Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 14,827
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,371
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 36,848
More...

mangkaq mangkaq is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 60
  1. burungsayur
    01-10-2014 03:20 PM
    burungsayur
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
  2. akira8456
    28-08-2013 07:36 PM
    akira8456
    teknik paranormal pastu gabung ngan teknik dia(ada dia kongsi dlm thread trading teknik kat CG)hari tue dia turun kulim(mutiara junjung)aku ingat ang tak trade dah,tue aku tak ajak
  3. mangkaq
    28-08-2013 07:16 PM
    mangkaq
    Aku buka kadang2 je cg ni..selalu on fb je..ok..nanti kita chat lagi..
  4. akira8456
    28-08-2013 07:03 PM
    akira8456
    ang lama tak post kat CG,tapi tgk selalu log in,rupanya bertapa,hahahaha,aku beransur dulu la papa roger k
  5. akira8456
    28-08-2013 07:01 PM
    akira8456
    scalping bro,ambik skit2,belajar dari masta KCA ngan masta hisey ,pastu aku adunkan ngan teknik yg aku cedok dari forex factory,bleh popit,asalkan jgn tamak
  6. akira8456
    28-08-2013 06:30 PM
    akira8456
    masih mencari hala tuju la bro,mcm2 dugaan
    ang dok mana la nie?keje kat fuji lagi ka?
  7. akira8456
    28-08-2013 06:25 PM
    akira8456
    hehehehe,ang pun dah lama ilang,senyap jer,apa cita skrg?
  8. tomie
    25-08-2013 04:54 PM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.

    Terima kasih byk2



  9. akira8456
    31-01-2012 07:54 AM
    akira8456
    ada sapa2 ka nak open table?he3
  10. akira8456
    31-01-2012 07:52 AM
    akira8456
    awat?aku kerja la,ptg free la,

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 27-08-2016 08:42 PM
  • Join Date: 13-03-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 30

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to mangkaq Using...
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=23896

Post Thanks / Like

No results to show...

Blog

View mangkaq's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 06-10-2009 at 11:48 PM by mangkaq Comments 5
Posted in Uncategorized
Cara2 Hijack password computer kawan anda

Camni caranya:-
-Masuk safe mode(Tekan F8)
-Log in sebagai Administrator
-Pergi dekat Run masukkan "control userpasswords2" tanpa quote.(tak reti2 nak ENTER k?)
Anda boleh nampak semua user yg ada kat komputer
-kat sini anda klik dekat username yg anda nak reset passwordnye...pastu tekan button reset kat bawah tu!!
-letak password yg anda suka
Tadda!!!password siap ditukar!!
...
Recent Comments
kalau takboleh jugak,...
Posted 12-12-2009 at 11:52 PM by bladefingers bladefingers is offline
Biasa Admin takkan ada...
Posted 12-12-2009 at 11:07 PM by mangkaq mangkaq is offline
kalau safe mode admin...
Posted 21-10-2009 at 06:43 AM by bladefingers bladefingers is offline
Aku dah try la...tak...
Posted 11-10-2009 at 02:29 PM by mangkaq mangkaq is offline
betul ker ni bro??...
Posted 09-10-2009 at 04:34 AM by tebbaloi tebbaloi is offline

All times are GMT +8. The time now is 11:32 AM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you