Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,075
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,750
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,444
More...

hafyz1984 hafyz1984 is offline

Active Plus

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 51
  1. muhafis
    09-06-2016 08:24 AM
    muhafis
    bro mana kau, lama menghilang.. call sms kau tak angkat nape
  2. Anna Mon
    22-06-2015 07:37 PM
    Anna Mon
    Kami sedang mencari pengguna forum aktif

    Hello!
    Kami sedang mencari pengguna aktif di forum ini untuk menawarkan kerjasama! Jika anda mempunyai sebarang soalan, sila, menulis mesej peribadi. Bayaran sehingga $350 sebulan! Kerja-kerja, dasar yang tetap teratur.

    --

    We are looking for active forum users

    Hello!
    We are looking for active users on this forum to offer cooperation! If you have any questions, please, write a private message. Payment up to $350 a month! Work on a regular, permanent basis.
  3. burungsayur
    01-10-2014 02:34 PM
    burungsayur
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
  4. akanopiat
    11-06-2014 04:37 PM
    akanopiat
    waalaikumsalam
    ini solawat nabi khidir saudara

    yg penuh
    Allahuma shalli wa salim wabarik ‘alaa sayyidinaa Muhammadin wa ‘alaa aalihi kama laa nihaayata likamalika wa ‘adada kamalihi.

    Ya Allah limpahkanlah rahmat keselamatan dan berkah kepada junjungan kami Nabi Muhammad S.A.W dan keluarganya sebagaimana tiada batas akhir atas kesempurnaan-Mu dan sebanyak hitungan kesempurnaan-Nya.


    lanjutnya mungkin boloeh saudra google
    cthnya disini
    http://syariathati.blogspot.com/2013...bi-khidir.html
  5. ayiem676
    06-06-2014 02:23 PM
    ayiem676
    email untuk apa yer?..
  6. random1
    03-06-2014 10:43 AM
    random1
    yup,nk tanya pasal apa tu
  7. Hidier
    31-05-2014 03:32 PM
    Hidier
    Salam.. Haah.. Ngan cwa + aia
  8. 3PixelDesign
    29-05-2014 07:09 PM
    3PixelDesign
    Salam bro. saya x dpt send pm sbb inbox tuan dah full
  9. hafyz1984
    23-05-2014 02:42 PM
    hafyz1984
    Apa sebab ye dia supporter tapi title suck...

    Maksud dia dah layak jadi Top Poster tapi masih lagi Legendary Member...

    Sama macam forumer zamreda... Lama dia tak aktif, mana agaknya dia pergi...
  10. hafyz1984
    23-05-2014 02:40 PM
    hafyz1984
    Memang aku silap tengok...

About Me

  • Signature
    Surah Yasin ayat 12, bermaksud:-
    "Sesungguhnya Kami menghidupkan orang-orang mati
    dan Kami menuliskan apa yang telah mereka kerjakan dan bekas-bekas yang mereka tinggalkan.
    Dan segala sesuatu Kami kumpulkan dalam Kitab Induk yang nyata (Loh Mahfuz)".

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 15-04-2017 12:12 PM
  • Join Date: 26-05-2011
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 13

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to hafyz1984 Using...
Home Page
http://mhafyz.blogspot.com
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=110653

Post Thanks / Like

No results to show...

Blog

View hafyz1984's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 29-03-2014 at 11:45 PM by hafyz1984 Comments 0
Posted in Uncategorized
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Artikel ini diambil dari sini, http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=245636

Terima kasih kepada forumer berkenaan (rizalstudio) kerana posting sesuatu yang bermanfaat dan seringkali kita sebagai orang awam terlepas pandang...

Quote:
Antara korang sedar atau tidak
Ini adalah perkara2 yg wujud yg tak pernah/jarang kita fikirkan masa berlaku sesuatu kejadian..
yg x betul tolong betulkan.. aku
...

Posted 04-03-2014 at 02:49 AM by hafyz1984 Comments 0
Posted in Uncategorized
Nama aku DUIT, kadang-kadang orang panggil aku wang, fulus dan macam-macam lagi gelaran.

Rupa aku biasa jer, badan aku lemah tapi aku boleh membuatkan satu dunia menginginkan aku.

Aku juga boleh merubah sifat seseorang manusia, kerana manusia mengidolakan aku.

Ramai orang mengubah keperibadiannya, mengkhianati kawan, memutuskan persaudaraan, menjual maruah, malahan meninggalkan keyakinan imannya, demi aku!

Aku tak mengerti perbezaan
...

Posted 22-01-2014 at 03:08 AM by hafyz1984 Comments 0
Posted in Uncategorized
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua,

Semalam, Sabtu 2pm, ayah kesayanganku telah pergi meninggalkan aku sekeluarga...

Selama beberapa tahun nie, ayah memang sakit dengan pergi mendapatkan rawatan dialisis....

Tapi sebulan sebelum nie, ayah kerap demam dan itu menghilangkan ayah selera untuk makan....

Kadang-kadang makan tapi biasanya tidak...

2,3 hari sebelum, ayah sesak nafass.... Mak yang merupakan pesara...

Posted 10-12-2013 at 05:44 AM by hafyz1984 Comments 2
Posted in Uncategorized
Salam sejahtera forumers,

Adakah korang juga seperti aku?

Aku ini peminat Heroic-movie! Kalau kat panggung ada buka cerita berunsur Heroic, memang aku teringin nak pergi tengokk...

Selama nie aku cuma suka Hero movie saja tanpa mengira siapa penerbit dia,

Tapi....

Lepas tengok The Avengers, terus aku minat nak follow movie-movie keluaran Marvel!

Sekarang, ada keluar Marvel First TV Series... Tajuk dia,...

Posted 27-05-2012 at 03:24 AM by hafyz1984 Comments 0
Posted in Uncategorized
Ahad, 27/05/2012, 3:00am

Saya mahu bertanya, apa yang terlintas di fikiran forumers CG sekalian apa ditanya tentang seekor anjing?

Anjing itu haiwan pengotorkah sebab suka menyelerakkan tong-tong sampah?

Anjing itu teman setia kepada manusiakah kerana tetap setia menunggu tuannya walaupun tuannya sudah meninggal dunia?

Baiklah, coretan...
Recent Comments
Quote:
Originally Posted by 8itis9
aku suka x-men ja
...
Posted 22-01-2014 at 03:00 AM by hafyz1984 hafyz1984 is offline
aku suka x-men ja
Posted 09-01-2014 at 09:34 PM by 8itis9 8itis9 is offline

All times are GMT +8. The time now is 09:37 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you