbyungheon
    24-01-2013 09:09 AM
    yinbyungheon
    salam bro? ada apa2 soalan dgn Umno Kantoi Lagi!Bible Sudah DIMELAYUKAN Sejak 31 Tahun Dulu.X Caye Tanye MAHADIR!

    jgn malu tanye ye, terima kasih
  3. abak74
    17-12-2012 01:34 PM
    abak74
    Assamalu'alaikum

    Saya dari akhbar The Star. Akhbar Kosmo! hari ini (Isnin 17 Disember) ada melaporkan bahawa seorang rakyat Malaysia disyaki anggota militan JI yang ditembak mati di Filipina Sabtu, antara lain menjadi anggota forum carigold dengan user name Gooddjinn.

    Beliau dinamakan sebagai Mohd Noor Fikrie Abd Kahar 26.

    Kami ingin mendapatkan maklumat sama ada benar user Gooddjinn dan Mod Noor Fikrie merupakan orang yang sama.

    Foto beliau ada dipamerkan dalam laporan Kosmo! semalam

    http://www.kosmo.com.my/kosmo/conten...a&pg=ne_01.htm

    Segala pertolongan amat dihargai
    Razak Ahmad
    The Star
    [email protected]
  4. zuljhr
    30-10-2011 12:14 AM
    zuljhr
    FENOMENA LUAR BIASA KEMASUKAN AHLI lexusventure

    IKUT RESMI SEMUT...DI MANA ADA GULA, ADALAH MEREKA!

    selamat datang kepada semua peminat2 biz pasif tegar sekalian!!! memperkenalkan LEXUS VENTURE LLC !!! sebuah program pelaburan yang terbaru dan semakin popular di Malaysia!!! Di negara jiran Indonesia, LEXUS VENTURE adalah biz pasif yg paling top/popular/panazzz di waktu kini!!! Ayuh bersama-sama kita menjayakan peluang terbaik ini utk menjadi antara yang terawal menyertainya di Malaysia!!!

    plan pasif!! memang mengancam!!!

    TAWARAN INI BELUM PERNAH ANDA TEMUI SEBELUM INI

    Walaupun tidak menaja atau memperkenalkan sesiapa dan tidak menjual barang, anda tetap akan memperoleh pendapatan pasif setiap hari, tanpa gagal!!! ( walaupun tidak menaja)

    Modal 10USd akan dapat 20USD

    Modal 100USD akan dapat 200USD

    Modal 300USD akan dapat 750USD

    Modal 500USD akan dapat 1500USD

    Modal 1000USD akan dapat 3500USD

    Ayuh!!! jadikan bisness ini sebagai pemangkin menambah pendapatan anda dan keluarga anda..!!!

    Untuk keterangan lanjut sila lawati web kumpulan kami:-

    web group. klik disini ~~~>>Klik Di Sini
    http://www.lexusventureteam.com/
    __________________
    MENANTI 6 KALI BONUS PADA LEADER2.....
    http://www.lexusventureteam.com/
    call/sms:0177727564
  5. aniey_najihah
    16-03-2009 12:28 AM
    aniey_najihah
    xde la ghettoriot..
    cuba tanya kat lattest @ member2 CG yg lain..
    sy ambil skit2 jadi dapat harga pun tinggi la.. kalu awk ambil byk2 dr depa, dapat la harga murah...
  6. aniey_najihah
    10-03-2009 07:29 PM
    aniey_najihah
    salam..
    alhamdulillah, sihat selalu..=)
  7. carjunk_boyz
    06-03-2009 01:54 PM
    carjunk_boyz
    erm..
    ko cari satu kaki je..
    pastu satu lagi kaki budak2 carigold akn tolong..
    jadi org yg terawal bro..
    xrugi..
    boleh dapat bonus pairing dan sebagainya..
    ko klik sini
    www.ads4bucks.net/?ref=114
  8. carjunk_boyz
    04-03-2009 06:49 PM
    carjunk_boyz
    memang menarik bro..
    klu nak ads4buck leh pm aku kat ym:carjunk_boyz
    pasang 1 kaki je..
    mudah..
    tengah hangat skunk ni..
    rugi xjoin..
  9. jbboykiller
    03-03-2009 09:35 PM
    jbboykiller
    salam..
    ghettoriot jom la join ads4bucks ngn ak..
    hehehehe
  10. ladypink
    24-02-2009 08:39 AM
    ladypink
    hu hu....kena tunggu surat posting dlu la,lambat lagi tu....
    waaaaaa

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 22-04-2017 02:00 PM
  • Join Date: 26-07-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 21

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to ghettoriot Using...
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=33698

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 04:53 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you