Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,250
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 15,977
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,800
More...

apit0 apit0 is offline

Active Plus

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 13
  1. lilian7917
    11-09-2013 11:04 AM
    lilian7917
    Hi there, please check this out, no investment require, I earned USD50 within 20 mins, try it to believe it yourself, http://bit.ly/183ICR3, http://sms.megastoon.com/sms.php?share=60304,
  2. ruzaida
  3. prop90
    16-10-2009 12:05 PM
    prop90
    Nampaknya matlamat kita agak serupa. Cuma jalan perlu diteroka. Boleh kita rancang gerak kerja menggesa kerajaan seselaikan masalah bersama kita dengan kadar segera?

    salam perkenalan....
  4. AlchemisT
    13-08-2009 02:29 PM
    AlchemisT
    salam..jom dengar Radio terhangat CGfm di blog sambil posting kat CG di www.********************* Thanks
  5. apit0
    10-02-2009 11:30 AM
    apit0
    ntahla bro ruhssly....aku pun tak harap dah...
    cuma nak tunggu dptkan modal balik aja nih...
  6. ruhssly
    21-01-2009 10:19 AM
    ruhssly
    Camner bro... ada perkembangan baik ke?? Kawe rasa EFI ni bakal berkubur dah.. biz org2 muda.. kebanyakannya nafsu mengatasi akal. Mengikut maklumat yg kawe dpt, disebalik Syed ada seorg lg pemain wygnya.. dia ni dr Kelantan. Syed pd asalnya mmg on biz ternak lembu n mamat sekor ni p nego dgn dia utk jdkan platform utk tarik modal bg on biz Forex & ROP. Info yg mengatakan EFI terlibat dgn FXcapital tu mmg betul.. EFI ltk over 8m dlm tu. Skrg ni diorg ada terlibat dgn ROP kat Spore. Pd awalnya kawe x brapa nak percaya gak tp bila dpt info nih dlm bln july 08 dulu drp kwn baik mamat nih sdr yg pernah terlibat dgn Global CommerceFx.. ternyata ianya benar.. Dulu mamat ni xschoolmate n junior kawe. Apa2 hal kita tgklah dulu camne resultnya in the end this month.. but for me.. I setup my mind to say EFI will RIP.
  7. apit0
    30-12-2008 09:34 AM
    apit0
    amiin...tq
  8. wanzex
    29-12-2008 09:44 AM
    wanzex
    salam maal hijrah 1430. semoga diberkati Azza Wajalla selamanya.
  9. arowana
    11-11-2008 01:14 PM
    arowana
    salamm.. ada dengar citer baru tak kat seberang laut tuee.. x pasti pula kat sabah @ sarawak..
  10. Gweb2008
    24-10-2008 09:11 AM
    Gweb2008
    nak tau tak penjelasan en syed semlm ? saya dgn azhar ade semlm... sempat la jumpa en syed masa minum. so , sy terus tanyala status... buat masa sekrang bnm blum dpt mencari kesalahan kita, bnm cuba nak sabitkan kesalahan mengikut akta bafla dan afla tu tetapi efi dah ikut semua prosedur dan so far memang xde masalah. masalah ni timbul dr 2 perkara. pertama aduan dari pihak maybank ke bnm ttg kemasukkan duit yg banyak ke acc maybank. kedua aduan dari ahli sendiri. jadi bila dah ade aduan kenalah jalankan siasatan. disebabkan segelintir ahli yg terlampau byk soal pada bnm, semua ahli yg tanggung sekarang, tension btul. en syed skrg tgh cuba mempercepatkan proses pelepasan. katanya paling cepat 30hari, paling lama 90hari. saya ade tanya pasal payment bln 9 yg ade dh dpt ade yg blum, jadi jawapannya. selepas bukak balik nanti efi-kumb akan byr tunggakan dan terpulang kpd ahli utk tarik diri atau teruskan.. die tekankan jgn risau duit pelabur akan selamat.. kita doakan semuanya selamat amin....

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 20-05-2015 03:14 PM
  • Join Date: 12-05-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 12:49 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you