Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,573
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,408
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,831
More...

nusuk nusuk is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 13
  1. acroman
    23-08-2014 11:10 PM
    acroman
    salam tuan,ape acc fb tuan,nak tengok pasal emas,tq.
  2. mhj.hafeezz
    29-01-2014 11:25 AM
    mhj.hafeezz
    assalam bro.. yang pasal post emas sy..
    ada cincin dalam 11 g, apa nak buat hehe...

    apa yang bro nak recommend?
    thanks..
  3. juggernout
    09-11-2012 09:03 PM
    juggernout
    berapa bajet bro?? beli untuk kompeni ke? nak branded sangat ke atau biasa bisa aje?
    btw saya boleh tolong carikan dealer. ade kawan keje kedai hardware.
    kalau bajet sebiji rm100 ok?
  4. the best seller
  5. eumora
    21-02-2011 01:54 PM
    eumora
    Anda dijemput mengiklan perniagaan secara percuma di forum komuniti terbaru http://ampang-community.forumms.net ... forum akan secara rasmi beroperasi menjemput warga ampang secara besar-besaran untuk mendaftar sebagai ahli forum seawal bulan mac.. semoga dengan kehadiran pihak anda dapat memeriahkan forum.
  6. 7997
    20-12-2010 06:41 PM
    7997
    Salam Tuan Nusuk,

    Berhubung kait dengan maklumbalas thread tuan di "Garis Panduan Untuk Keluarkan Produk Sendiri." #142 perihal 4 iaitu minuman dan jem berasaskan buah-buahan tempatan menarik perhatian saya.

    Untuk makluman pihak tuan, saya merupakan pengeluar jus minuman buah-buahan tempatan dan beroperasi di Kajang dan mempunyai usahasama dengan pihak KoMARDI. Sudi sekirannya Tuan melawat thread mulaan saya di CG ini dan mungkin Tuan Nusuk boleh membuat proposal kepada saya agar kita boleh memulakan hubungan perniagaan bersama.

    Theard di CG: [WTO] OEM, State Distributor, District Stokist @ Retailer

    wa'salam
    7997.
  7. 7997
    20-12-2010 06:38 PM
    7997
    Assalamualaikum...
  8. tambux
    28-09-2010 05:19 PM
    tambux
    hmm boleh try..apa kt klo u pm u punya link FB kat saya..so saya pun bleh tengok gak..sya blom bleh pm lg, post baru 2 biji
  9. tambux
    28-09-2010 10:00 AM
    tambux
    saya boleh sediakan barangan seluar jeans Cheap Monday original. kisaran harga tu 150 hingga 250 la per pcs. kira2 ada buyer tak ya?

    boleh bagi FB awak?
  10. tambux
    27-09-2010 10:19 PM
    tambux
    mcm mane prosedurnya eh?

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 21-12-2015 02:17 PM
  • Join Date: 29-01-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 06:36 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you