Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,508
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,273
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,955
More...

Moharmard Moharmard is offline

Junior

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. emas baladi
    08-07-2012 10:55 PM
    emas baladi
    ok...................
  2. Moharmard
    03-07-2012 11:59 AM
    Moharmard
    Terima Kasih. Trade berdasarkan trend, tanpa indikator mudah

About Me

  • Signature
    Segala yang baik datang dari yang Esa.
    Twitter Moharmardmsr

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 12-09-2012 02:36 PM
  • Join Date: 21-08-2010
  • Referrals: 0

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to Moharmard Using...
Home Page
http://www.tradefacts.blogspot.com
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=198927

Post Thanks / Like

No results to show...

Blog

View Moharmard's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 30-07-2012 at 10:07 PM by Moharmard Comments 0
Posted in Uncategorized
Aku sambung lagi kisah perjalananku dalam dunia forex...seperti aku katakan..selepas kejutan MC yang pertama, aku mula mengkaji forex, teknik pertama yang aku temui adalah trade berdasarkan moving average atau lebih dikenali sebagai "Golden Cross"

Aku gunakan Ema 5 dan 8 di tf 5 min, OP apabila ema bersilang, sentiasa aku cuba mendapatkan titik persilangan, tetapi kelemahan aku ialah terlalu cepat OP apabila persilangan masih belum confirm. Tetapi sekurang-kurangnya aku...

Posted 30-07-2012 at 08:25 AM by Moharmard Comments 0
Posted in Uncategorized
Salam,

Ini pertama kali aku gunakan blog feature kat cg. Aku nak cerita pasal aku forex dan extra income.

Aku mengenali forex sejak tahun 2005, pada masa tu, aku tergolong dalam kategori newbie, ada pun sebab musabab aku menceburi forex ni adalah kerana aku mempunyai wawasan untuk maju dalam hidup especially mengukuhkan kedudukan kewangan aku.

Seperti biasalah, dengan pengalaman dan pengetahuan yang cetek masa tu, aku mula bertrading, Wah!, sungguh mudah,...

All times are GMT +8. The time now is 02:38 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you