Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 15,347
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,822
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 37,284
More...

lovebattery lovebattery is offline

Permanently Banned

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. my.name.is.nad
    20-01-2011 07:29 PM
    my.name.is.nad
    salam. awak doctor ke ..? nak tanya pernah dengar pasal penyakit a platic anemic tak ...? makaseh
  2. NIAGA PENDANT
    13-01-2011 09:23 PM
    NIAGA PENDANT
    Kutilang kutilang meeting kul nam tadi boss gua tiba-tiba kata tak payah nak pegi jumpe lu, tak payah nak suruh CG ban you. Dia kata WHEN CRISIS ARISES , OPPORTUNITY ARISES AS WELL ! . Boss I cakap kalau you NAK komen kat thread-thread secara regular, terpulang ! Tapi kami pun akan regular juga sebagai membalas jasa Lovebattery dengan buat komen di kesemua 15 thread yang Lovebattery ada dan selepas komen bolehlah kita pasang iklan loket sains kami yang mungkin panjang berkaki-kaki di semua thread bawah Lovebattery dan kalau ada soalan-soalan, kite akan jawab quote terus di thread lu. Lu cakap lu ada hak, kite pun ada hak juge, adil dan saksama la tu (15 thread boleh kire power untuk traffic yang lebih nie, kami baru tige thread) Kalau Lovebattery berminat, jemput komen macam biase !
  3. NIAGA PENDANT
    13-01-2011 04:42 PM
    NIAGA PENDANT
    Kite dah buat aduan tentang anda pada CG DAN mereka confirm gangguan yang Syarikat kami hadapi dengan awak, just contribute as many article you wanted and try to make it worse , you will get banned by CG anytime now, by the way when I get your IP address and when thru my friends in Telcos CONFIRM me the your home address,which provider you subcribed to, mungkin Gua sendiri akan turun dengan Boss kami dan rakan-rakan ke tempat lu dan cari sama lu, bukan ape...cuma nak confront awak di tempat awak.
  4. NIAGA PENDANT
    09-01-2011 03:39 PM
    NIAGA PENDANT
    Amaran terakhir untuk awak, kalau tak berminat dengan produk kami, memang tak apa, ramai yang dah guna produk nie tahu kebaikannya...jangan bertindak kurang ajar merosakkan peluang kami nak berniaga. Kami, Syarikat Handsomedeals Enterprise(001998782-T) akan mendapatkan Ip address anda dari pihak CG dan membuat satu lapurkan kepada CG dan membuat lapuran polis terhadap awak jikalau GANGGUAN SEBEGINI berulang lagi. Kami bawakan ke mahkamah nanti awak yang rugi, bukti gangguan anda semua kami ada simpan, LOVEBATTERY. Kami amat mementingkan reputasi kami dan SANGGUP berbelanja besar untuk tujuan ini. Amaran pertama dan terakhir. SYARIKAT KAMI SERIOUS 100%.

About Me

  • Signature
    [COLOR="Red"][B]- la tahzan -[COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR]

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 19-04-2012 10:11 PM
  • Join Date: 11-12-2007
  • Referrals: 1

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 04:35 AM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you