Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



bidara bidara is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 58
  1. teezack
    12-07-2017 06:43 PM
    teezack
    Saya nak tanya apa nama dan nombor telefon tuan ? Sebabnya saya terbaca post ini :

    http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=557223

    Jadinya, saya nak tanya, boleh tak kalau saya nak beli i.d baru saja setiap bulan , tanpa renew. Maksud saya, bila dah habis jer time remaining days tu, saya nak beli i.d baru.
  2. rtvasri
    06-11-2016 11:18 AM
    rtvasri
    salamtuan bidara ... kalu sunray HD se jadi ca no found ...kes silap flash imej ...ada cara boleh settle ko
  3. Jemae
    20-08-2016 02:12 PM
    Jemae
    Salam...berminat nak beli deliver dvb-t2 utk mytv...berape harga? COD Bukit Jalil boleh? No.sy 0179050191
  4. PitMen
    03-07-2016 01:30 AM
    PitMen
    As"salam abg bidara sy nk tny skit sy baru pkai fatih baru 2 ari tp sy kerap naik "the paid is staring..please wait..."lpas tu lama skit akn naik plak cramble..apakah masalah sy ni abg.?
  5. rinduaji
    30-04-2016 03:01 PM
    rinduaji
    assalam tuan saya rinduaji ahli dlm group cari gold ni....nak minta bantuan tuan...saya baru dapat set top box DVB-S2 macam yang tuan pamirkan di CG ni jadinya saya tidak tahu nak set macam mana....boleh tuan tolong guid saya tak bila ada kelapangan.... wassup saya 0139346653
  6. roslin
    22-06-2015 12:39 PM
    roslin
    saya nak iptv,,whatsapp saya : 0122394290, saya tinggal di amansiara, selayang
  7. fedorasal
    21-06-2015 12:09 PM
    fedorasal
    salams bro,
    klu pkai hdtv, tapi pkai vpn ip sg, bole connect tk? dgn ip sg?
    kg sya xde stimix, unifi , 3g je yg ada.
    tq
  8. Sesame
    24-05-2015 05:29 PM
    Sesame
    cimb ada? nk subs yg rm25
  9. ellenzex
    10-05-2015 11:23 AM
    ellenzex
    assalam bidara,
    nak tanya berapa frequency mytv utk area kota bharu?
    tq
  10. rashpal
    21-03-2015 03:17 PM
    rashpal
    Hi bro, I Ada 100cm dish installed untuk videocon dengan original decoder. Masalah says ialah selalu dapat message signal not available.kalau I nak minta your service untuk tuning, berapa you charge? I tinggal kat bandar baru selayang. You boleh whatsapp saya di 0162902499

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-08-2017 10:59 AM
  • Join Date: 20-02-2008
  • Referrals: 5

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 17

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 03:30 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you