Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 14,858
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,409
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 36,882
More...

bahas18 bahas18 is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 19
  1. mahir_tg
    08-04-2012 08:04 AM
    mahir_tg
    kalau nak beli perfume gred AAA,bgtau sy yea...murah2 je jual...
    klik sini
  2. epol rider
    06-04-2012 07:05 PM
    epol rider
    bah...bro,kalau ada kawan2 mau beli perfume gred AAA,kasi tau jak sama aku ah.hehe....Stok semua ada sama aku di Kinabatangan...macam2 ada...hehe
  3. epol rider
    27-03-2012 11:26 PM
    epol rider
    Bro...
    aku nak jawab kat thread tu tadi,tapi takut kena cop "langau" plak.haha....
    jadi,aku jawab kat sini je la...
    aku ni tinggal di Kinabatangan,kerja kat sana.hehe....

    bro tinggal kat mana?
  4. jay_starz
    18-08-2011 02:24 PM
    jay_starz
    Tuan.

    Di sini sy ada menjual,losyen,pil,gel,spray,krim dan tablet. Fungsinya khas untuk tahan lama di ranjang dan menjadikan zakar betul2 power dan tegang. Kalo encik nak besarkan zakar dan panjangkan zakar juga ada. Dijamin berkesan kerana semua produk saya telah mencubanya terlebih dahulu.

    Semua produk sudah dicuba terlebih dahulu dan hasilnya memang berkesan. Tahan lama misalnya pakai losyen atau spray. Untuk tahan 30 min tu mmg x de masalah encik. Lebih lama pun boleh. Produk untuk tambahkan saiz dan ukur lilit zakar pun ada. Sy cadangkan Vigrx Plus. No1 produk in the world. Saya sendiri dah amalkan selama 8 bulan.Hasilnya amat baik.

    Produk ni akan :

    1.besar dan pjgkan zakar.(dr segi pjg dan ukur lilit zakar-mmg bertambah) Pm kalo sedara nk tau berapa pjg zakar yg meningkat.

    2. Saudara punya tenaga sek* atas ranjang akan bertambah dr sebelum ni.

    3.Nafsu dan naluri sek* turut meningkat dari sebelum ni. Saya nak explain pun agak susah kt sini..saudara2 kena try br tau ape yg saya maksudkan. Sangat2 berbaloi.

    Produk vigrx plus ade promosi .Untuk kawan2 forum,saya jual harga special.
    Sila PM aku atau boleh sms/ctc saya 012 348 5690.

    Saya ade refer pada doktor pasal ubat ni..mmg tiada kesan sampingan.Produk ni mcm produk2 suplemen yg ade kt pasaran.Bezanya produk ni khusus untuk lelaki atau lebih tepatnya untuk zakar anda.

    Kesimpulannya, saya amalkan vigrx plus..mmg puas hati. Ramai customer2 minx order lagi sbb diorg sgt puas hati dengan vigrx plus..In the end mmg puas hati.

    sila layari http://powerbatin.blogspot.com/

    Di sini juga terdapat pelbagai jenis ubat,krim,tablet,gel,losyen khas untuk batin anda.
    nak tahan lama ada.
    nak tambah power ada.
    nak kurangkan rasa sensitif pada zakar ada.
    nak tambah sperm ada.
    kalo produk untuk besar dan panjangkan zakar semestinya ada.

    nk info kt bro.
    bulan ni special promo dan diskaun!
    produk utk besarkan dan panjangkan zakar (vigrx plus dan vigrx oil etc) SEMUA PRODUK ADA DISKAUN!

    ubat herba 100% asli.

    Terdapat juga gadjet2 elektronik yang menarik.

    Ni no saya 012 348 5690 (24 Hours)
    [email protected]

    Terima Kasih.
  5. axander
    12-02-2011 11:33 AM
    axander
    hello bahas18,salam kenal...jom join sy di Club Asteria...bonus hingga $400 dolar seminggu tanpa downline...referral program diasaskan oleh bekas pengarah World Bank(Andrea Lucas)...sila ke blog sy www.cyrilasteria.blogspot.com
    tq
  6. bahas18
    15-06-2009 01:22 AM
    bahas18
    suke2 je nick ni...spesel ke nick ni?
  7. ejalmlk
    15-06-2009 12:39 AM
    ejalmlk
    hurmmmm apasal nick bahas18
  8. amin_baithost
    06-03-2009 02:14 AM
    amin_baithost
    kalau xkeberatan,
    sila lah layari laman web http://www.baithost.com.my
    kami sedang membuat promosi yg hebat tentang webhosting..


    300 GB Disk Space
    500 GB Bandwidth
    cPanel Control Panel
    50+ Free Script (Fantastico)
    Unlimited Database! + Email
    hanya rm199/setahun
  9. nurdTrader
    28-02-2009 03:59 PM
    nurdTrader
    bro..bz ka?cmaner klas smlm?aku mlm ni baru start klas
  10. nurdTrader
    28-02-2009 12:38 AM
    nurdTrader
    salam..aku area sandakan..tapi skrg kat kk
    ko area mana..aku baru sampai kk.penat gila..ko ada join klas ka

About Me

  • Signature
    Sabda Rasulullah shalallahu-‘alaihi-wasallam: “Barangsiapa yang berbohong dengan menggunakan namaku maka dia telah menempah tempat duduknya dalam neraka” [Diriwayatkan oleh al-Bukhari – no: 1291 dan Muslim – no: 4]

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 06:22 PM
  • Join Date: 12-11-2007
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 14

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to bahas18 Using...
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=16672

Post Thanks / Like

23-03-2017
01:48 PM - putra1234 clicked Likes for this post: Memahami perjuangan PAS: Kerjasama politik, redha Allah dan nasihat - Pas by bahas18
PAS claim mereka sinonim...
10:32 AM - piko1 clicked Likes for this post: Memahami perjuangan PAS: Kerjasama politik, redha Allah dan nasihat - Pas by bahas18
PAS claim mereka sinonim...
22-03-2017
11:01 PM - wheriz clicked Likes for this post: PAS Terengganu lancar lima menifesto awal PRU14 by bahas18
Harapan tinggi kt duit...
20-03-2017
12:31 PM - putra1234 clicked Likes for this post: DAP belanjakan RM 20 ribu beli alat terjemah untuk ahli tak faham BM di persidangan. by bahas18
Ya betul haji.....
07:21 AM - bahas18 clicked Likes for this post: ceramah yang bagus dari Brother Lim by abu85
https://www.youtube.com/w...
06:13 AM - Faizudin clicked Likes for this post: DAP belanjakan RM 20 ribu beli alat terjemah untuk ahli tak faham BM di persidangan. by bahas18
Ya betul haji.....
12-03-2017
09:40 PM - johor1976 clicked Likes for this post: Perlis benarkan hasil zakat diedarkan kepada bukan Islam by bahas18
Dah ade dlm hadis......
01-03-2017
09:54 AM - bahas18 clicked Likes for this post: E-filing 2015 telah dibuka (LHDN) by anoyz
e-Filing 2016 dah buka...
28-02-2017
11:18 AM - pecot85 clicked Likes for this post: Hasil ikat perut, gadis bergaji RM1,600 kini miliki aset lebih RM1 juta by bahas18
Macam nak promote...

All times are GMT +8. The time now is 08:59 PM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you