Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 14,798
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,348
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 36,819
More...

Wea Izre Wea Izre is offline

Legendary Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 39
  1. wnr8354
    24-01-2016 11:47 PM
    wnr8354
    bro, sy berminat nak sertai dropship
  2. Wea Izre
    26-08-2015 08:37 PM
    Wea Izre
    saya dah x buat postpaid secara online,blh dtg ke shah alam seksyen 30/31 tuk urusan postpaid
  3. wmrn1
    26-08-2015 05:49 PM
    wmrn1
    Saya nak MNP altel prepaid kpd celcon first one plan yg $48 3 GB yg tamat 31/8. WhatsApp/call 0122333706.
  4. Violet Star
    20-07-2015 04:47 PM
    Violet Star
    Assalamualaikum..
    Bleh tau bpe rm utk no ni : 0113 20 72777
  5. aku_own
    25-11-2014 11:13 AM
    aku_own
    nk bg special price tuk semua no di bawah

    01132018882
    01132034666
    01132393600
    01132297001
    01132661970
    01132906336
    01132906363
    01132907773

    assalam. berapa harga setiap no diatas..?
  6. IMAN88
    23-08-2014 12:37 PM
    IMAN88
    Nak Tanya Salah Nombor Berpasangan Altel yang ni ada lagi tak dan Berapa Harganya untuk sepasang?

    0113 2014011
    0113 2014022

    0113 2036000
    0113 2039000
  7. azanney
  8. nikhafizullah
    04-06-2013 11:03 PM
    nikhafizullah
    Program Orosaver2u ni milik penuh AMETHYST GOLD CREATION SDN BHD (951063-K), pengilang dan pembekal barang kemas yg diperbuat dari logam emas kepda kedai2 emas seluruh Mlaysia. Emas yg didagangkan adalah TERJAMIN TULEN DAN BERKUALITI. Tujuan program ini adalah utk menggalakkan org ramai (especially yg bpdatan rendah) menyimpan emas sekurang2nya 1gm sebulan. Dan di OROSAVER anda boleh membeli gold bar dan menukarnya kepada emas perhiasan ikut tukaran gram ke gram

    Join pakej Basic sebenar nya RM370 je tetapi melalui saya pula Rm360 sbagai harga promosi..jimat Rm10 kan, dpt 1 gm EMAS BAR 916. Pas tu blh beli EMAS BAR & BARANG KEMAS dengan HARGA KILANG. Kalau nak jual ngan harga retail pasaran pun blh...anda dpt UNTUNG RUNCIT. Ajak member join dapat KOMISEN RM85/head. Rajin buat networking ada Unilevel Bonus (5% x 7 Level) & Matching Bonus (20% x 5 Level). Emas blh jual balik kepada sykt (100% BUY BACK GUARANTEED).

    Ini link website orosaver2u http://www.orosaver2u.com/
  9. sanji
    03-04-2013 09:12 PM
    sanji
    x dapat nak Pm ni.
  10. Wea Izre
    25-02-2013 10:45 AM
    Wea Izre
    celcom first ni yg 5 no tu prepaid,tp macam line,cuma comitment bulan2 la nk kena top up ikut pakej,sama ade rm40,rm80 atau 120,blh refer kat chart tuk plan celcom first tu

About Me

  • Signature
    UMOBILE CELCOM PAKAIAN BRANDED


    There are three types of people in this world: those who make things happen, those who watch things happen and those who wonder what happened.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 18-03-2017 04:18 PM
  • Join Date: 13-04-2007
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 18

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to Wea Izre Using...
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=11434

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 05:48 AM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you