Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,062
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,747
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,443
More...

afarhan afarhan is offline

Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. scid
    21-11-2012 05:54 PM
    scid
    Salam, saya ada membuat perkhidmatan design dan bina sekali. Kontraktor saya liase dengan member. Sori sebab lambat reply..tak reti sgt notification baru nih
  2. cot cot
    13-11-2012 05:19 PM
    cot cot
    salam afarhan.

    saya boleh tolong untuk settlekan masalah tuan.
    https://www.facebook.com/TeratakIdaman
  3. cicakpoyo
    28-06-2012 08:03 PM
    cicakpoyo
    haha... nak bagi aku 20% ker.. gurau ja..hehe...

    alamat seperti berikut :

    Sir Muda Hassanal Bolkia Mu`izzadin Waddaulah
    Sultan Istana Nurul Iman,
    Bandar Seri Begawan Brunei Maura
    Brunei

    Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah ibni Al-Marhum Sultan Haji Omar 'Ali Saifuddien Sa'adul Khairi Waddien, Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam.

    cara untuk senang dapat :

    1. kalau nak hantar banyak nama, tapi yang dapat kita sorang gunakan nama yang sah dalam kad pengenalan, terdekat yang bleh ambil duit pakai check dan yang pasti alamat berlainan..
    2. pastikan kalau kita hantar dan anak hantar, nama penuh tapi jangan sertakan nama bapa
    3. hantar dengan tulisan mudah macam budak kecik yang professional menghantar surat
    4. taruk gambar budak2.. sebab nanti die ingatkan budak yang hantar...
    5. mengampu2 sikit "semoga dimurahkan rezeki dan sebagainya"
    6. kalu bleh bagi background pengajian elok gak.. cam sekolah tahfiz ker.. cite2 ke dan sebagainya... alaa, cam budak2...
    7.kad raya jangan bali yang kat kedai, buat sendiri cantik2..


    sebab tips kat atas
    1. check datang dengan nama penuh sahaja
    2. die hantar duit raya kat budak2 aje, jarang dewasa dapat
    3. nak duit kene kerja keras la sikit dengan bagi hand made kad raya kat sultan... printed pun xpe, janji buat sendiri...
    4. sebab yang baca tu bukan sultan, tapi gundik die jer.. mungkin yang the best die bagi sultan baca koet...

    aku buat ni sebab aku da study kenapa ade kengkawan aku dapat dan ade yang x dapat... adik bradik aku pun banyak hantar... ade yang dapat dan ade yang tidak...

    harap membantu... jangan lupa kasi aku trader rating sekali ya... dan thanks pada post aku... thanks...

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 14-02-2016 07:09 AM
  • Join Date: 06-06-2012
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 07:38 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you