Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



haidhar91 haidhar91 is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
  1. azanney
  2. puyong
    13-12-2012 09:41 AM
    puyong
    salam bro...
    whey protein brapa bro jual??apa brand n berapa berat kandungan??
    tq
  3. arry_ziggy
    09-10-2012 05:19 PM
    arry_ziggy
    smart body bro
  4. Mr Ayie
    09-08-2012 03:38 PM
    Mr Ayie
    bro BMI saye dlm 18-19 tinggi dlm 168cm berat average 53-55kg
    sy nak try toned and shaping
    mane yg sesuai kalau nak beli ye..?
    nnt pm ye..
  5. haidhar91
    01-07-2012 02:02 PM
    haidhar91
    e_X : ok...da cun da tu..mcm ni..berapa minit buat exercise tu...rmai xtahu kne buat exercise kne lebih 30min sbb dlm tempoh 30min hanya gula dlm drah je guna..fat bru skit2 je..lompat bintang mmg ok utk full body...exercise perut...try buat crunch abs exercise..nnt try tgk kat youtube..lagi senang dan bekesan dri sit up..
  6. e_X
    01-07-2012 06:44 AM
    e_X
    Bro dah guna far burner ni dalam 3 minggu, berat sebelum guna 102kg sekarang 99kg, saye ni kerje malam so bangun petang pukul 3 saye makan 2 biji pas tu balik dalam pukul 2-3 pagi makan lagi 2 biji. Diet tak de sangat sebab jadual makan pukul 9 malam ngan pepagi sebelum tidur je. Sekarang ni saye nak tanye nak buat workout macam mana sesuai? selame 3 minggu ni saye workout pagi2 jumping star pas tu da penah buat sit up. Berat tak turun sangat tapi seluar da longgar pas tu peha da macam kecik sikit.
  7. OrangSusah
    01-05-2012 06:19 PM
    OrangSusah
    bro aku nk bg besar badan..
    tinggi 162cm
    berat..52kg
    tlg suggest nk mek mna 1..
    pm aq

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 20-09-2015 12:16 AM
  • Join Date: 19-04-2012
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 6 of 6

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 03:29 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you