Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 14,511
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,107
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 36,570
More...

+kOoL+ +kOoL+ is offline

Legendary Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 72
  1. soft ais murah
    27-01-2016 11:21 AM
    soft ais murah
    assalam..saya ada jual soft ais liquid dan powder dengan harga yang murah.. para peniaga kini boleh buat untung berlipat kali ganda..ais saya berharga RM 10 (SEPULUH RINGGIT) sahaja untuk setiap pek..

    saya juga ingin menjual mesin soft ais secondhand dengan harga RM2500..ianya Tanpa warranty..

    boleh contact saya di nombor 014-3490218 via whatsapp ataupn direct message..tq
  2. permatabiru
    05-01-2015 04:36 PM
    permatabiru
    Thank you for the interest on our Professional Tourist Guide Course. As for a part time course, below are the details:

    Course: Professional Tourist Guide Course

    Next Intake: 01 March 2015

    Registration Fee: RM 400.00

    Course Fee: RM 5,600.00

    Venue: Lot 3.02, 3rd Floor, The Scott Garden, 289 Old Klang Road, 58000 Kuala Lumpur.

    Duration: 6 Month

    Classes: 3 days a week (Mon, Tues & Thurs) - 7.30pm - 9.30pm

    Practical Classes: Every Saturday - 9.00am - 5.00pm

    Intake: March, July & November every year

    Certification:
    # SKM (SKM) Level 3 from JPK, Ministry of Human Resources Malaysia
    # Tourist Guide License (Blue Badge) from MOTAC.

    Qualification Required: Malaysian SPM (6 Passes) or 5 yrs working experience in tourism industry.

    Payment Mode: Cash, Credit Card or Installment. (registration fee will be waived for full payment)

    Call us 03-7981 1078 for more info. Thank you and hope to hear from you anytime soon.
  3. mazlan08
    21-11-2014 11:30 AM
    mazlan08
    assalamualaikum....saya sedang mencari agen untuk perbahrui insuran kereta motor.saya beri komisen 5% keatas untuk setiap kes..jika berminat boleh hubungi saya tq.jana pendapatan sambil2 ,kalau tuan renew kereta motor sendiri pun saya bagi diskaun,kalau renew kat kedai biasanya depa mmg x bagi diskaun,
  4. burungsayur
    01-10-2014 03:29 PM
    burungsayur
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
  5. shahir97
    04-09-2014 10:47 AM
    shahir97
    salam bro minat trade emas.. saya nak share ngn bro..
  6. akmal_tawau
    28-01-2014 07:27 PM
    akmal_tawau
    Assalamualaikum & salam sejahtera.
    13 tahun saya mengguna nombor saya sekarang (maxis). rm100++/sebulan saya mendapat:
    1. pakej call rm28 utk 100 minit & 200 sms. jika lebih kena tambah bayar.
    2. data-rm68 utk 3gb
    3. THATS ALL!

    Kini saya beralih ke TUNE TALK - TUNE EXCEL WOW!
    dengan KEKALKAN nombor lama, saya bayar rm100++ juga saya mendapat:
    1. lbh kurang sama sperti di atas
    2. lebih kurang sama seperti di atas
    3. insuran bernilai rm100k
    4. boleh redeem point dari topup terkumpul untuk beli tiket Air Asia.
    5. diskaun sehingga 30% di Tune Hotel.
    6. peluang cabutan bertuah.
    7. PELUANG BISNESS @ dapat income setiap kali orang yang anda introduce & tukar ke TuneTalk top up kredit, automatik anda dapat profit sehingga Level ke-3.

    Huubungi saya sekarang untuk bertukar ke TuneTalk.
    012-2353560 (sms/call/whatsapp/wechat/telegram)@ PM
    SEGERA!
    Topup tak perlu kita ingatkan isi setiap bulan, masing2 tak pernah lupa untuk topup. jadi usaha anda hanya SEKALI!
  7. 2bz4money
    23-01-2014 06:07 PM
    2bz4money
    Salam Tuan, Saya melabur di UT patuh syariah kendalian FSM, ianya mudah dan caj jualan pun rendah. Jika berminat utk detail, nyatakan butiran 1)Nama Penuh 2) No hp 3) Emel dan emelkan kepada [email protected] dgn tajuk emel "NAK FSM". Tindakan perlu utk merebut peluang. Terima kasih. Wassalam.

    p/s: Maaf sekiranya makluman ini menjengkelkan minta DELETE sahaja Tuan.
  8. lilian7917
    09-09-2013 05:25 PM
    lilian7917
    Hi there; see this for yourself, I can't believe it until I tried it, you will earn huge into your bank account without any investment, try it and you believe it, http://sms.megastoon.com/sms.php?share=60304
  9. naz84
    07-09-2013 11:40 PM
    naz84
    bro, sy nk sent pm xble..pm bro da penuh..nt da clear pm sy. sy nk sent english explosion
  10. tomie
    21-08-2013 03:19 PM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg pakai pampers ja sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya..

    Terima kasih byk2

About Me

  • Signature
    | Bukan Merak Kayangan Tapi Gagak Di Rimba |

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 20-10-2016 05:37 PM
  • Join Date: 11-04-2007
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 33

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 06:00 AM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you