Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,085
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,754
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,452
More...

realdestina realdestina is offline

Junior

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
  1. azanney
  2. azanney
  3. dbah
    24-01-2010 07:42 AM
    dbah
    hye
    berminat untuk mencuba SUPER MAXX 5?
    layarilah http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=123778
    untuk maklumat lanjut
  4. bladefingers
    18-01-2010 07:14 PM
    bladefingers
    Hi kawan2,
    GSKY wifi booster aku dah sampai dah 100 unit.
    so untuk apa2 update bolehlah rujuk dekat thread yg sebelum ni ok.
    http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=115802
    aku letak harga RM190
    poslaju RM20
    free gift di mansuhkan untuk bagi harga yg paling murah.

    terima kasih semua.
  5. realdestina
    17-11-2009 10:29 PM
    realdestina
    hentikan laa hai o tu sahabat... tk akan ke mana jika sahabat part time if fulltime maybe ok...
  6. hoe7521
    17-11-2009 10:25 PM
    hoe7521
    Cari wang lebih?

    Nak cari wang lebih?nak bina satu business yang kukuh dan long term?

    Suatu peluang untuk anda,company baru mendapat anugerah FORBES selama 3 tahun

    berturut-turut….Hai-O marketing offer satu business yang menguntungkan semua pihak,

    kami tidak focus kat Bio Aura yang modal sehingga 20k,kami Cuma focus produk pakai

    harian seperti garam,kopi,baja,minyak hitam kereta,makanan kesihatan dan lain-

    lain,Cuma tukar brand sebab brand yang anda pakai sebelum ini tidak menguntungkan

    dan harga semakin tinggi serta kedai orang lain semakin besar…….kami cuma suruh

    member kita membelanjakan lebih kurang RM350 untuk beli barang belanja harian

    sahaja,dengan konsep hanya kongsikan dengan 4 orang kawan,anda boleh bina satu

    rangkaian dengan income tidak henti-henti masuk ,tak perlu ketuk pintu orang menjadi

    salesman,Cuma beli pakai sendiri .Angaran kami dengan konsep ini ,income anda akan

    cecah sehingga seratus ribu sebulan selepas 6 bulan ……mungkin anda telah tertipu

    dengan konsep sedemikian sebelum ini dengan modal besar,saya harap anda boleh beri

    satu peluang kepada diri sekali lagi,tak rugi pun anda datang tengok peluang ni 1st,kalau

    betul x sesuai kita boleh jadi kawan,biar kawan ramai jgn lawan ramai,setuju

    tak???Garam buluh kami merupakan produk penarik minat ramai,ramai yang sudah sihat

    hanya tukar garam kimia hari-hari makan kepada garam buluh.Dengan buat satu demo

    tentang garam semua orang akan tukar kepada garam buluh,itu sebab I sangat yakin

    konsep kami ni boleh jalan..Jadi x perlu segan ,lihat sendiri business ini dulu ,anda tidak

    akan menyesal Hubungi dan fahamkan sendiri dulu,mungkin inilah peluang yang anda

    nanti-nantikan selama ini .. Vin.
  7. realdestina
    12-11-2009 07:12 PM
    realdestina
    nanti leh tgk blog aku... aku nk bt manage acc k...
  8. karabas
    09-11-2009 09:00 AM
    karabas
    saja usha2 dulu..modal takde lagi..hahah

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 24-09-2016 03:41 PM
  • Join Date: 31-12-2007
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 01:25 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you