Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 2,105
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 11,059
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,871
More...

farisyaezmel farisyaezmel is offline

Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
  1. swatchcollector
    15-01-2015 01:02 PM
    swatchcollector
    bro inbox bro penuh xleh nak hantar message.. so saya message kat sini
    RM4000
    nak murah dia cakap RM3200+90 utk membership
    after a year klu nak renew boleh x nak pon xpa.
  2. dbah
  3. rionesta
    20-04-2011 04:30 AM
    rionesta
    rebate 50% komisyen tajaan setiap bulan

    salam,apa khabar,join club asteria dgn saya setiap bulan saya bg rebet 50% setiap bulan,klau pakej gold,setiap bln saya bg rebet USD4.5,daftar kat sini dl pun boleh

    http://www.asteria2u.com/?id=money_maniac

    Cara2 nak deposit dan jual beli alertpay pun ada kat sini

  4. eduproduct
    25-10-2009 11:31 AM
    eduproduct
    At 11:31 2009/10/25
    Giat mencari wang lebih??? Sila ke web saya http://eduproduct.site50.net/ sekian, terima kasih.
    __________________
    美しい愛は誠実誰かを愛するためにである

    MENCARI KERJA PART-TIME RM5000 SATU BULAN? KLIK SINI
  5. CoreDuo
    14-10-2009 03:53 PM
    CoreDuo
    Sorry bro... link tu memang tak do lagi dah. Aku tak beli sistem tu so memang tak dapek nak nolong. Sorry.
  6. farisyaezmel
    21-11-2008 08:38 AM
    farisyaezmel
    salam bro JGV100,
    seperti yang dijanjikan macamana hari minggu ini.? jika ada kelapangan masa saya bersama kawan sangat berbesar hati dapat berjumpa Bro untuk mendalami bidang forex khususnya sistem CSR ini. jika bersetuju boleh kita brjumpa dimana sebab saya akan menaiki bas dari melaka ke JB. saya menaiki bas dari melaka pukul 8:00am.saya berharap sungguh agar Bro dapat meluangkan masa pada hari minggu ini dan saya berjanji untuk memberi sedikit saguhati RM 300 diatas kelapangan dan kesungguhan bro untuk memperturunkan segala ilmu forex yang bro ada. Terima kasih
  7. yAtt mOzEL
    14-11-2008 10:12 PM
    yAtt mOzEL
    hai farisyaezmel, sori lambat sgt sgt reply, sbb sy xleh PRIVATE MSG lgsg...sy uat yg senang2 aje...tp memang berjam2 lar...

    sy cume copy mane2 post yg sy nak, (sy rase cume ble copy 1 post dlm 1 mase aje) then paste kat MS words...uat lar sampai abis...

    mayb nie cara old fashioned, yg advanced2 sgt x tau lar...chory...x silap sy, ada lar dlm 40-50 page...tp sy punyer smue tonggang-terbalik...nk bagi awk pon...sogan...hihihh..

    xpe lar...kalo sy dpt siapkan cepat...nanti sy bg awk k...pastu tu awk kene update sendri...coz nampaknyer tiap2 ari, ader aje post aru...

    tp dah ada bro uat ebook CSR100 kan, jd x payah awk susah2 cut n paste...

    k...bye...
  8. JGV100
    29-10-2008 05:32 PM
    JGV100
    Dah baca PM saya?
  9. JGV100
    29-10-2008 05:31 PM
    JGV100
    Maaf bro, saya the trade pair GJ.....tak berapa biasa dengan pergerakan pair tersebut. Cuba check kat thread Signal.....rasanya banyak signal tentang GJ. Pada pendapat saya secara kasar....trend bias kepada uptrend, tetapi kemungkinan dia untuk retace ke support macam ada. Tengah float buy ke sell??

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-10-2016 12:01 PM
  • Join Date: 23-06-2008
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 05:38 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you