Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,331
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,872
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,594
More...

AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline

CG Top Poster Club

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 477
  1. burungsayur
    01-10-2014 03:09 PM
    burungsayur
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
  2. AzMiLLioNaiRe
    30-09-2014 09:00 AM
    AzMiLLioNaiRe
    kalau berani try la..

    jujur cakap kalau aku ada sejuta dalam tangan aku letak semua pada DEPB ni. Sbb kredibiliti Tok Belagak + dia tolong makcik aku kena santau dulu free of charge. Yang lain sampai RM5000 minta mahar lah tapi tak settle pun.


    Pada hati dan mata aku Tok Belagak ni ikhlas membantu.

    Hal BNM.. baca dekat 'Say No To MLM' punya facebook. Dia kena hentam teruk sbb tuduh Tok Belagak scam. Tapi dalam banyak2 hentaman tu ada dibincangkan mcm mana BNM masuk dan apa jadi? In the first place betul ke BNM boleh masuk?



    Also.. Geneva tu yg report adalah tokey sendiri sebab nak lepaskan diri dari pelabur. Bila BNM masuk... blame jatuh atas BNM sebab bekukan aset padahal aset RM10 billion tu dah tak wujud pun. Insider's information. Dari info yang sama aku dapat tau BNM tak minat dan x boleh pun nak tackle delay Tok Belagak ni sbb depa x ambik deposit haram pun.

    But as usual.. try at your own risk lah.
  3. bouncer
    01-06-2014 04:42 PM
    bouncer
    Rileks pak mil..lepak sembang..x join x pe...pak mil dok mne
  4. bouncer
    30-05-2014 01:24 AM
    bouncer
    Salam pak mil.Dah join Yslm ke?

    Jom daftar:www.jutawanyslm2u.com
    I'd cg:bouncer 0169713924
  5. fan.art
    23-05-2014 07:41 PM
    fan.art
    [IMG][/IMG]

    PM me If interested. RM30 with post
  6. samba75
    22-04-2014 12:09 AM
    samba75
    mcamana bisnez homestay bro...
  7. AzMiLLioNaiRe
    17-03-2014 11:24 AM
    AzMiLLioNaiRe
    Di mana pesawat berada sekarang??

    AWAS ini hanyalah teori fantasi dan bukannya fakta.. Sila jangan ambil serius..

    1) setelah mendarat di Nanning, pesawat berhenti di dalam hangar..

    2) lapangan terbang antarabangsa Nanning Wuxu adalah lapangan terbang untuk kegunaan awam dan ketenteraan.. Jadi sangat mudah bagi pihak negara XXX menyimpan "rahsia' mereka di lapangan terbang ini kerana semestinya tempat ini adalah kawasan yang dikawal ketat oleh tentera..

    3) di dalam hangar, pesawat diceraikan kepada bahagian yang sekecil mungkin (cabut bahagian-bahagian yang sesuai), tetapi masih boleh disambung kalau diperlukan kelak..

    AWAS ini hanyalah teori fantasi dan bukannya fakta..

    4) lambang MAS dan tanda-tanda lain dibuang.. segala alat-alat komunikasi dan alat-alat yang boleh digunakan untuk mengesan pesawat ini dinyah aktifkan atau dirosakkan..

    5) negara XXX boleh meletupkan terus pesawat ini kalau mereka mahu (menghapuskan bukti).. tetapi ada sebab mereka tidak berbuat begitu..
  8. AzMiLLioNaiRe
    17-03-2014 11:23 AM
    AzMiLLioNaiRe
    6) pesawat ini nanti boleh menjadi bahan untuk menutup cerita.. seandainya mereka ingin membuat cerita kononnya pesawat dirampas pengganas, maka mereka akan cantumkan semula dan cat bahagian-bahagian yang perlu, maka "penggambaran" pun bermula..

    7) dan sekiranya rundingan tiga negara gagal, maka bahagian-bahagian pesawat ini akan dilemparkan ke laut, dibuat seolah-olah pesawat ini telah terhempas..

    8) adakah perlu pihak berkuasa kita pergi menyiasat ke lapangan terbang Nanning??
  9. AzMiLLioNaiRe
    16-03-2014 08:14 PM
    AzMiLLioNaiRe
    AMARAN, SEKADAR TEORI FANTASI

    penerangan gambar di atas mengikut nombor:
    1) ketika melalui ruang udara thailand, pesawat terbang melalui kawasan sempit antara sempadan thailand dan myanmar.. ini adalah untuk mengelirukan pihak thailand dan myanmar.. perisik sedar mereka perlu melalui ruang udara secepat mungkin untuk masuk ke friendly flying zone di Laos dan Vietnam..

    2) ketika menghampiri bangkok, pihak kawalan udara thailand menghuungi pesawat MH370.. perampas pesawat mengatakan mereka mengalami masalah teknikal dan tersesat..

    AMARAN, SEKADAR TEORI FANTASI

    3) pihak udara thailand merasa curiga lalu meminta pertolongan dari tentera udara USA yang berpengakalan di Thailand.. pesawat dipintas di sekitar kawasan bernombor 3

    4) setelah rundingan antara USA dan perisik tercapai, jet pejuang USA mengiringi pesawat MH370 ke Nanning
  10. AzMiLLioNaiRe
    16-03-2014 08:14 PM
    AzMiLLioNaiRe
    data satelit sudah keluar.. Nanning termasuk dalam kawasan..
    http://www.nytimes.com/2014/03/16/wo...ry-continues-3





    AMARAN, SEKADAR TEORI FANTASI

    penerangan gambar di atas mengikut nombor:
    1) pergelutan di dalam pesawat mungkin bermula di kawasan ini lalu menjurus kepada rampasan

    2) pesawat dihilangkan dari radar lalu patah balik ke lokasi XXX sebagai ugutan

    AMARAN, SEKADAR TEORI FANTASI

    3) perampas menukar laluan setelah rundingan dengan menara gagal.. kini mereka menuju ke selat melaka

    4) ketika melalui kawasan ini, tentera Malaysia dapat mengesan pesawat MH370 sebagai pesawat yang tidak dikenali

    5) pesawat terus terbang ke utara, menuju selatan phuket

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog - Aktiviti di carigold
General Information
  • Join Date: 09-06-2008
  • Referrals: 8

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1,858

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to AzMiLLioNaiRe Using...
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=30003

Post Thanks / Like

No results to show...

Blog

Latest Blog Entry

Posted 15-12-2012 at 02:52 AM by AzMiLLioNaiRe Comments 0
Quote:
kawe pun baru terbeli 4 lot smlm. bila share baru kua update la sini..14/9/2012

kawe rm100k lebih bro.... duit kawe sendiri, bukan collect org punya.... 13/11/2012

kete umah kawe dah ada. taget bila 30k usd sbulan kawe nk buat beli bangunan aje... malas keje dah. ..14/12/2012

taget kawe income 30kusd pun dah memadai. skrg baru 10kusd. take time la nk rolling. hu2... 14/12/2012
satu permulaan....

Posted 09-12-2012 at 10:45 PM by AzMiLLioNaiRe Comments 0
Quote:
Originally Posted by rafuzii View Post
ehmmm dlm dunia trading setiap broker boleh di pecahkan sama ada market maker atau real broker yg benar2 ada transaksi di dunia nyata. selalunya semua broker forex ada offer emas, perak, silver dan lain2...

mcm rgcx sy dpati hanya offer emas dan jika nk trade matawang asing jg boleh tp mgkin ada perlu tambahan requirement. ( maaf kalau salah yg ni)

jd mudah aja kita nk tau sesuatu company itu real trading atau transaksi di dlm server cipataanya semata2 atau tidak..hanya
...

Posted 19-11-2012 at 11:47 PM by AzMiLLioNaiRe Comments 0
Quote:
Originally Posted by asamjawa View Post
trend kalau ikut pandangan saya masih uptrend this week ..cuma saya tak pasti berapa panjang trend tersebut sebab saya tak cari perubahan trend ..saya hanya ikut apa yang trend terbentuk..itu lebih baik dan selamat
dalam trading pakmil suka quote kata2 yg memberi rangsangan menambahkan keyakinan dalam trading..proses belajar memorex mmg amat perit setakat ni emmm

Posted 19-11-2012 at 09:03 PM by AzMiLLioNaiRe Comments 0
Quote:
Originally Posted by ZHARIFSOFIA View Post
[FONT="Arial Black"][SIZE="5"][COLOR="Blue"]SEPERTI YG DI JANJIKAN COMPANY..AKHIRNYA..
WITHDRAWAL


Antara withdraw yang masuk drp RGCX terbaeek jom join 0133113930

Posted 19-11-2012 at 07:14 PM by AzMiLLioNaiRe Comments 0
Quote:
Originally Posted by MAIDIN View Post
alhamdulillah , penantian membuahkan hasil juga . withdraw yg dibuat pada 23 oktober lalu , baru dapat payment harini . yang 25 oktober belum dapat lagi .


free image hosting



photo sharing websites

SATU CONTOH WITHDRAW RGCX TO BANK YANG MASUK ..AMIN SEMOGA PERJALANAN RGCX TERUS CEMERLANG. SILA...
Recent Comments
YA.. Modal TERMURAH,...
Posted 02-01-2012 at 05:30 PM by shammoney shammoney is offline
bro...nanti ajar aku...
Posted 25-08-2011 at 08:31 PM by msazmer msazmer is offline
Mcm menarik je?...
Posted 16-08-2011 at 10:43 AM by Sir745 Sir745 is offline

All times are GMT +8. The time now is 06:31 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you